mort_subite
18.09.09, 23:42
Skoro już forum się wielopoziomowo reanimuje na maksa, to i ja dorzucę swoje two-penneth worth, z troszkę innej beczki.
Niby nie mój cyrk i nie moje małpy, ale - tak między nami, jaskiniowcami - może fajnie by było, gdyby któraś z osób posiadających stosowne kompetencje, wycięła spamerów, dość regularnie wpadających tu ostatnio z przyjacielską wizytą? Jolunia.only reklamuje jedno, majka19-pl drugie, w to się wciska jeszcze dodatkowo jakiś zapalony tancerz z Wrocławia zaś wcześniej jakiś ciołek w co drugim wątku namawiał do złożenia wizyty na jakimś kretyńskim portalu randkowo-matrymonialnym, oferującym spełnienie każdemu, kto tylko będzie na tyle głupi, by tam zajrzeć. No i zapewne niejedno mi jeszcze umknęło... Jako potencjalny konsument czuję się zagubiony w tym natłoku zapewne szalenie atrakcyjnych ofert siusiak_jeden_wie_czego. Dezorientuje mnie to i może wywołać jakąś groźna chorobę, być przyczyną wypadku drogowego lub przyczynić do reelekcji obecnej głowy państwa, co stanowiłoby torturę ponad moja wytrzymałość.