jacek-yacek 02.10.07, 15:11 Można w krakowie załozyć aparat lingualny(najlepiej incognito)???? Jeśli tak to bardzo proszę o podpowiedź gdzie??? Jakie koszta? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kata01 Re: Kraków aparaty wewnętrzne 03.10.07, 14:26 Witaj. sprawdz www.studiose.med.pl. Ja u nich i chirurgie robilam i aparat teraz tez. Super lekarze, mila atmosfera, b zadowolona jestem. uwaga! na wizyty trzeba sie umawiac. Odpowiedz Link
joanna19766 Re: Kraków aparaty wewnętrzne 04.10.07, 10:16 Niestety w Krakowie nikt incognito nie wykonuje. A nawet gdyby zaczął od dziś, to bym się nie zdecydowała. Szukałam lekarza z doświadczeniem, nie chciałam , aby uczył się na mnie. Lista lekarzy leczących incognito i mających certyfikat jest tu : www.lingualtechnik.de/cgi-bin/search.pl?10=Poland Jak szukałam lekarza, to zadzwoniłam do Niemiec. Chciałam dowiedzieć się, który z lekarzy w Polsce ma największe doświadczenie w leczeniu tymi aparatami . Informacji udzielono mi takiej: na listę trafia każdy kto zamówi choć jeden aparat, ale kto robi ich najwięcej nie powiedzą. Tajne( Dalszy wybór oparłam o kontakt telefoniczny, z czasem osobisty, z lekarzami z listy. Mam nadzieję, że dobrze wybrałam. Nie chcę nikogo sugerować, najlepjej podzwoń sam. Odpowiedz Link
wyscigi13 Re: Kraków aparaty wewnętrzne 04.10.07, 13:19 Witam, z tego co mi wiadomo to w Krakowie nikt nie zaklada incognito. Ja zakladam z Warszawie w Soldencie. Moja kolezanka, ktora mieszka w Krakowie rowniez zaklada w Wawie. SLyszalam tez dobre opinie na temat orto Piskorskiego z Zakopanego (nawiasem mowiac - zalozyciela tego forum Odpowiedz Link
joanna19766 Re: Kraków aparaty wewnętrzne 04.10.07, 14:19 Na Warszawę się nie zdecydowałam, bo moja wada jest spora i szukałam lekarza ze specjalizacją z ortodoncji i leczącego pacjentów operacyjnych. Tu mi wszyscy lekarze odradzali aparat językowy (o incognito to chyba mało kto słyszał). Ale raczej było to spowodowane tym,ze nimi nie leczą, więc trudno żeby polecali Odpowiedz Link
youloveme Re: Kraków aparaty wewnętrzne 05.10.07, 18:30 wyscigi13 napisała: "...zakladam z Warszawie w Soldencie..." kiedy zakładasz?? bo ja tez bede miec to cudo tak zakładane, ale dopiero za 6 tygodni.. Odpowiedz Link
wyscigi13 Re: Kraków aparaty wewnętrzne 06.10.07, 20:49 Witam, aparat bede miala juz w przyszlym tygodniu. Napisze o swoich wrazeniach na forum Pozdrawiam, Odpowiedz Link
youloveme Re: Kraków aparaty wewnętrzne 08.10.07, 16:09 jak juz bedziesz mieć to napisz co i jak ...bo jestem bardzo ciekawa... Odpowiedz Link
joanna19766 Re: Kraków aparaty wewnętrzne 08.10.07, 17:21 Na leczenie w Soldencie się nie zdecydowałam, bo tam nie ma lekarza ze specjalizacją z ortodoncji. Napiszcie jak idzie leczenie. Tez jestem ciekawa Odpowiedz Link