natla 23.10.07, 16:10 ....Byniu ) No, dobudowałam Ci kolejny salonik. Pewno dziewczyny zaraz Ci go ukwiecą i urzadzą. Ja jedynie stawiam na podłodze butelkę czerwonego, przedniego wina. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 23.10.07, 16:15 To łel zawsze mi sie podobało , dzięki o Pani choć to nieskromnie pisać w swoim watku Odpowiedz Link
natla Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 23.10.07, 16:30 W końcu musiałeś przeciąć wstęgę ) Odpowiedz Link
dankarol Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 23.10.07, 22:04 Wpadłam na parapetówkę, bo to całkiem nowy salonik img179.imageshack.us/img179/4287/19821wl8.jpg a co nie będę centusiem i dorzucę jeszcze torcik img511.imageshack.us/img511/3699/torty3wc8.jpg Odpowiedz Link
natla Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 23.10.07, 22:24 Ty to Danuśka masz świetne wejścia )) Proponuję przyssanie się do tej butelczyny, choć gospodarz nb, bo się salonik rozeschnie. Przywlokłam dwa kielonki (no na wszelki wypadek mam ich więcej, gdyby ktoś jeszcze na parapetówę wpadł), stawiam na parapecie, bo mebli jeszcze niet i.......pod ten nowy salonik Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 23.10.07, 22:38 No, to jeszcze jeden przynieś, kielonek Przecież jeszcze ja jestem, chyba nie wypadało mi nie przyjść i nie opić tego nowego lokum Sagiego Piękny salon, oby zawsze było tu dużo gości, dobrych gości... Tych co przynoszą same dobre wiadomości... Życzę Ci tego Sagi Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 24.10.07, 16:42 Ja też przybiegłam z kwiatami do Ciebie Sagi,ależ tu pachnie świeżością,szkoda,ze mnie tu wczoraj nie było))) img510.imageshack.us/img510/3909/06t4uk3.jpg img339.imageshack.us/img339/7375/mandfruitbl5.gif Nie samym chlebem człowiek zyje,poczytać tez trzeba)))) img145.imageshack.us/img145/8161/koniakti2vg8.png Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 26.10.07, 19:10 Nie mogę odpisać,bo serwer nie daje mi. Ale postaram się na wszystkie pytania odpowiedzeć. Wyczerpująco Mozesz być pewien Odpowiedz Link
dankarol Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 27.10.07, 16:17 Widziałeś pewnie. Mandaryn czyli kaczka mandarynka była w kąciku fotograficznym - obiadek, Odpowiedz Link
inka-1 Re: Sagi;co rano jadac do pracy.. 28.10.07, 12:37 macham do Ciebie,ale Ty wtedy odsypiasz nocne ,,balangi",ja te okolice znam i dlatego nie chcialam fatygowac do tartakow itd.Ozarow tez znam bardzo dobrze to za duzo powiedziane,ale bywam czesto ,naprzyklad dzis spedzilam tam przedpoludnie..pomachalam Reginie(pewnie jeszcze spala).Jezdzimy tymi samymi drogami.. Odpowiedz Link
regine Re: Sagi, to Ty jeszcze pamiętasz.... 28.10.07, 13:36 o tych obiecanych czekoladkach ? No, no dobrą masz pamięć, pozazdrościć tylko Wiesz, nie widzę przeszkód, bo mogą stwardnieć jeszcze bardziej niż kamień i w granit się zamienić... Czekam na propozycje... Ale to już drogą pocztową.. W przyszłym tygodniu mam 4 dni wolne...Więc ? Odpowiedz Link
regine Re: Spacer jest wskazany...... 28.10.07, 13:51 Więc się nie martw. Świeżego powietrza i ruchu nigdy za dużo. A w te dni szczególnie. Nie utkniesz w korkach, nie będziesz się denerwował. Spokojnie pospacerujesz sobie z najbliższymi. Tyle lat bez auta się obywam i żyję. Czyli i Tobie nic nie grozi. Najwyżej ból nóg, ale to nie choroba... Odpowiedz Link
inka-1 Re: Sagi;okolice te znam.. 28.10.07, 15:12 przekarz pozdrowienia zonie i moje slowa podziwu...jaki Ty masz skarb w domu.Ja to bym nie pozwolila zeby moja druga polowka patrzyla wiecej w monitor niz we mnie.Zwyczajnie bylabym zazdrosna...a tu jeszcze do takiego babinca pozwala zagladac.Jestes szczesciarzem Odpowiedz Link
waleria-1 słynne arie 28.10.07, 23:16 Sagittariusie, dziękuję Ci za wątek o słynnycu ariach. Posłuchałam sobie przed snem. Prawdziwa uczta... Niestety, nie potrafię szukać w internecie. Ale za to "podczepię" pod te już zapodane... Pozdrowienia Odpowiedz Link
inka-1 Re: sagi,,wdziecznam Ci bede do smierci... 29.10.07, 12:41 klon zalatwiony na Szweckiej(swietna obsluga itd.)Ten klon to na terapie zajeciowa dla syna znajomej ,jest nieprzecietnie uzdolniony,ale z zaawansowana shizofremia i tylko ta budowa harfy trzyma go przy zyciu ,zmusza do dzialania.Jeszcze raz dieki... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 02.11.07, 08:56 ... a z tym co ? Odpowiedz Link
natla Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 02.11.07, 16:10 No ja mieć dziś okrutnie debilny dzionek......przepraszam Cię za bałagan. Zapomniałam o tym wątku.......zlał mi się ze statystycznym. Dodaję więc moją pomyłke, tylko z powodu nie zakłamania historii )) ____________________________________________________________________ Sagittarius954 natla 02.11.07, 08:46 Ty to masz szczęście.....dopiero dostałeś nowe biuro, a teraz znów dobudowane kolejne prywatne salony, no, no......ale to konieczne, bo masz juz tak zśmiecone i zapchane stare mieszkanie, że oddychać się nie da ) Jednak jakbyś chciał tam jeszcze zaglądnać, to masz furtkę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=48698988 Re: Sagittarius954 natla 02.11.07, 09:07 ....sie robi ))) Re: Sagittarius954 lucjona 02.11.07, 14:54 przepraszam ze moje wpisy tak mono zaszkodzily ci na twoim prvb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bbbbbbbbbbbbbbbbbciebie przepraszam nie bedzie ich nigdy wiecej! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 13.11.07, 20:10 Natla sobie skacze na wątku muzycznym a my głodni w gawiarence czekami hihihihi,ale ja nie o tym.. Skocz no wasć do (kszynki) bom niecierpliwa okrutnie. )))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 13.11.07, 20:46 Tym razem darowuje Ci waść,ale żeby mi to było no!!!!!!!!!!!!! )))))))))) Odpowiedz Link
natla Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 13.11.07, 22:23 Delwa, czemu plotkujesz...ja wcale nie skakał w wątku muzycznym, ja obskakiwałam gości!!! ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 13.11.07, 22:37 Czego tu podsłuchuje he? już se nawet pogadać czy obgadać nikogo nie można,wszędzie śpiegują no nie Sagi? ))) Odpowiedz Link
natla Dobra, dobra, zwracam honor..... 13.11.07, 22:38 ....i sie wycofuję....nie jesteś Delwiątko plotkarą. Po prostu nieco później trafiłam na salę koncertową. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 22.11.07, 23:26 Buziaki przyjmuje,juz policzek nadstawiłam hihihihi,myślę,ze własnie dla dzieci będzie to wielką frajdą taka zabawa w wycinanki,wszystko tam dokładnie pokazane i języka znac nie trzeba. Uściski dla wnusi) Odpowiedz Link
kasia573 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 01.12.07, 22:17 Sagi, chciałabym się dowiedzieć, bo bywam tu nieregularnie i z przerwami: od której godziny liczy się pierwszy post? Tak się złożyło, że wczoraj/dziś o godz. 02.03 pisałam post "życzeniowy" do Humorka. Czy to się liczy? Nie pisałam oczywiście o tej porze, aby coś zyskać, wróciłam z imprezki... Odpowiedz Link
kasia573 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 01.12.07, 23:08 Aha! Dzięki! Odpowiedz Link
malwina52 urodzinkowe usciski..... 11.12.07, 08:44 zdrowka, szczescia, pomyslnosci, poczucia humoru i przymruzenia oka na forumowe ansy @@@@@@@ rozyczki czerwone dla Ciebie! Odpowiedz Link
maladanka Re: urodzinkowe usciski..... 11.12.07, 10:12 Hej, wraz z życzeniami ................/proszę wpisać/ niech się spełnią! a dziewczyny tańczą tylko dla Ciebie! img89.imageshack.us/my.php?image=costaricapq0.jpg I jeszcze życzę zdrowia,humoru i dystansu do ...wszystkiego Odpowiedz Link
natla Re: urodzinkowe usciski..... 11.12.07, 14:48 .....mocne uściski i nie licz lat, to nieważne. Czy mam Ci pomóc w Gawiarence?)))) Odpowiedz Link
fleur1 Urodzinowe życzenia 11.12.07, 15:40 Życze pięknego Dnia Urodzin, bądź szczęśliwy. img259.imageshack.us/img259/5506/dlazbyszkaes7.jpg Odpowiedz Link
natla Ożesz Ty Solenizancie....... 11.12.07, 15:55 ........aluzju nie paniał? Ale Ty leć leniuchu jeden czymś gości w Gawierence przyjąć.....choć na jedną nóżkę. Ja tylko mogę cosik donieść. Odpowiedz Link
dankarol Re: Urodzinowe życzenia 11.12.07, 16:10 Dużo zdrowia, dużo liczenia forumowych wpisów i spełnienia tego czego sam sobie życzysz img503.imageshack.us/img503/4452/ssnh3.jpg Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Urodzinowe życzenia 11.12.07, 17:00 wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim DUŻO ZDROWIA i wszelkiej pomyślności. pl.youtube.com/watch?v=yj6cbM-h8xg&feature=related Odpowiedz Link
regine Re: Urodzinowe życzenia i ja dołączam...:) 11.12.07, 18:30 W dniu urodzin, oprócz życzeń jakie zwykle składają sobie ludzie: zdrowia, szczęścia, pomyślności, życzę Ci, abyś miał jak najwięcej dni w życiu, w których powiesz: JESTEM SZCZĘŚLIWY!!! No i mały upominek przytargałam: img134.imageshack.us/img134/6992/yczeniaqk6.jpg Bo Panom w zasadzie kwiatów nigdy nie wręczałam Twoje Zdrowie Solenizancie !!! Odpowiedz Link
ovaka STRZELCZE, 11.12.07, 19:17 TY NASZ KOCHANY.Jak wszystkie strzelce jestes super i taki bedziesz , bo na to niema rady, wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link
dwa-filary Re: STRZELCZE, 11.12.07, 19:28 Niech Ci Gwiazdka pomyślności zawsze świeci i kufereczek stóweczek i co sobie życzysz -niech się spełni ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Urodzinowe życzenia i ja dołączam...:) 11.12.07, 20:14 Wszystkiego co sie szczęściem zwie,zdrowia,radości,pogody ducha i usmiechu na co dzień oraz samych tylko dobrych dni w życiu Zbyszku. Sto lat,sto lat,sto lat!!!!!! ) Odpowiedz Link
regine Re: Urodzinowe życzenia i ja dołączam...:) 11.12.07, 20:32 Nie wiem za co te piękne podziękowania i czego Ty jeszcze nie wiedziałeś ? Staram się być miła, tylko tyle... Odpowiedz Link
inka-1 re;Wybacz Sagi nowej na tym forum... 11.12.07, 21:14 jeszcze nie nadarzam za wszystkimi uroczystosciami... Spoznione (jeszcze nie calkiem??) Dzis sa twoje urodziny,choc sie razem nie widzimy,przesylam serdeczne zyczenia niech spelnia sie Twe marzenia...forumowo i urodzinowo sciskam .. Odpowiedz Link
regine Re: Przepraszam..:) 11.12.07, 21:18 Nie wszystko czytam co jest na forum. Zrozumiałam Odpowiedz Link
regine Re: Życzenia od nieobecnej Kristy57..:) 11.12.07, 21:41 Przed chwilą dzwoniła. Przekazuję Ci więc od niej Sagi, serdeczne życzenia urodzinowe. Zdrowia i Wszystkiego Najlepszego Ci życzy Odpowiedz Link
inka-1 Re:Sagi-Ty sie marnujesz...moze 12.12.07, 07:55 wydalbys Tomik Wierszy Sagiego-I to calkiem powaznie ja nie zartuje Zgrabny z Ciebie poeta i literat na tym forum..a za moj osobisty wierszyk dziekuje.. Odpowiedz Link
natla Re: Urodzinowe życzenia 12.12.07, 14:20 Urodzinowe buziaki dla WIELKIEGO STATYSTYKA Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Urodzinowe życzenia 12.12.07, 15:44 Nie mogłam wczoraj podziekowac Ci za wpis (nie udało mi sie wejsć na forum) Raz jeszcze buziaki przyjmij i serdeczne zyczenia. Cmok,cmok,cmok,cmok,cmok,cmok,cmok))))))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Urodzinowe życzenia 12.12.07, 16:13 Wow,nastaw ucho Zbyszku,szepne Ci coś coby nikt nie słyszał,dziękuję bardzo,tort jest przepyszny jesteś kochany wiesz? mogę to wszystko wrąbać? poprostu niebo w gebie!! Odpowiedz Link
del.wa.57 Sagi;)) 15.12.07, 21:06 Dziękuje za cudowne życzenia a dzieląc się opłatkiem pomyslę o naszym forum i ludziach mi bliskich. Spokojnych,zdrowych i radosnych Swiąt Zbyszku życze Tobie i Twoim bliskim. Buziaki) Odpowiedz Link
natla Od Walerii :) 20.12.07, 15:04 Do Sagittariusa Autor: waleria-1 20.12.07, 14:50 Sagittariusie, Zbyszku (dobrze pamietam?) mam do Ciebie sprawę. Ponieważ jednak jest to prywatna sprawa i nie dotyczy forum, wolałabym skontaktować się z Tobą poza nim. Czy mógłbyś mi podać do siebie jakiś kontakt lub napisać na mój gazetowy adres: waleria-1@gazeta.pl? Przepraszam za kłopot. Pozdrawiam ----- Napisałam na prywatny watek, ale mi gdzieś wcięło. Natlu, Sagitariusie- wybaczcie. Ale już chyba troszkę się przyzwyczailiście do mojej internetowej , hmmm, nazwijmy to- nieporadności... Odpowiedz Link
waleria-1 Re: Od Walerii :) 20.12.07, 18:59 Zbyszku, napisałam Ci już- na to drugie konto. Pozdrawiam Odpowiedz Link
wiktoria53 Sagi 05.01.08, 21:04 Bardzo mi miło, że podobało Ci się, a przede wszystkim, że ujęło za serducho. Mnie zresztą też. Odpowiedz Link
inka-1 Re: Sagi -Ty chyba zostaniesz bezrobotny... 06.01.08, 12:58 jak tak dalej bedzie...taka cisza na forum (czy to powolne konanie??) a moze tu bywaja takie zastoje? Odpowiedz Link
inka-1 Re: Ciekawe te tematy..a ducha 06.01.08, 13:57 ktory wyszedl z siebie..to juz rozbudziles mą ciekawosc -jak to przedstawisz...zamieszczaj szybko chwytliwy temat(dla mnie super) Odpowiedz Link
inka-1 Re: Nie pisze tylko obserwuje... 06.01.08, 16:59 gdyz moj umysl skoncentrowal sie na cierpieniu i pisze jednym palcem (poparzylam reke) Tematy pewnie tez byly by cierpietnicze wiec czekam na lepszy czas Odpowiedz Link
inka-1 Re:Masz swoj wklad w 6 z religi... 07.01.08, 21:38 dzieki za legende pieknie opowiedziana..moja cora i ja dziekujemy.. Odpowiedz Link
natla Re: Klupie listonosz na gazecie.... ;)) 08.01.08, 12:13 aaaa, pewnie w związku z przebudową portalu nie doszedł. No ładnie. Nie mam Twojego tel, bo komórkę zmieniłam. Daj inny adres jeżeli mozęsz tutaj Odpowiedz Link
inka-1 Re:Wiem,zgrzeszylam..pomylilam forum.. 11.02.08, 15:51 Sagi to wolanie ..Migotka08 to mialo byc na forum 40-50..pomylilam sie..no kare prosze...lagodna.. Odpowiedz Link
inka-1 Re:Przeciez ja sie staram.. 11.02.08, 16:12 serca ,milosierdzia nie masz dla biednej inki...a popatrz watki zakladam..ale litosci prosze...bo moj umysl stary .. Odpowiedz Link
inka-1 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 11.02.08, 16:26 samo piwko to faktycznie ..postnie... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 11.02.08, 16:44 A widzisz ...)))))))))))) Szkoci nie żyją tylko tamże )))) Odpowiedz Link
emi152 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 11.02.08, 17:39 Sagi...ja nieśmiało proszę, żebyś przybliżył temat Twojej twórczości i gdzie jej szukać...jeśli możesz oczywiście Z góry dziękuję i piwko stawiam w ilości 5 puszek+ ciasteczka własnego wypieku maślane, słoneI nie myśl, że to korupcja, czy jakaś przekupna jestem...to z czystej sympatii i szczerego serca Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 12.02.08, 20:40 Nie jesteś taki całkiem osamotniony. Późnymi wieczorami zagląda tu Wojtek, Czarny Humor też czasami wpada, Siomę też widziałam, a i doklikał do nas też Królik48...Więc nie do końca taki sam jesteś Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 12.02.08, 20:58 Kolor zielony, to kolor nadziei, chyba wiesz. A wiosny tylko co nie widać, więc jeszcze popijając zieloną herbatą, tylko wieczory, przybliżam jej przybycie Dobra jest, radzę spróbować, a nie podnosić ciśnienie koniakiem, zwłaszcza przed snem... No cóż, fakt niezaprzeczalny, Admina ma każde forum i tylko jednego. Ale to wcale nie znaczy, że będziemy Cię oszczędzać. Na mnie nie licz...A jak od marca nowy sprzęt będę miała... ? Zacznij się już bać )) Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 12.02.08, 21:20 A gdzie bywam, pytałeś....? Zapomniałam odpowiedzeć. No bywam to tu, to tam...Jakoś leci...Oby tak dalej )) Nie narzekaj na swój sprzęt, dajesz sobie nieźle radę Co widać po wpisach na forum...Zwłaszcza wczoraj i dziś . Tak trzymaj Adminie ! Świeć przykładem... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 24.02.08, 17:57 Dziękuje Ci bardzo za wyrozumiałosć i że nie będziesz nam klapsiorów rozdawał) Jak cóś znowu zmajstruje,przybiegne do Ciebie nasz Ty zbawco!! )))))))) Odpowiedz Link
milata2 Re: Podziękowania dla Admina :))) 24.02.08, 19:05 Swoje dzisiejsze serfowanie po Forum, zaczynam jak przystało od Szefa, czyli od Ciebie Sagi. Serdecznie dziękuję za przepiękne słowa skierowane do mnie w moim wątku osobistym ( i oczywiście za zgodę na ten wątek), za życzenia i dawkę pozytywnej energii jaka do mnie za pomocą internetu przypłynęła. Wielkie dzięki ))))))) Co do propozycji odnośnie sentencji, to pomyślę . Mam jeszcze pytanie - nie mogę znaleźć osobistego wątku An.ty? Co do sugestii odnośnie sentencji itp. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 24.02.08, 19:10 Okey,zgadzam się Sagi i juz nadstawiam ...policzek,czekając na cmokale))))))) Odpowiedz Link
fleur1 Dziękuje Adminie za zyczenia 29.02.08, 21:05 fajnie, że kilka osób o mnie pamiętało, nie tak jak o innych bo malo tu zaglądam, ale to naprawdę miło. Lubię nasze forum. Odpowiedz Link
graga211 Znaczy sie... 22.03.08, 12:27 ...jestes w domeczku, brawo! No to zycze zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia. [I niech zonka nie szczedzi glaskania ani przytulania, ani...] )) Odpowiedz Link
graga211 Nie tylko kocury, 22.03.08, 14:56 kotki także mają własne ścieżki. Taka już natura kotów, miauu. ) Odpowiedz Link
regine Re: Uważaj, głaskać lubiem pod włos.... n/t 05.04.08, 21:11 Jak tam szefie szafy i zdrówko ? Skręcasz i skręcasz, obyś się nie zakręcił w którejś...Nie widać Cię na forum...Oj, niedobrze... Pokaż chociaż jak Ci robota idzie, pochwal się. Doczytałam, że się chwalieś szafą, nie zdążyłam ujrzeć...Za szybko zasunąłeś "kurtynę"... Odpowiedz Link
regine Re: Zapomniałam.... 05.04.08, 21:25 Podziękować za urodzinowy wierszyk...W Tesco bardzo rzadko bywam, więc musisz wymyśleć inne opowiadanie...Tamto było udane, przyznaję. Trafiłeś w sedno prawie, więc może tym razem trafisz w 10 Próbuj...))))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Sagi gdzie jesteś????????????? 06.04.08, 18:22 Przegoń wszystkie pielegniarki,zdrajco jeden!!! ))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Sagittarius.. 11.04.08, 17:46 Piękny i bardzo romantyczny Twój wiersz,pisz,pisz,bardzo lubie czytać Twoje''pisanie'' ) Odpowiedz Link
regine Re: Sagittarius.. 15.04.08, 21:47 Zaglądaj częściej Sagi do tej swojej "szuflady z wierszami", śliczne Może masz coś jeszcze romantyku...? To wyciągaj i daj innym poczytać Miło się czyta, choć troszkę smutne... Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Sagittarius.. 26.05.08, 09:21 Zauważyłeś moją nieobecność na forum. To prawda, nie było mnie tu dawno, ale nie z powodu ignorowania forum lecz z przyczyn niezależnych ode mnie. Trzy tygodnie spędzone w szpitalu, a następne 2 tygodnie w swoim łóżku.Dopiero na początku maja poczułam się silniejsza i zaczęłam wychodzić na powietrze, robić drobne zakupy, zaglądać do internetu. To jeszcze nie koniec moich zdrowotnych kłopotów. Czekam na operację, która odbędzie się w drugiej połowie lipca. Dodam, że bardzo się jej boję Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius.. 03.09.08, 17:22 O żesz ty leniuchu jeden!!)))) Pojawiam się i ..znikam a jak juz jestem to ''muszem'' wszędzie pozaglądać,ten typ tak ma Sagi) A ty na jesień nie czekaj ino sie bier do roboty,no!)) Fajnie,że juz jesteś a moze statystyke zaczniesz? Odpowiedz Link
marii51 Re: Sagittarius.. 18.10.08, 14:15 sagi- mam prosbe-nijak nie potrafie z archiwum wyciagnac-- Babcia klub.. jak chwilke bedziesz miał... to pomoz.. ok? Odpowiedz Link
marii51 Re: Sagittarius.. 20.10.08, 09:36 poproszę ciebie o rade? co sie dzieje? jeśli już się zalogowałam, żeby słuchać 'wrzuty''' to o co chodzi ,że nadal nie gra tylko sa dalsze polecenia- ściagnij zapisz? a i tak nic.. może już to wyjasniałes gdzieś?- to tylko mi zrób" kopi".. ok-- bardzo już dziękuje za pomoc Odpowiedz Link
sagittarius954 Re:Marii:) 20.10.08, 14:02 Zupełnie nie wiem co ci odpowiedzieć , mnie wszystko grało , i nie loguję się , a klikałaś ten kwadracik na pasku zadań tej piosenki co ja chcesz odtworzyć , bo samo to nie zagra , amoże ci coś brakuje do odtwarzania piosenek ,ale to powinien komp dać ci znać o tym fakcie Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius.. 23.11.08, 23:55 Kochany,to musi być orginalne,zadnych kropek! takie dostałam,skopiowałam i...myślisz,że zgorszyłam tu kogoś? Odpowiedz Link
marii51 Re: Sagittarius.. 24.11.08, 00:35 poczta.wp.pl/d671/playmedia.html?desc=Grzegorz+Turnau+I+Kasia+Wilk+-+Bombonierka.mp3 sagi? taki adres- potrafisz szukac w mp3? ten link moze nieaktywny tylko mi chodzi o to czy nauczylabym sie sama w tym adrsie szukac i słuchac jak znajdzisz chwilke to mi kiedys podpowiedz--ok? Odpowiedz Link
marii51 Re: Sagittarius.. 24.11.08, 00:38 Szukaj utworu w szukaj.wp.pl w muzyka.wp.pl w mp3.wp.pl teraz skopiowalam obok.. ten adres sorrki ..ja tak tylko- Odpowiedz Link
marii51 Re: Sagittarius.. 28.11.08, 13:07 dopiero bede sluchac muzyczki 24lutego.. a wiesz ty co? mogles slowko raz wpisac-ze to nie odrazu.. nie odrazu Odpowiedz Link
marii51 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 01.12.08, 19:08 a admin teraz oczka -jedno oko na maroko drugie na kaukaz? rządż facet,,rządż Odpowiedz Link
marii51 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 04.12.08, 11:15 sagi-adminie-moj wpis do yoanny--to tylko wyjasnienie forumowych spraw-nic juz nie bede ci w adminowaniu przeszkadzac- badz zawsze..taki jaki jesteś... byłeś... będziesz i wiedz! i pojmij to człowieku-- Odpowiedz Link
marii51 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 04.12.08, 11:19 koniec--bo zaraz natla mi nawsadzabywajcie! Odpowiedz Link
marii51 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 04.12.08, 12:41 wszystko-ok teraz zabanuj masz takie mozliwosci,, nie nawidze falszu zapamietaj czlowieku zabanuj bedzie jak natla to zrobila!ty nie badz gorszy---zabanuj marii51 Odpowiedz Link
marii51 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 04.12.08, 12:48 nie pytaj -dlaczego? forumianki ci wytłumaczą.... dobre normalne.nie jakies tam tofika i marii51..tylko kochane dobre...takich ci do konca zycia ŻYCZE! HMMMM nikt mi nie powie ze... tobie kiedykolwiet ...twojej corci i żonie- wnusi.... Odpowiedz Link
marii51 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 04.12.08, 15:44 wybaczam......... bo juz mi doc pa na zawsze... o johku jak beda sie cieszyc wielbicielki..........nio Odpowiedz Link
marii51 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 04.12.08, 16:02 kipi--kipi ale nie roce tu .... Odpowiedz Link
marii51 Re: Sagittarius954 04.12.08, 22:55 sagi-przeczytałam dopiero teraz twoj wpis do mojegoprv- bo mialam powazne bankowe oplaty-i odpowiedzialam milacie2 a teraz dobrze wiesz kim na forum jesteś- uwage mi napisales-ok- ja odczucia ci--ok Odpowiedz Link
marii51 Re: Sagittarius954 05.12.08, 00:14 www.wrzuta.pl/audio/jBHcmlM6Nw/maciej_silski_-_gdy_umiera_dzien Odpowiedz Link
marii51 Re: Sagittarius954 05.12.08, 09:50 sagi-"biały stół"- bajm-chce ci dać link-znaajdz i posluchaj jakbym ci śpiewnęła wczoraj tak około południa pomyślalam ze troszke wiecej mam juz witalności Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 06.12.08, 18:45 piecdziesieciolatki to my..... Do Sagittariussa Autor: wilczyca1951 06.12.08, 17:48 Dodaj do ulubionych Odpowiedz Skoro już zostałeś to proszę www.voila.pl/048/lv54g/?1 Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 06.12.08, 18:47 dobra juz dobra , tylko nie ssycz, boś nie żmija Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 07.12.08, 15:13 O rany! z taka odstawą to już ci nikt nie podskoczy Sagi Odpowiedz Link
natla Urodziny :) 11.12.08, 08:59 Sagitariusie nasz dobry, miły, by Twe tętnice zdrowe były, byś nam tu rządził długie lata..... odtrąbię święto....trata-ta-ta!!! Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Urodziny :) 11.12.08, 09:39 Zdrowego i czułego serca, szerokich i czystych krwistych rurociągów, trzeźwej głowy na karku i moc przyjemności życiowych życzy nieco tylko starsza Gośka. Do życzeń piersióweczkę zdrowotnego koniaczku załączam (gdybyś mnie był "wydzwonił" w stolycy, dostałbyś w realu, a tak musisz się posłużyć wyobraźnią...) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Urodziny :) 11.12.08, 10:54 www.marhan.pl/Urodziny_13.html zdrowka szczescia pomyslnosci i do forum(ek) cierpliwosci usciski serdeczne Odpowiedz Link
izis52 Re: W dniu URODZIN 11.12.08, 11:23 Dużo Zdrowia, Szczęścia Wielkiego, Bogactwa i Dobra Wszelakiego. Naturalnej, Ulubionej Słodyczy, tego wszystkiego Iza Ci życzy. Niech każdy rok Cię odmładza, a F-50 - życie osładza.... Twórczej weny i pomysłów wiele, aby na forum było mądrzej i weselej. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: W dniu URODZIN 11.12.08, 12:34 Sagi, nasz twórczy romantyku, w tym Twoim dniu optymizmu bez liku, rewelacyjnej wygranej, rodzinki zawsze kochanej, zdrówka całą moc, fantastycznych snów całą noc Bądź zawsze tu na forum nawet gdy nie będzie quorum Nie zrażaj się zachowaniami jednostek , bo to też jakiś gostek. Chciaż potrafi mocno wkurzyć, nie może Twojego życia burzyć. Tego Ci życzy foremka stała. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: W dniu URODZIN 11.12.08, 14:15 Dzięki Wiktorio Zawsze mi tak mile życzysz Nawet nie wiem czy potrafię Te życzenia odwzajemnić I dlatego jeszcze dzisiaj Nocą Będe śnił o pani jednej Co Zwycięstwo ma w swym nicku A na forum razem z Wami Razem z Tobą jeszcze się poturlam Troszkę aż się znudzi mój wiersz lichy . Dziekuję Wiktorio Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: W dniu URODZIN 11.12.08, 14:28 Życzę Ci słońca i kwiatów pachnących. Dobrego zdrowia i cierpliwości nawet jak czasem... coś bardzo Cie złości Pogody ducha i uśmiechu na twarzy, świetnych pomysłów i spełnienia marzeń! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: W dniu URODZIN 11.12.08, 17:40 Gdy tylko wiosną Pierwsze słońce wstanie Nad polem gdzie rój kwiatów Barwą je ułoży Zajrzę w to miejsce i przypomnę sobie Twoje życzenia O Piękna Heleno Dlatego szkiełko w zastawie i napojach Napełnię szybko i czekając chwili Podniose kielich do góry Dziękując, bardzo dziekując moja droga Del.wo Odpowiedz Link
polnaro Re: W dniu URODZIN 11.12.08, 16:58 Radości Elastyczności Cierpliwości Wytrwałości Wyrozumiałości Miłości Witalności Zdrowych kości Miłych gości Nigdzie ości życzy B., bo tutaj gości. --------------------- Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: W dniu URODZIN, Polnaro:) 11.12.08, 17:46 Ależ rozsiądź się wygodnie Gościu drogi Który wszedłeś w moje progi Ja przy Tobie skromnie siędę Zajrzę w oczy bardzo chętnie Słuchać chcę Cię cały wieczór Przerywając tok rozmowy Bo dziękować chcę ci cicho Za życzenia i za pamięć Dziękuję B. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: W dniu URODZIN - Izis 11.12.08, 14:08 Ulubionej słodyczy życzysz mi ? Dobrze życzę sobie, słodkich pocałunków, Wejrzeń w oczy , delikatnych skinień ręką I ciepłego głosu gdy zmierzch zacznie juz zapadac I jeszcze : cukierka mlecznego , torciku sredniego Kieliszka wina i wpisu Twojego Dziekuję Nie wiem czy podołam na forum Ale sie nie poddaję i wątki dalej podaję . Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Urodziny :)Malwina 11.12.08, 14:02 Ja już płonę a za rok tylko suchy listek ze mnie pozostanie , dzięki a uścisków moc chwytam i przy sobie mocno trzymam Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Urodziny :) 11.12.08, 13:57 Za Życzenia śliczne dzieki Wiek tu nie ma nic do rzeczy Twoja pamięć tak mnie wzrusza Że do oczu sięgnę chustką Łez kropelek ściągnę szybko Bym wydzwonił , bym ... ale czym ? Więc już w te pędy slij mi ta wiadomość miłą,tak milczałas ,już myślałem żeś stolicę porzuciła nie przybywszy tutaj wcale Odpowiedz Link
kasia573 Re: Urodziny :) 11.12.08, 21:16 Urodzinowo życzę zdrowia, pogody ducha, powodów do radości i uśmiechu oraz spełnienia marzeń Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Urodziny :) Kasia 12.12.08, 01:32 Kasiu miła Czemu w nasze progi skromne tak ty Cicho tutaj wchodzisz Czemu nie ma ciebie wcale Czemu ciągle jesteś z dala Pytań mam ci dobrą furkę Lecz dziękując w skłonie niskim Prosze bywaj Niech i Twoje posty sliczne Forum czyta je klasycznie Dzięki Kasiu Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Urodziny :) NATLA 11.12.08, 13:51 ŁOŁ! Natlu miła Cos ty najlepszego narobiła W mych tętnicach zgubne prądy Pędzą widząc ładne Damy I ten Kwiat choróbsko jasne Seksy dzisiaj niebywale Dzieki dzieki za inności Dzięki dzięki i za pamięć A do gawiarenki miłej Wieczorowa porą gdy emocje mnie o p a d n ą proszę wdepnij Odpowiedz Link
marii51 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 11.12.08, 14:22 Zbyszku- Zdrowia- radości... mnustwa w codziennym życiu rodzinnym- przyjażni wielu LUDZI! Klikania ...do utraty "tchu" Czuwania....nad sensem mądrych wpisów w postach--.. ----wspieranego przez czujne kobiety (hmmmm-akurat dziś wypisano mnie z kolejnego leczenia ..i jeśli aż taką mam możliwość- to---pozdrawiam i miej się zawsze przesympatycznie-- WSPOMNIEŃ!- Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Marii :) 11.12.08, 15:17 Dziękuję bardzo Za pamięć o mnie i za życzenia Kwiatuszku warmiński I tobie dużo zdrowia Odpowiedz Link
tesunia Re:Sagi 11.12.08, 19:53 ech,niemal ostania... ale coz tu zyczyc,jak tyle bylo pozyczone, nieniemniej jednak najszczersze gratulacje przyjmij ADMINIE odemnie. usciski i buziaki gratulacyjne. Odpowiedz Link
wiga2008 Re:Sagi 11.12.08, 20:40 Szczęścia, zdrowia, witalności mnóstwa forumowych gości weny twórczej, inspiracji wymarzonych też wakacji. Twoje zdrowie, Sagi. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re:Sagi - Widze :) 12.12.08, 01:01 Szczęścia nigdy nie za dużo Bo ja przecie nie rozeznam Kiedy wreszcie przyleci Za to wenę chętnie chwycę W ramion rozpostartych wjerzeje I pierwszy wierszyk o Tobie sklecę Dziękując za płomień wskrzeszenia szczery . Dziekuję Odpowiedz Link
regine Re:Sagi 11.12.08, 20:48 +50latek to przesuper facet! Co prawda siwy włos już mieni się na skroni, ale jeszcze żaden młodzian go przegoni. Latek i zmarszczek przybywa, ale cóż to dla +50-latka, to prawdziwa, istna gratka! Wąsem siwym z deczka zakręci i jeszcze niejedną 30-latkę ponęci To, że kolejne ....lecie przeleciało, o niczym nie świadczy... To jeszcze za mało! Więc ciesz się i raduj z przeżytej już setki połowy . nie zwracaj uwagi na humorzaste białogłowy Dbaj o swoje zdrowie, aby jak najmniej Ci go ubywało i jeszcze przez następne +50-lecie wspaniale służyło ! Wspaniałych urodzin Solenizancie...! ____________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link
korynos-a Re:Sagi - Solenizancie ! 11.12.08, 21:28 Wszystkiego Najlepszego Ci zycze. W zyciu prywatnym i tu, w tym wirtalnym swiecie rowniez. Niech zdrowie i szczescie zawsze Ci dopisuje i niech Ci kasy i humoru nigdy nie brakuje. Zdrowia, zdrowia i wszystkiego o czym marzysz niech Ci sie spelnia ! Twoje zdrowie ! pl.youtube.com/watch?v=m44z-223UYE&feature=PlayList&p=F433A002CD019E60&playnext=1&index=6 Odpowiedz Link
sagittarius954 Re:Sagi - Korynosie ! 12.12.08, 01:13 Za życzenia dziękuję Lecz ponurakiem jestem wietrzącym nieszczęść zwoje Dlatego happy pójdę spać I zamknę tych bram podwoje Dzięki Odpowiedz Link
bogatka1 Re:Sagi 11.12.08, 22:04 kliknij Życzę ci tyle spokoju, ile tylko potrzebujesz, tyle szaleństwa, aby życie nie wydawało się nudne, tyle szczęścia, abyś nie oszalał z nadmiaru, miłości ponad wszystko, byś nigdy nie zaznał goryczy, nie czuł się samotny pośród ludzi, miał zawsze serce kochające przy sobie i jasne dni przed sobą oraz dużo zdrowia i spełnienia najskrytszych marzeń Odpowiedz Link
sagittarius954 Re:Sagi - Bogatce :) 12.12.08, 01:21 O bogatko miła Czy ty aby już na swój watek Prywatny nie zasłużyłaś? I za piekną róże także dziękuję Lecz to ja powinienem słać ci ten Kwiatuszek i słodkie sypać słowa Bys miała chęć największą Bywać tutaj z nami I rozświetlać to forum Kolorowymi gifami Dziękuję Bogatko Odpowiedz Link
bogatka1 Re: ...Bogatka - dla Zbyszka:) 12.12.08, 13:11 > Czy ty aby już na swój watek > Prywatny nie zasłużyłaś?" - No staram się, ale jako PP(Ptaszka Przelotna) zaglądam też na inne fora, a uczę się ostatnio grafiki, co jeszcze więcej czasu zajmuje. Dobrze, że wczoraj przed wyłączeniem kompa zajrzałam do Ciebie, bo tu takie szumne Urodziny Sagiego! Życzenia ułożone od serca, pełna podziwu jestem, i Twoje piękne odpowiedzi indywidualne dla każdego, taki cudny tort i drinki i już w samym wejściu takie atrakcje! Więc przez pół godziny szukałam odpowiedniej piosenki, a kiedy wysłałam , to okazało się, że już taka jest. W obrazku dzisiaj jest inna, a tak miło jak w Urodziny Sagiego niech bedzie cały rok! Odpowiedz Link
natla O kurcze..... 12.12.08, 19:24 ......myśałam, że Ci harem oddałam, ale już się robi! Odpowiedz Link
natla Harem Sagiego...... 12.12.08, 19:28 .....w kwiatach oczywiście Co je Twoje, to je Twqoje, a mnie nie rusz. Spieszę sie, bo w najbliższych dniach wybywam w niemiłe miejsce, więc chciałam porządek zostawić. SZEFIE!! ADMINIE!! Dziś święto forum! To przecież Twoje urodziny!! Odpowiedz Link
natla Sagi... 12.12.08, 22:27 Nie jestem tajemnicza. Wszystko opowiem w przyszłym tygodniu, bo teraz nie mam czasu.....jak zwykle Odpowiedz Link
sagittarius954 Re:Sagi - Regine:) 12.12.08, 01:08 Sagi już dawno z Regine sąsiadką Co tuż tuż obok mieszka W szranki słów miłych Nie stawał już dawno Pytania się cisną dlatego Kłaniam sie nisko za pamięć Dziękuję Z deczka zakręcę wąsa swego I czekoladek to pudło kupione Wystawię do ogródka twego ) Dzięki Regine , Odpowiedz Link
sagittarius954 Re:Sagi - Tesuni :) 12.12.08, 00:54 Dziękuje za to żeś była i wcale ostatnia Do tego wątku przybyła Odpowiedz Link
marii51 Re: Marii :) 12.12.08, 09:44 ach... do poprawinek po wczorajszym dniu... mnie nie bedzie- Odpowiedz Link
marii51 Re: Marii :) 16.12.08, 17:31 tu i tam... mnie opowiadano że nie tak.. że nie takie wątki-, że wogóle szajs? o co chodzi? kulturalne forum pod ...tak? poniżać ludzi? to jest ok?za dużo wątków??? za takich samych----------? a chodziło o to ...że za wiele [pisałam? prawda? kochane dobre wspólczujące forum-wyrozumiałe? no tak.... bbbbbb wyrozumiałe-zimne jak głaz!nie szukam waszego zrozumienia... bo tu go nie ma! sagi zabanuj marii51-będziesz sobą! Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Sagittarius954 jesteś Wielki! 26.12.08, 14:32 ...bo ja nie znałam tego sposobu. Kopiowałam obrazek na swój dysk, potem nadawałam link we wstaw.org i dopiero ten link kopiowałam do postu na forum, a twój skrót jest genialny! sagittarius954 napisał: Wchodzisz na fotoforum na swój obrazek > Prawym przyciskiem myszki zaznaczasz Pokaż obrazek (u mnie Kopiuj adres obrazka) > wyskakuje ci obrazek z nowym linkiem > Kopiujesz link prawym przyciskiem myszy > Wracasz na forum i tam gdzie chcesz zaznaczasz kursorem miejsce > Klikasz prawym przyciskiem myszy > Zaznaczasz Wklej > Przed linkiem piszesz [ img ]za linkiem [ / img ] > Wysyłasz > Sparawdzasz wchodząc w swój post . A tak na marginesie: Obrazki przypadkowo zestawionie, ale gdy się przyjrzałam, to po niewielkiej korekcie mogą tworzyć jeden obraz. I to jest także pasjonujące. Odpowiedz Link
natla Re: Sagittarius954 jesteś Wielki! 26.12.08, 17:37 A mnie wycodzi tylko kwadracik z czerwonym krzyżykiem i adresem Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Sagittarius954 jesteś Wielki! 26.12.08, 23:11 ...jest! Piękny, warty pokazania. Natlo, to foto najpierw spróbowałam przekleić do postu sposobem Sagi i w IEx się nie da, bo nie ma opcji "Kopiuj adres obrazka". (pozostaje ta droga okrężna z kopiowaniem na dysk, lub jeśli już wcześniej masz na dysku, bo zdjęcie Twoje, to trzeba nadać link. Ten link zamieszczony w poprzednim Twoim poście kończy się h t m l, więc jest adresem strony Fotoforum, a nie adresem zdjęcia.) W Operze ta opcja jest, a dalej wystarczy trzymać się drogi Sagiego. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 28.12.08, 03:15 Uczę się tego zwyczaju, by nie odpowiadać w swoim wątku, tyko pędzić do wątku rozmówcy. Ale tym razem muszę przekleić, by łatwiejsze było zerkanie na treść: " Marzy mi sie napisanie opowiadania właśnie z użyciem obrazków , to właściwie jak dla przedszkolaków ,ale może być interesujące .I żeby nie być posądzonym o kopiowanie nie swoich obrazów , wykonanie zdjęć własnoręcznie, z użyciem swojego aparatu lub komórki . Ciągle jednak brak mi czasu , a tak wydawało mi się że będąc na rencie wreszcie będę robił to na co mam ochotę". - Sagi, jakże Twoje myśli są bliskie moim zamierzeniom! Kilka lat temu napisałam opowiadanie - "Tambo". No i są tam takie miejsca, które warto by było wyrazić grafiką albo zdjęciami. To początek "Tambo": W pokoju kilka pamiątek z podróży śladami Inków. Jest koniec sierpnia. Dziewczyna siedzi przy komputerze i pisze: Do oswojonego szczytu ugłaskanym stokiem, utartym szlakiem w zawrót przepaścistych grani wymyka się nie poznane. Wstaje i włącza kasetę z piosenką „Podróżą każda miłość jest”. Pisze dalej: Nocny przypływ nanosi do ujścia drobiny złota. W blasku zachodzącego słońca płynnie rozprasza się i łączy, dotyka stopy, wygładza zmarszczki, wiruje w ujściu. Płomień na piasku kończy podział na popiół i żar. Wchodzi Tezeusz, przyjaciel z podróży. Wita się serdecznie. Muta: Mam z tego lata piękne wspomnienia. Piękne i dziwne. Teraz w wiersz zmieniam i tak, jakbyś to ty wiódł moją rękę... Teze: Muta, pamiętasz tamtą piosenkę? Chciałbym tam wrócić, w ten kraj daleki, gdzie ścieżki dzikie, podstępne rzeki, Muta: ... tam, gdzie w Angelin pieczara długa w kościół zmieniona. Na ścianach smugi wapnia, piaskowców; a stalaktyty w miejscu organów, długie i cienkie. I tylko mała wiązka promieni ruszała cienie, w ołtarzu skryte. Coś zatrzeszczało. Z niemałym lękiem wracam do wyjścia. Już w wąskiej sieni czekałeś na mnie. Tam było przecież... Odpowiedz Link
izis52 Wielki i trochę melancholijny 28.12.08, 10:48 - w końcówce roku. A przypomnij sobie swoją poezję na tym forum. Dobrych słów tyle od całego babińca, a komplementowanie fantazji, dowcipu. Uśmiechnij się, jutro bedzie lepiej. Myślę, że Bogatka swoim skrótem poetyckiego opowiadania o tęsknocie, miłości w tajemniczej scenerii - przywołała nostalgiczne wspomnienia. Ta nasza młodość... Ona tkwi w nas i warto myśleć jak wiele może wydarzyć się i zamienić w piękne wspomnienie. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Ech zaraz Wielki i trochę melancholijny może:) 28.12.08, 11:16 wielkiego wymyśliła Natla , a ja teraz tłumaczyć się za niego muszę, żadnej wielkości swojej absolutnie nie widzę za to małość swą tak wiersze pamiętam oczywiście , przecież nieraz juz pisałem że naszło mnie cosik takiego do pisania przelania pewnych uczuć i odczuć drzemiących gdzieś głęboko w duszy , do tego przyznaję się i nie zamierzam tego ukrywać , narzekać narzekam od roku cóżczłowiek wyautowany z rynku może jedynie ponarzekać Mam nadzieję że nie przynudzam okrutnie i żałośnie nudząc was na forum Odpowiedz Link
del.wa.57 Bardzo dziękujeeeeeeeeeeeeeeeeeee:) 02.01.09, 22:10 Za takie życzenia,muszę Ci''osobiście''podziękować Bardzo mnie wzruszyłeś(chociaż myślałam,ze o mnie zapomniałeś?) Dziękuje za płatki róży i wierz mi Sagi,ja chciałabym Was wszystkich poznać osobiście,czyż nie było cudnie wynając małą knajpkę i pogadać. Trzeba marzyć i wierzyć to kto wie? Wielkie dzięki za przemiłe zyczenia Sagi Odpowiedz Link
danske Re: Bardzo dziękujeeeeeeeeeeeeeeeeeee:) 03.01.09, 00:04 ale się słodko zrobiło!!! to od tego m&m'sa Odpowiedz Link
malwina52 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 28.01.09, 10:58 sorry, ze tak pozno ale nie dojrzalam wczesniej a te ptaszki to niecnoty wogole to mam ferie zimowe od forum, choc wpadne czasem na 50, i na prywatne fora naszych dwoch forumek a mysle, ze musialbys miec na nie zaproszenie od wlascicielek, ale sprytnie tam trafisz szukajac po nickach powodzenia Odpowiedz Link
natla Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 01.03.09, 12:33 Sagi, daj znać jak Ci idzie szukanie. Może będę mogła Ci pomóc. Odpowiedz Link
kasia573 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 17.03.09, 22:59 Wszystkiego dobrego, ale zdrowia przede wszystkim! I radości wszelakich, i szczęścia! Odpowiedz Link
natla Masz swojego nosa ;) 19.03.09, 07:53 i jeszcze raz zdrowia i zadowolenia z otoczenia Imieninowe buziaki dla SAGITTARIUSA WIELKIEGO I od pań wszystkich i każdej z osobna oraz uścisk dłoni od forumowych kumpli. Obyś miał takiego, jak załączony nosa do przyjaciół. Odpowiedz Link
sagittarius954 RKasiu:) 19.03.09, 08:37 Nawet nie wiesz jak lubię to imię, za życzenia bardzo dziękuję Odpowiedz Link
kasia573 Re: RKasiu:) 22.03.09, 22:26 Lubię również swoje imię, ale charakterek Katarzyn jest nieraz truuudnyyy!A Katarzyna - ryby to dopiero mieszanka! Odpowiedz Link
regine Re: Dziekuję :) 03.04.09, 20:49 Za ciepłe i miłe życzenia urodzinowe Pozdrawiam ____________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 20.04.09, 10:44 Autor: wilczyca1953☺ 20.04.09, 09:36 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Może napiszesz kiedy powinno się używać; B, i ,itd. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 25.04.09, 22:02 Sagi, nic mi nie wiadomo o tym linku.Chyba nie mam już sklerozy ....? Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 25.04.09, 22:06 Napisz coś więcej o co to chodziło z tym napisem. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 25.04.09, 23:39 Sagi, przyznaje się to nie ja.Chętnie bym ci pomogła ale niestety.: ( Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 11.06.09, 15:40 Komu to potrzebne,pytasz? mnie kochany,dawno mnie tu nie było,więc ''inspekcję''zrobić trzeba pozaglądać wszędzie,powąchać Koniec czerwca wybywam na trochę,to nie żałuj mi Sagi Odpowiedz Link
natla Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 05.11.09, 21:44 Info w biurze, a przy okazji wyjście z piwnicy Odpowiedz Link
natla Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 06.11.09, 07:39 Pardon, pomyliły mi się kwadraciki Odpowiedz Link
graga211 Re: Kuknij, proszę... 26.12.09, 18:23 ...kuknij do wątku "No...to mamy prezent" Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Sagittarius954 vel Sagi vel Wielki Statystyk 18.03.10, 07:49 Tak wczoraj napisałeś: Dodaj do ulubionych Odpowiedz Pamiętam barwę włosów Twoich I uścisk dłoni , głos stanowczy Uśmiech błądzący gdzieś na wargach Miłych chwil kilka i mała karta Wypadająca z pełnej talii - to Anioł Pracy Postanowił przerwać spotkanie . Lecz jeśli kiedyś znów tu staniesz Wiedz że z ochotą Cię zobaczę Może już żaden Anioł trudu nie postanowi Przerwać miłego gaduchowania Admiratorko kłaniam się nisko I za życzenia bardzo dziękuję Tak jak za pamięć wyprysłą nagle No to się Tobie przyznam, że w ostatni weekend odwiedziłam W-wę. Byłam nawet niedaleko Ciebie, przedpołudniową sobotę spędziłam na targach "Wiatr i woda" (sobota była dniem kajakowym), odwiedziłam groby rodziców na Powązkach. Nie miałam właściwie na nic czasu, zdążyłam jedynie odwiedzić ciocię w Konstancinie (to w piątek) i odebrać od kuzynki (widziałyśmy się przez kilka minut) przegraną na CD płytę z nagraniami naszej prababci. Jest szansa, że zajrzę do stolicy jeszcze w tym roku - wtedy postaram się dać Tobie znać odpowiednio wcześniej i może nawet spotkamy się na spokojnej kawie czy herbatce. Odpowiedz Link
sagittarius954 Gosiu:) 18.03.10, 08:22 A ja całkiem szczerze Ci odpowiem W sobotę niestety do południa spałem,jak zabity, od południa zaś przygotowania sprawiałem ,bo dziecko postanowiło stan cywilny zmienić . I ja też najbliższych groby odwiedzę ,ale zapewne będzie to w Wielką Sobotę . Następnym razem musisz dać odpowiednio wcześniej znać tak ,abym ja mógł, ty żebyś mogła i choć godzina na słuchaniu siebie nam zeszła . Ale dzięki za informację, jak mi prześlesz na pocztę numery kwater z miłą chęcią ,w Twoim imieniu ,zapalę znicze na grobach Twoich najbliższych Odpowiedz Link
pia.ed Zapytanie w sprawie paskow na gorze ... 18.01.11, 01:23 Czesc! Poniewaz Natla wydaje sie zajeta, wiec zwracam sie do Ciebie z pytaniem, jak nazywaja sie te paski na gorze strony? Powinno ich byc cztery, a u mnie od chyba roku jest tylko trzy... Zapomnialam, jak sie nazywa pasek ktorego mi brakuje ... Mam z pewnoscia pasek adresu i prawdopodobnie pasek narzedzi . Jak sie nazywaja pozostale paski i jak je rozpoznac? Pozdrawiam Pia Odpowiedz Link
pia.ed Re: Zapytanie w sprawie paskow na gorze ... 18.01.11, 01:29 No wlasnie ... nie napisalam ze mam IE. A przypomnialo mi sie to, kiedy przeczytalam odpowiedz speca z forum Komputer, ktory zgryzliwie napisal do kogos: " Oczywiscie wszyscy wiemy o jaka przegladarke Ci chodzi"... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Zapytanie w sprawie paskow na gorze ... 18.01.11, 04:36 Twoja wiara w moje możliwości jest większa niż sam o sobie myślę Ja nazywam je paski z zakładkami , można je nazwać też paskami z oknami, bo i w takiej formie można je pokazać , zakładki to miejsca do których szybko przemieszczasz się bez zbędnego wyszukiwania ich w historii kompa . Ale ponieważ używam mozilli firefoxa , czyli moim motorem poruszania się po internecie jest firefox pozwolę sobie porzucić tą maszynę i uruchomić explorera , ze względu na to ,że mój komp jest starutki i zaczyna nawet w wyglądzie przypominać swego" pana "( kto tu jest panem , oto jest pytanie ) przejście może zabrać mi troszkę czasu Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Zapytanie w sprawie paskow na gorze ... 18.01.11, 04:59 I już jestem w IE , przyznasz że trochę to trwało Na górze masz pasek adresowy , w nim masz adresy , linki do stron internetowych zakłądkę z widokiem zgodności OdświeżaniaZatrzymania i wyszukiwania W drugim pod spodem pasku masz pasek z zakładkami zadań , w którym znajdziesz zakłądkę pliku, edycji, widoku, ulubionych , narz ędzi, pomocy . Te wszystkie zakładki są dla mnie ślusarza jak młotek i śrubokręt i nie da rady nic zrobić w kompie bez nich . Trzecim paskiem u mnie jest pasek zabezpieczeń - tu mam swojego spy blockera i system zone alarm z wyszukiwarką . Czwarty pasek to pasek ulubionych stron internetowych , mam tu wszystkie strony bez których żyć nie mogę więc odszukiwać ich nie muszę , po prostu są .I pocztę . Wreszcie piąty pasek z avg, yahoo, koszem na odpaki internetowe . Tyle ich mam , przyznam się że tak mi zostało z początku działalności w internecie i nie zmieniam jakoś nie Coś jeszcze mam dodać ? Odpowiedz Link
natla Re: Zapytanie w sprawie paskow na gorze ... 18.01.11, 07:35 Kliknij sobie w którykolwiek pasek (ale nie w okienko) prawą myszką, a wyjdą Ci wszystkie możliwe paski (7). Popatrz, które są nieodhaczone i odhacz. Wtedy brakujace wskoczą. Odpowiedz Link
izis52 Re: Zapytanie w sprawie paskow na gorze ... 18.01.11, 08:16 Szanowni Państwo; proszę nie wpędzać mnie w kompleksy. Zupełnie nie wiem o czym rozmawiacie - serio. Mam teraz ten jakiś Firefox 4.0 B i ledwie się nauczyłam coś w zakładki wrzucać, a jeszcze mam na dolnym pasku bank, aktualności i szachy (ja nie używam i nie gram). Skoro jesteście, aż tak mądrzy - pokornie proszę uświadomić mnie, czemu dość często włącza się ramka z napisem : Program Plugin Contrainer przestał działać poprawnie, albo coś o wtyczce Adobe, czy cóś tam... po skasowaniu napisu czasem jest ok, a czasem od nowa , co jest wkurzające....bardzo. Odpowiedz Link
natla Re: Zapytanie w sprawie paskow na gorze ... 18.01.11, 08:39 Przekleję Twój post też do "kursu komp". Odpowiedz Link