natla 23.02.09, 22:43 Był już taki wątek, ale się zarchiwizował. Zdjęcia robiła dziś sąsiadka. Nie wybierała lepszych kąsków, tylko wracając z pracy, cykała. picasaweb.google.pl/natlaaa/MojeMiastoPoAtakuZimy?authkey=fuN8ISEit_k&feat=directlink Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
del.wa.57 Re: Moje miasto 23.02.09, 23:16 No,ładnie zasypało i dalej sypie jak widać,ale robi się breja. Szkoda mi gołąbków,szukają okruszków a tu nikt na ławce nie przysiądzie a swoją drogą sliczny ten puch na ławce A widać Twój blok Natlo,które to okna? Odpowiedz Link
bona0601 Re: Moje miasto 24.02.09, 12:00 Otóż , z powodów Wam znanych swoje miasto - Białystok , a co? mogę tylko słownie opisać. W tej chwili jest zaśnieżone i obecnie aż lśni , bo słońce właśnie wyszło. W pięknym /naprawdę!/ parku jest cicho , spokojnie i biało. Ale latem...... Zielono i kolorowo. Fontanna wieczorami lśni, zapach wody i zieleni unosi się leciutko razem z mgiełką z fontanny. I pięknie po prostu jest! Odpowiedz Link
izis52 Re: Moje miasto 24.02.09, 18:37 Natlu, ślicznie wygląda Twoje miasto. Dobry śnieg przysypał podobnie jak u mnie niedostatki dbałości o nie służb miejskich. Jednak po posoleniu na ulicach robi się już breja. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re:Nie mam miasta 24.02.09, 19:19 Ja to jeszcze nie nabyłem miasta ale jak kupię, to nie omieszkam Was zawiadomić Odpowiedz Link
izis52 Re:Nie mam miasta 24.02.09, 20:04 Wczoraj ogladąłam wcale miasteczko gdzieś w Ameryce do sprzedaży za chyba 880 000 $ do negocjacji jak zapewniała pośredniczka. Cena przystępna, bo domy w niezłym stanie wolne od lokatorów, a w porównaniu z cenami nieruchomości warszawskich- wręcz taniocha. Kupuj Sagi będziemy wynajmować domy na wakacje... -- Odpowiedz Link
sagittarius954 Re:Nie mam miasta 24.02.09, 20:18 Izis , to ja też widziałem , ale tam te domy to raczej do rozbiórki bo szczeliny w ścianach takie że hoho A dlatego właśnie zatytułowałem mój post ,że już nie można identyfikować się z miastem w którym mieszkasz. Po prostu ono jest tego kto ma więcej metrów wykupionych , z racji wykupionego mieszkania przypadło mi 1,5 metra , tyle mojego, reszta innych Czasy kiedy mówiliśmy "nasze " , " moje" minęły i pewnie trzeba znów jakichś 50 lat zanim ludzie dojdą do zmian Odpowiedz Link
wiktoria53 Re:Nie mam miasta 24.02.09, 22:07 Świetny bałwan! Kapelusz ma piękny i guziki ładne kolorowe. A moje miasto już śpi. Odpowiedz Link
wiktoria53 Moje miasto juz śpi 14.03.09, 22:57 Ale zaraz, zaraz.....zerknę przez okno...tak rzeczywiście cisza, latarnie oświetlają osiedle i rzędem stojace samochody, z dala widać czerwone światełka na kościelnej wieży. Odpowiedz Link