x49xx 28.04.21, 16:10 Jestem człowiekiem kompromisu, odejdę na jakiś czas z tego forum, by oczyścić atmosferę, za dotychczasową życzliwość dziękuję i serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uoia Re: Do Sam_uniego 28.04.21, 20:21 X.X.Y.Z, zachowujesz jak desperatka, to odstrasza. Zastanawiam sie, jak ktos tak niezrwnowazony moze byc nauczycielem. Nie boisz sie, ze stracisz zaufanie rodzicow i autorytet u mlodziezy? W internecie nie jestesmy anonmowi. Zachowujesz sie jak krolik, ktory martwi sie tylko tym, czy nie za szybko ucieka. Odpowiedz Link
engine8 Re: Do Sam_uniego 29.04.21, 20:24 Przyjemnisc ci sprawia pastwienie sie nad kims i dolowanie go? Co chcesz przez to poprawic? Nie mozesz poprawic? nie pogarszaj Odpowiedz Link
x49xx Re: Do Sam_uniego 29.04.21, 21:00 Dzięki, Engine, ale mnie to nie dołuje. Pracuję w szkole w rodzinnej wiosce, znają mnie tu od dziecka, moich rodziców, dziadków, moje dzieci, moje rodzeństwo, mojego męża. Wiedzą, ile robię dla tego środowiska i jakim jestem człowiekiem. Nie narzekam, mam dobry kontakt z rodzicami i dziećmi, na autorytet pracuje się latami swoim życiem Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
x49xx Re: Do Sam_uniego 29.04.21, 21:29 Poza tym nie dyskutujcie z ludźmi, którzy mi dokuczają, szkoda czasu i zdrowia. Ignorujcie takie wpisy, proszę. W szkole też dokuczają najbardziej grzecznym uczniom Odpowiedz Link
pixma59 Re: Do Sam_uniego 29.04.21, 21:53 Nawet nie staram się dyskutować z takimi osobami co dokuczają. Zawsze opiekuję się słabszymi i nieradzącymi sobie w życiu. Masz moje wsparcie. Odpowiedz Link
zolza670 Re: Do Sam_uniego 29.04.21, 21:10 Nie przesadzaj kolego....to nie jest pastwienie się tylko kilka slów czystej prawdy. Odpowiedz Link
engine8 Re: Do Sam_uniego 29.04.21, 23:28 tylko kilka slów czystej prawdy. O ktore chyba nikt ciebie ani nikogo nie prosil? I ta "czysta prawda" jest bardzo subiektywna i negatywna opinia o ktora wyrazanie swiadczy tylko o autorze i jego zlych zamiarach. Odpowiedz Link
zolza670 Re: Do Sam_uniego 30.04.21, 07:22 Skoro Ty masz prawo do wyrażenia własnej opini to nie odmawiaj go innym...to jest forum publiczne...a śledząc poczynania tej pani trudno mieć inne zdanie...zgroza że tacy ludzie uczą nasze dzieci 😠 Odpowiedz Link
pixma59 Re: Do Sam_uniego 28.04.21, 20:46 Myślę, że sam_uniemu to wszystko leży, by nie powiedzieć zwisa! Odpowiedz Link
zolza670 Re: Do Sam_uniego 29.04.21, 07:41 A szkoda...bo został wybrany i do końca świata byłby adorowany 😉 Odpowiedz Link