nat1985 09.07.09, 20:28 jak to wyglada i czy boli??-szczegolnie przy zdejmowaniu pierscieni??! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelad-1 Re: sciaganie aparatu?? 10.07.09, 13:39 Mogę cos o tym powiedziec poniewaz jestem świeżo po ściągnięciu dolnego aparatu Wyglada to tak: zamki zrywane są w tempie błyskawicznym, zanim sie zorientowałam już były odklejone. To kompletnie nic nie bolało. Pierścień mialam już raz wymieniany w trakcie leczenia, wiec wiedzialam co sie święci i najbardziej sie tego obawiałam, gdyż przyjemne to nie jest Mialam wrazenie ze jak wyjdzie to razem z moim zębem :] Nie chce straszyc, ale trzeba sie nastawić ze moze troche zaboleć Na szczęście to trwa tylko chwile, a potem już same przyjemności, czyszczenie ząbkow fluoryzacja, lakierowanie, no i przyklejanie retainera Odpowiedz Link
press_news Re: sciaganie aparatu?? 11.07.09, 17:31 zgadza sie, to nic nie boli, nic nie czujesz Odpowiedz Link
martunia60 Re: sciaganie aparatu?? 15.07.09, 23:25 dzis sciagano mi aparta gora i dol nic nie boli nawet sciaganie pierscieni nie bolalo wcale ! Odpowiedz Link
aniaaaa121212 Re: sciaganie aparatu?? 19.09.09, 00:07 przyjemności, czyszczenie ząbkow > fluoryzacja, lakierowanie, no i przyklejanie retainera fluaryzowanie lakierowanie? czy to jest w standardzie? mi zdjol wyczyscił i tyle Odpowiedz Link