Dodaj do ulubionych

Atak spamerów

18.09.09, 23:42
Skoro już forum się wielopoziomowo reanimuje na maksa, to i ja dorzucę swoje two-penneth worth, z troszkę innej beczki.
Niby nie mój cyrk i nie moje małpy, ale - tak między nami, jaskiniowcami - może fajnie by było, gdyby któraś z osób posiadających stosowne kompetencje, wycięła spamerów, dość regularnie wpadających tu ostatnio z przyjacielską wizytą? Jolunia.only reklamuje jedno, majka19-pl drugie, w to się wciska jeszcze dodatkowo jakiś zapalony tancerz z Wrocławia zaś wcześniej jakiś ciołek w co drugim wątku namawiał do złożenia wizyty na jakimś kretyńskim portalu randkowo-matrymonialnym, oferującym spełnienie każdemu, kto tylko będzie na tyle głupi, by tam zajrzeć. No i zapewne niejedno mi jeszcze umknęło... Jako potencjalny konsument czuję się zagubiony w tym natłoku zapewne szalenie atrakcyjnych ofert siusiak_jeden_wie_czego. Dezorientuje mnie to i może wywołać jakąś groźna chorobę, być przyczyną wypadku drogowego lub przyczynić do reelekcji obecnej głowy państwa, co stanowiłoby torturę ponad moja wytrzymałość.
Obserwuj wątek
    • fallen86 Re: Atak spamerów 18.09.09, 23:43
      Popieram smile
    • tamten_ludzik Re: Atak spamerów 18.09.09, 23:45
      No. I za to właśnie Cię lubię!
      • jedzoslaw Re: Atak spamerów 19.09.09, 08:10
        No właśnie, kto tu rządzi? wink
    • karmelowa_mumi Re: Atak spamerów 19.09.09, 21:27
      Mort, jak zwykle kawał dobrego rozsądku z siebie wydałeś chłopie smile
    • tapatik Popieram... 26.09.09, 22:41
      Tylko właściwie kto tu rządzi?
      • fallen86 Re: Popieram... 26.09.09, 23:52
        tapatik napisał:

> Tylko właściwie kto tu rządzi?

założyciel: arktur
    • pomysl.po.wypiciu Re: Atak spamerów 27.09.09, 22:47
      alez uczestniczysz w pewnym sensie w tym cyrku wiec jako wspoluczestink poprosze
      o linki
    • elokwentna_marysia Re: Atak spamerów 28.09.09, 12:19
      a niech sobie spamują, jeść mi sie chce, jeść , papu , dziamdziu, szamać...
      chyba bredzę z głodu....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka