Dodaj do ulubionych

Ciśnienie

19.10.09, 08:58
...nie takie o jakim niektórzy mogli sobie pomyśleć... co się
dzieje? Czaszka mi pęka buuuu sad
Obserwuj wątek
    • wajego Re: Ciśnienie 19.10.09, 10:07
      A ja dzisiaj ok. Po raz pierwszy od dość dawna wyspany.
      Za to w zeszły czwartek myślałem, że zejdę. Też na mnie ciśnienie
      działa.
      • nowy_conrad Re: Ciśnienie 19.10.09, 10:51
        Widziałem Ciebie na Saskiej o 08:14 ,więc pewnie dłużej sobie pospałeś niż
        zawsze ;p
        • wajego Re: Ciśnienie 19.10.09, 10:55
          Zwykłem być budzony około 5 rano. Siku około 3 nie licze, bo yes by
          się skojarzyło tongue_out
          • yes22 Re: Ciśnienie 19.10.09, 11:09
            O 3 to ja się na drugi bok przewracam, wtedy nic misie nie kojarzy tongue_out
            • wajego Re: Ciśnienie 19.10.09, 11:31
              No ja właśnie też. I wtedy coś ciśnie na jakiś receptor i sama
              rozumiesz...
              • yes22 Re: Ciśnienie 19.10.09, 11:53
                strasznie wrażliwe masz te receptory wink
                • wajego Re: Ciśnienie 19.10.09, 12:18
                  Te też wink
                  • yes22 Re: Ciśnienie 19.10.09, 12:38
                    a co ponadto?
                    • wajego Re: Ciśnienie 19.10.09, 12:51
                      No nie wiem czy mogę tak przy wszystkich i w środku dnia...
                      wink
                      • yes22 Re: Ciśnienie 19.10.09, 13:12
                        Przemyśl sprawe jeszcze wink
                        • wajego Re: Ciśnienie 19.10.09, 13:22
                          Kiedy się wstydzę...
                          • yes22 Re: Ciśnienie 19.10.09, 14:01
                            Taki duży i .... się wstydzi?
                            • wajego Re: Ciśnienie 19.10.09, 14:11
                              Duży? Hmmm....
                              Generalnie wyznaję zasadę, że niech się wstydzi ten kto widzi, ale
                              mam jakieś opory... wink
                              • yes22 Re: Ciśnienie 19.10.09, 14:15
                                Hehehehe... Ty gierko słowna, ja nie widze, więc sie wcaaale nie
                                wstydzę tongue_out
                                • wajego Re: Ciśnienie 19.10.09, 14:32
                                  No dobra, to już Ci napiszę: ciśnie mi się na usta. wink
                                  • yes22 Re: Ciśnienie 19.10.09, 14:37
                                    Bosz... aż tak, że na usta Ci sie ciśnie? Jestem pod wrażeniem wink
                                    • wajego Re: Ciśnienie 19.10.09, 15:11
                                      Ale to inny receptor i czynnik cisnący też.
                                      • yes22 Re: Ciśnienie 19.10.09, 15:24
                                        Parcie masz?
                                        • wajego Re: Ciśnienie 19.10.09, 15:43
                                          Jeśli nie zrobiłaś literówki, to moja odpowiedź brzmi, ze nie wink
                                          • yes22 Re: Ciśnienie 19.10.09, 15:48
                                            A ja juz owszem... zbliża się koniec moich męczarni w pracy, czas
                                            wolności nadchodzi big_grin
                                            • wajego Re: Ciśnienie 19.10.09, 16:25
                                              Rano zaparcie, po południu parcie?
                                              • szpetunka Re: Ciśnienie 19.10.09, 21:53
                                                wajego napisał:

> Rano zaparcie, po południu parcie?
                                                >
                                                na wieczór rozdarcie smile
                                                • wajego Re: Ciśnienie 19.10.09, 22:13
                                                  A po 9 miesiącach - rozwarcie.
                                                  • yes22 Re: Ciśnienie 20.10.09, 08:27
                                                    Czy wszystko się musi z jednym? no no no wink
                                                  • wajego Re: Ciśnienie 20.10.09, 08:50
                                                    W taka pogodę to są tylko dwie opcje. A że na wódkę nieco za
                                                    wczesnie, pozostaje to co zawsze.
                                                    Dzień dobry.
                                                  • yes22 Re: Ciśnienie 20.10.09, 08:52
                                                    i od razu świat bardziej kolorowy, witam smile
                                                  • wajego Re: Ciśnienie 20.10.09, 10:03
                                                    Serdeczności.
                                                    Jak głowa dzisiaj?
                                                  • yes22 Re: Ciśnienie 20.10.09, 10:53
                                                    Nie biorąc pod uwagę snów, w których wampiry chciały ze mnie nieco
                                                    krwi spić, potem katastrofa lotnicza a na koniec drugie babsko
                                                    wchodziło mi w paradę, to z głowa wszyyystko w porządku big_grin
                                                  • wajego Re: Ciśnienie 20.10.09, 11:04
                                                    Pytałem tylko czy dziś Cię boli... wink
                                                    Miałem tej nocy trzy sny: jeden nieprzyzwoity, drugiego się wstydzę,
                                                    a w trzecim źle wypadłem. Spokosmile
                                                  • yes22 Re: Ciśnienie 20.10.09, 11:15
                                                    Wiem o co pytałes wink
                                                    No niee, to niesprawiedliwe, ja Ci tu o moich snach a ty mi
                                                    wymijająco. Popraw się ;>
                                                  • wajego Re: Ciśnienie 20.10.09, 11:21
                                                    W trzecim źle wypadłem podczas wystąpienia publicznego bo mi jakiś
                                                    debil zap...brał kartkę.
                                                  • yes22 Re: Ciśnienie 20.10.09, 11:31
                                                    Na żadnym wystąpieniu nie byłam jakby co... wink
                                                  • wajego Re: Ciśnienie 20.10.09, 11:35
                                                    Parę osób mnie widziało, więc z alibi to chyba nic nie wyjdzie...
                                                  • yes22 Re: Ciśnienie 20.10.09, 12:06
                                                    smile
                                                    Jak misie dzisiaj nic nie chce, a od rana dłubie, rzeźbię i różne
                                                    inne tym podobne uncertain
                                                  • wajego Re: Ciśnienie 20.10.09, 12:21
                                                    No właśnie, już to dzisiaj słyszałem od kilku osób. Niestety nie
                                                    wszystkich można postawić do pionu, więc robię to samowink
                                                  • yes22 Re: Ciśnienie 20.10.09, 12:38
                                                    Ja do pionu sie sama musze, bo sterta rosnie od wczoraj....
                                                  • wajego Re: Ciśnienie 20.10.09, 12:50
                                                    A ja wychodzę z założenia, że im sterta wyższa, tym gorzej dla
                                                    sterty.
                                                  • yes22 Re: Ciśnienie 20.10.09, 12:52
                                                    Masz rację - czas na kanapke wink
                                                  • wajego Re: Ciśnienie 20.10.09, 13:22
                                                    Przekonałaś mnie, odwiedzę pracowniczą stołówkę. Potem ocenimy wpływ
                                                    wizyty na parcie, bo na stertę łatwo przewidzieć.
                                                  • yes22 Re: Ciśnienie 20.10.09, 13:31
                                                    Zjadłam. Mam stan: "p... nie robię"
                                                    Smacznego.
                                                  • wajego Re: Ciśnienie 20.10.09, 13:49
                                                    Ja właśnie idę. Jak wrócę za kwadrans dołączę do Ciebie.
                                                  • chinsk.i.smok Najedliście się wreszcie? 20.10.09, 14:06
                                                    Bo nudno
                                                  • wajego Re: Najedliście się wreszcie? 20.10.09, 14:17
                                                    Dopchnij sobie żołądek 3bitem i będzie gutwink
                                                  • yes22 Re: Najedliście się wreszcie? 20.10.09, 14:35
                                                    Ja już dawno, a aktywność tu widze rzeczywiście zerowa...
                                                    Ja mam oczy szeroko zamknięte smile
                                                  • wajego Re: Najedliście się wreszcie? 20.10.09, 14:50
                                                    A ja się głupio uśmiecham po serii dzięciołów.
        • wajego aaaaaaaaa 19.10.09, 10:56
          Tobie condziu o kręgle chodzi??? No to nie byłem ja wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka