Dodaj do ulubionych

Ploteczki ;)

06.12.10, 16:28
Ot, taki sobie wątek o wszystkim i niczym. Stary już dawno zarchiwizowany.
Wczoraj jeszcze byliśmy na 3 miejscu w Rówieśnikach, dziś już na pierwszym.
Aleście sie rozgadali. Super! big_grin
Obserwuj wątek
    • misia007 Re: Ploteczki ;) 06.12.10, 17:15
      No to dawajmy dalej.Właśnie obejrzałam w TV jak Miedwiejew wręcza Wajdzie Order Przyjażni-się należy, za Katyń i nie tylko.
      • wrzosowapolana Re: Ploteczki ;) 06.12.10, 17:29
        A mnie Młody podniósł ciśnienie. Wasze dzieci też tak mają?
        • misia007 Re: Ploteczki ;) 06.12.10, 17:54
          Mój już nie bo się wyniósł z domu.A potrafił.
          • polnaro Re: Ploteczki ;) 06.12.10, 18:23
            Ciśnienie najskuteczniej podnosi mi ojciec młodychwink
            Młodzi raczej dostarczają sensu życia, lub go zabierają - chuśtawka.
            -----
            • misia007 Re: Ploteczki ;) 06.12.10, 19:43
              No to ja mam dokładnie odwrotnie, tyle że misiek dostarcza a nie zabiera.
              • sagittarius954 Re: Ploteczki ;) 06.12.10, 20:56
                Że jak proszę ?P l o t e c z k i ??....już mnie tu nie ma big_grin
                • misia007 Re: Ploteczki ;) 06.12.10, 21:03
                  Przecież faceci ubóstwiają plotki, wracaj!!!!
                  • natla Re: Ploteczki ;) 06.12.10, 23:02
                    Bo "nasz" Sagi się kryguje, a ponieważ płci męskiej, to przecie powinien tu rejwodzić big_grin
                    Sagi, przestań udawać! wink
                    • trevistas Re: Ploteczki ;) 07.12.10, 00:13
                      Raczej sie nie przylacze..;p
                      • wrzosowapolana Re: Ploteczki ;) 07.12.10, 06:28
                        Czy w ramach opcji "ploteczki" można mówić o nieobecnych? wink
                        • came_lia Re: Ploteczki ;) 07.12.10, 07:14
                          plotki to plotki ,dawaj smile
                          • came_lia Re: Ploteczki ;) 07.12.10, 07:22
                            mi się marzy ten czerwony muślinowy szaliczek co dostały pierogi...
                            • polnaro Re: Ploteczki ;) 07.12.10, 09:51
                              A ja chyba sknerę Mikołaja 'obrobię'.
                              Cała nadzieja, że pod choinką się zrehabilituje.
                              Całkiem jak Rostowski, pięknie mówił, a worki puste miałsad
                              • natla Re: Ploteczki ;) 07.12.10, 10:04
                                Co coś tak jak u mnie. Załatwimy go?
                                Aniołek na pewno będzie kochany big_grin
                                • misia007 Re: Ploteczki ;) 07.12.10, 17:27
                                  came-lia szaliczek to porządny by się przydał, jak każdemu a czerwony z musśinu to może szlafroczek.
                                  • polnaro Re: Ploteczki ;) 07.12.10, 18:28
                                    Szlafroczki, szaliczki...., ok akceptuję, ale moja nowa znajoma /58/, kupiła dla siebie, komplecik /różowa mgiełka z cekinami/ do tańca brzuchabig_grinbig_grin.
                                    Fakt, pana ma świeżutkiego.
                                    Chcieliśmy koniecznie ją w tym tańcu zobaczyć, obiecywaliśmy cuda na patyku, ale ....niestety, tylko dla tego jedynego.
                                    Sagi, szkoda, że tu nie chcesz zajrzeć - pomysł na prezent może byś kupił, co ?
                                    • natla He, he..... 07.12.10, 22:48
                                      Wymyśliłam na kolanie ankietę, poza wszelką sztuką tworzenia ankiet, ale mozecie sie pobawić, a dla mnie pozostaną wnioski wink
                                      moje-ankiety.pl/respond-3771/sec-mkVkWu5f.html
                                      • natla Re: He, he..... 08.12.10, 16:35
                                        A czemu Wy sie do roboty ankietowej lenie nie bierzecie? big_grin

Dziś po wielu latach przeżywam na topowskich spacerkach mgłę taką, jaką widywyłam tylko w górach i w tym roku nad morzem, tzn. na 10 metrów coś majaczy, na 20 nic nie widać.
                                        Szłam z lękiem ze psem, bo ja przy nim muszę mieć duży horyzont i oczywiście nagle wylazł był duży kundel z mgły. Dobrze, że nie jest chociaż ślisko, to przeżyłam bez złamania big_grin
                                        • wrzosowapolana Re: He, he..... 08.12.10, 17:23
                                          Ta ankieta ma tendencyjną instrukcję.
                                          • natla Re: He, he..... 08.12.10, 19:29
                                            Turczynko, dlaczego tendencyjną?
                                            • wrzosowapolana Re: He, he..... 11.12.10, 15:33
                                              Wymusza komplementy smile
                                              • natla Re: He, he..... 11.12.10, 15:46
                                                No nie, bo mozesz ich nie zaznaczać. Idąc tym tokiem myslenia, to wymusza też negatywy wink
                                                Ale skoro uważasz, że wymusza komplementy, to chyba ogólnie nie jest tak źle wink

A tam sypie i sypie, jakby aniołki wszystkie kołdry, poduchy i piernaty pruły. Niby ślicznie, ale slońca brak. Latamy ze psem, tarzamy się w śniegu i jest fajnie.....bo musi big_grin
                                                Idę na Małysza.
                                                • natla Nie wiecie.... 11.12.10, 16:12
                                                  .....co z Małyszem? Odwołali skoki?
                                                  • misia007 Re: Nie wiecie.... 11.12.10, 16:17
                                                    Wrzosowa o starego babola mi szlo.Z Małyszem pojęcia nie mam co,sorry.
                                                  • natla Księżyc. 23.12.10, 22:01
                                                    Co za niesamowity ksieżyc z halo. Księżyc otoczony szeroką prawie białą warstwą, przechodzącą w cienką czerwoną i znów szeroga obwódka szara. Ślicznie to wygląda na czarnym tle. Gorzej z prognozowaniem pogody....taki księżyc, to murowane opady i kolejne wypadki na drogach. sad
                                    • wrzosowapolana Re: Ploteczki ;) 08.12.10, 17:19
                                      Trzy wigilie temu, w ramach biernego oporu (jeden stary babol chciał mnie wychowywać zdalnie, znaczy przez syna, co i jak mam robić, a czego nie) ubrałam się w strój Turczynki. Tego nie było w liście nakazów i zakazów tongue_out
                                      • misia007 Re: Ploteczki ;) 08.12.10, 17:24
                                        I co babol na Turczynkę???Się zachwycił.
                                        • wrzosowapolana Re: Ploteczki ;) 11.12.10, 15:37
                                          misia007 napisała:

> I co babol na Turczynkę???Się zachwycił.

Trzy wigilie temu o babolu nie było mowy uncertain
                              • wrzosowapolana Re: Ploteczki ;) 08.12.10, 17:14
                                polnaro napisała:

> A ja chyba sknerę Mikołaja 'obrobię'.
                                > Cała nadzieja, że pod choinką się zrehabilituje.
                                > Całkiem jak Rostowski, pięknie mówił, a worki puste miałsad

O workach nic nie wiem, ale córeczkę już na posadkę państwową usadził.
                                • polnaro Re: Ploteczki ;) 11.12.10, 10:25
                                  Kochany tatuśsmile
                                  Każdy orze jak może, najbezpieczniej po ciemku, ale krzywo wychodzi i ludziska ufo oskarżają o te esy-floresywink
                                  • wrzosowapolana Re: Ploteczki ;) 11.12.10, 15:36
                                    Popatrz, a myślałam, że Sikorskiego surprised smile
                                    • polnaro Re: Ploteczki ;) 11.12.10, 15:51
                                      No, tu mam podejrzenia, że wie co chlapnął i wcale na ufo nie zwala.
                                      A może to nawet i prawdawink
                                      • wrzosowapolana Re: Ploteczki ;) 24.12.10, 06:40
                                        Prawda. Pitera się wściekła, no ale kto by tam kobiety słuchał uncertain
                                        • natla Re: Ploteczki ;) 24.12.10, 07:52
                                          Taaa, Pitera też nam prognozuje? Muszę przyuważyć. big_grin
                                          • natla To nie jest kadr z filmu sensacyjnego 01.01.11, 11:36
                                            Pisałam Wam gdzieś, ze moje kuzynki cudem uszły z życiem z płonącego auta. A wyglądało to tak:
                                            https://img577.imageshack.us/img577/1363/toniejestfilm1.png
                                            • izis52 Re: To nie jest kadr z filmu sensacyjnego 01.01.11, 11:51
                                              Straszne. Rzadko się to zdarza, ale niespodziewanie. No nie wiem czy bym nie spanikowała. Jak jadę w korku bez widoku na skręt jakiś - oczami wyobraźni widzę rząd płonących samochodów.
                                              Pewnie jakieś zwarcie w stacyjce i na przewody paliwowe poszło. Małż tak miał, ale w zarodku ugasił, chłop jakoś zimną krew zachowuje.
                                              • misia007 Re: To nie jest kadr z filmu sensacyjnego 01.01.11, 13:41
                                                Rzeczywiście straszny widok,miały szczęście,że udało im się uciec.
                                                • wrzosowapolana Re: To nie jest kadr z filmu sensacyjnego 01.01.11, 17:47
                                                  Nieprawdopodobne...
                                                  • sagittarius954 Re: To nie jest kadr z filmu sensacyjnego 01.01.11, 20:00
                                                    1 stycznia a kobity już się palą , co to będzie głębiej w las ?big_grin
                                                    Absolutnie nikomu nie życzę , podobno od racy kilka budynków spłonęło częściowo ...
                                                  • wrzosowapolana Re: To nie jest kadr z filmu sensacyjnego 02.01.11, 07:08
                                                    W przypadku jednego, szkoda, że nie całyuncertain
    • natla Re: Ploteczki ;) 06.01.11, 22:09
      Stanowimy okrutnie niesubordynowane towarzystwo. No. wink
      • wrzosowapolana Re: Ploteczki ;) 06.01.11, 22:11
        No, ale urocze smile
        • polnaro Re: Ploteczki ;) 06.01.11, 22:16
          Uroki, wróżby i te tam horoskopy..., czy to czasem Eurytka nie miała za zadanie przeczytać wszystkich i streścić nam tu ?
          Robotę dostała, to i przepadła.
          • wrzosowapolana Re: Ploteczki ;) 06.01.11, 22:20
            Może chciała nas oszczędzić...
            • natla Re: Ploteczki ;) 06.01.11, 22:25
              big_grin

Czy zauważyliscie, ze w rówieśnikach jesteśmy na I m, a w społeczeństwie już też na podium?
              Może jeszcze z nas coś będzie big_grin
              • polnaro Re: Ploteczki ;) 06.01.11, 22:29
                I za to zwątpienie masz w pupę.
              • wrzosowapolana Re: Ploteczki ;) 06.01.11, 22:29
                A co z nas ma być?! surprised
                • natla Re: Ploteczki ;) 06.01.11, 22:33
                  Jeeeeeezu, no sprawne inaczej. Chyba już faktycznie nic big_grin
                  Ależ ja nigdy nie zwątpiłam, nawet jak był 1 post na dobę. I dlatego tak siem cieszę, że wracamy do normy w gadulstwie.
                  Tylko nie dajcie się przepłoszyć. No.
                • konwaliaibez Re: Ploteczki ;) 06.01.11, 22:41
                  "> A co z nas ma być?! surprised"

U BOMBACHA KLAWA WIARA ....... WCINA PRECLI ĆMI CYGARA
                  big_grin big_grin big_grin

aleszum.salon24.pl/127755,u-bombacha-klawa-wiara-wcina-precli-cmi-cygara
                  • wrzosowapolana Re: Ploteczki ;) 07.01.11, 08:32
                    Ja znam inaczej: hej siup! noga w nogę, a tymtego o podłogę smile
                    A może to druga zwrotka?
                    • natla Szklanka 07.01.11, 10:21
                      hej siup! noga w nogę i o mało na podłogę....
                      Tak dziś wyglądał spacer z Topem. Do garażu nie doszłam, a nawet gdybym doszła, to nici, bo tam jest zjazd w dół. Podobno kompletne lodowisko. A na ulicach czarno i ślicznie. Chodniki i ścieżki lśnią, a przyczepność zerowa....nawet w moich cudownych górskich butach.
                      Jakoś wróciłam po "trawnikach" w kopnym śniegu.
                      • misia007 Re: Szklanka 07.01.11, 10:37
                        No właśnie szklanka, zamiarowałam po gazetę się wybrać ale pojawiła się pani Ania od sprzątania i mnie shaltowała .Wymiękłam i znajomą poprosiłam , ona i tak musi iść bo zaprenumerowała.
                        • izis52 Re: Szklanka 07.01.11, 10:50
                          To nie plotki, to FAKTY . Nigdzie nie wychodzę, dopierom gips ściągła z łapki. Iziek sporty ekstremalne lubi - to się wykazuje na zakupach. Letko nie będzie, wnuka podziębionego przygarnąć musimy. Córcia pracuje, opiekunka weekenduje.....smile
                          Jako choremu - pierwszeństwo przy kompie przysługuje......, a drugi komp - cóś szwankuje.
                          • super222 Re: plucha...mokro...trochę ślisko 07.01.11, 13:04
                            Wyszłam, doszłam, wsiadłam, pojechałam.
                            Wsiadłam, dojechałam i doszłam do domciu.
                            Ale ja nie mam komu *zlecić*. Taki los.
                            Spacerek był OK. https://oi33.tinypic.com/ktipy.jpg
                            Zima - przecież - w pełni. big_grin
                            • polnaro Re: Trochę ślisko 07.01.11, 13:25
                              'Polaków nie można traktować jak baranów' powiedział o projektach zmian w OFE Balcerowicz.
                              Śliski temat.
                              Ja tam nie wiem gdzie pieniądze bardziej bezpieczne, ale apetyt na nie rośnie...i rośnie, a z pustego ani Salomon...
                              A ta konieczność zwrotu akcyzy? Też ślisko.
                              Ciekawe skąd i komu bezpiecznie zabrać się uda; czy się uda to potem zabełtać bzdurą jakąś???
                              • misia007 Re: Trochę ślisko 07.01.11, 13:28
                                To wszystko bardzo jest mętne i nie wiadomo, kto ma rację.Wiadomo kto nie ma .....MY.
                                • natla Trochę? 07.01.11, 13:35
                                  Jak tak patrzę dookała, tracę rezon i nic nie wiem. Dobrze, ze mam (mam nadzieję) tę marna emeryturę i mogę sobie jeszcze spokojnie dorobić.
                                  I drugie dobrze, ze nie mam prywatnego biznesu. Tak słucham dookoła i choć połowy nie łapię (bo nie muszę), to i tak mi włosy dęba stają.
                                  • sagittarius954 Re: Trochę? 07.01.11, 13:46
                                    Nie kładźcie za dużo żelu na głowiznę , będziecie wyglądały nie fajnie big_grin Najfajniejsze w tej zabawie jest dzielenie skóry na niedźwiedziu , wirtualne mamony pożądliwców tylko ściągają big_grin
                                    • polnaro Re: Trochę? 07.01.11, 14:03
                                      Nadzieję fajnie mieć, bo łatwo.
                                      Ja też mam - oczywiście.
                                      Szkopuł w tym, że nic nie wiadomo, kurcze nic...co ma ręce i nogi nie rodzi się, same dziwolągi.

Sagi, jak to nie żel? Ja myślałam, że lubisz sztywniary.
                                      ------
                                      • sagittarius954 Re: Trochę? 07.01.11, 14:08
                                        A to ci dopierobig_grin Skąd taki wniosek ? Lubię kobiety , tyle że każdego dnia mam ochotę na inny charakter damy big_grin
                                        • natla Re: Trochę? 07.01.11, 14:18
                                          Typowe. .................................big_grin
                                          • natla I znów mnie zmroziło. nt. 07.01.11, 14:59

• polnaro Re: I znów mnie zmroziło. nt. 07.01.11, 15:31
                                              Widać taki los, co rusz kłoda.
                                              "I co pan zrobisz? Nic pan nie zrobisz?"
                                              • natla Ależ za oknem....... 15.01.11, 10:37
                                                .............zgnilizna. Ledwo wstałam o 8:30, ledwo wyprowadziłam psa, ledwo oglądam skoki w Japonii (Małysz I po pierwszej serii), ledwo poczytałam ranne "występy" Wrzosowiska ( Ty cholera spać nie możesz? W taką pogodę?), ale nawet ledwo nie mam siły ruszyć mózgiem i odpisać. Moze jak Małyszek wygra, to energia we mnie wlizie.....lecę, bo zaraz bedzie skakał.
                                                • natla Eeeeeeeeeeeee 15.01.11, 10:59
                                                  ....jeszcze do tego Małysz spadł na 3 miejsce, niby też podium, ale....niedosyt.
                                                  No to idę gdzie indziej szukać energii.
                                                  • wrzosowapolana Re: Eeeeeeeeeeeee 15.01.11, 11:42
                                                    Kto rano wstaje ten...itd smile Już zakupów wróciłam, z koleżanką pogadałam, pokój ogarnęłam, bo kolędę mam mieć, a teraz coś w końcu zjem tongue_out
                                                  • sagittarius954 Re: Eeeeeeeeeeeee 15.01.11, 14:02
                                                    W sobotę ???Kolendę ??? Człowiek nie ma dnia odpoczynku ....A dlaczego Małysz skakał tak rano , rany kto to słyszał wstawać o świcie , no może i ja też tak wstaję ,ale jako roboczy mam to już zakodowane . Oho samolot przeleciał ... jakoś nisko ...
                                                  • misia007 Re: Eeeeeeeeeeeee 15.01.11, 14:55
                                                    Wstałam rano bo...musiałam,zrobiłam wszystko co ... musiałam i teraz rozkoszować się mam zamiar tym ze już nic nie muszę.
                                                  • natla Hi, hi 15.01.11, 17:02
                                                    Ja skończyłam na przesiedzeniu 5 h przy kompie. Cudna sprawa. Otóż jest program, dzięki któremu, mój przyjaciel mógł na odleglość wejść do mojego laptopa i naprawiać go. Dla mnie to całkowita, fascynująca nowość. Mieliśmy cały czas łączność na skypie i pracowaliśmy.
                                                  • sagittarius954 Re: Hi, hi 15.01.11, 17:29
                                                    Jak podasz mi swój kodzik do natli to też mogę w twoim kompie pogrzebać big_grin Ale nie naprawiłbym go , o nie big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Z rana to się musi zrobić siusiu i to jedyna przypadłość dosięgająca młodych i starych big_grinbig_grin
                                                  • natla Re: Hi, hi 15.01.11, 17:36
                                                    No to sobie poczekasz. Darmozjadów nie toleruje big_grin
                                                  • wrzosowapolana Re: Hi, hi 15.01.11, 18:20
                                                    Możesz dać jakieś namiary na ten program? Nie musiałabym, jakby co, syna sprowadzać uncertain
                                                  • natla Re: Hi, hi 15.01.11, 18:45
                                                    Nie ma sprawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka