Dodaj do ulubionych

zaczął się weekend

15.10.04, 19:21
i wszyscy poszli na imprezki, a ja tu siedzę, popijam herbatunię i słucham
muzyczki
Obserwuj wątek
    • cigi Re: zaczął się weekend 15.10.04, 19:50
      no nie wszyscy, ja siedzę z żoną w domku i zajmujemy się dzieckiem.
      a czy za pośrednictwem forum nie mogłoby się dogadać dwoje ludzi płci przeciwnej
      rzecz jasna (singielka i singiel), żeby nie spędzać samemu weekendowych wieczorów?
      a wieczory te będą coraz dłuższe bo idzie zima sad(
      • rybka_a Re: zaczął się weekend 15.10.04, 20:18
        o to już byłby sport ekstremalny,
        pozdrowienia dla żony i dzieciątka
        • cigi Re: zaczął się weekend 15.10.04, 20:24
          ja tam nie wiem, może i ekstremalny.
          dzięki za pozdr., miłego weekendu.
          • anisua Re: zaczął się weekend 15.10.04, 20:33
            Ja też siedze i popijam kawe. Niektórzy to szaleją, ale na innych forach...
            Trochę szaleństwa by sie tu przydało,bo tak cicho i spokojnie.
    • anula001 Re: zaczął się weekend 15.10.04, 21:56
      Ja dopiero przyszlam do domu, pracowalam do 21. Nie ide na impreze, choc mialam
      isc. Zaraz trzeba jakis prowokacyjny watek dac, co by sie towarzystwo
      rozruszalowink)
      • anula36 Do Cigi 15.10.04, 23:15
        Chlopie co ty masz taka manie parowania!!
        Do zony sie przytul albo biuro matrymonialne otworz.
        A to jest forum dla S-ingli a nei S-watow.
        • cigi Re: od cigi do anula36, nast. do Wszystkich 18.10.04, 10:26
          odpowiadam na post osoby anula36, pozostali niech nie biorą tego do siebie, a w
          dalszej części mam pytanie do Wszystkich

byłem w weekend poza miejscem zamieszkania, ale z przyjemnością dzisiaj odpowiem
          na twój post.:
          wyluzuj kobieto!! nie mam zamiaru nikogo swatać, ale widać głodnej "chleb na
          myśli". zwróć uwagę, że napisałem poważnego posta (nie było tam żadnych
          "uśmieszków"), celowo napisałem o wieczorach a nie nocach, żeby nie było mowy o
          podtekstach seksualnych i nie drążyłem tematu, tj. po odpowiedzi życzyłem miłego
          weekendu i tyle.
          net jest anonimowy. z twojej wypowiedzi wnioskuję, że lepiej byłoby gdybym nie
          przedstawiał się jako facet żonaty, ale jako singiel: "jestem przystojny,
          zaradny, oczytany, inteligentny, mam super pracę i w dodatku jeszcze kasy jak
          lodu, reasumując idealny kandydat na męża, tylko dziwnym trafem nie mogę znaleźć
          żony". i wtedy byłoby wszystko ok, tak? mógłbym spokojnie uczestniczyć w kółku
          wzajemnych adoracji, pewnie i do ciebie. no bo przecież ty jesteś też super
          extra, nieprawdaż? tylko dlaczego jesteś singielką? czy nie wydaje ci się, że
          czasami "wiadro zimnej wody na głowę" ze strony "opozycji" może pomóc ci
          otworzyć oczy? przy założeniu oczywiście, że rzeczywiście jesteś singielką i nie
          podajesz się za kogoś kim nie jesteś.

a teraz do Wszystkich:
          nie mam zamiaru wchodzić i pisać z innego loginu (niby singlowego), chociaż
          ciekawe tematy poruszacie i chętnie bym podyskutował, nie będę też pisał z
          obecnego. odpowiem tylko na bieżący wpis jeśli zajdzie taka potrzeba.
          jestem jednak ciekaw co myślicie o tym, że na forum singli głosy "opozycji",
          czyli nie singli też są potrzebne? no chyba iż uważacie, że lepsze jest
          zakłamanie i udawanie kogoś kim się nie jest?
          • anula001 Re: od cigi do anula36, nast. do Wszystkich 18.10.04, 11:08
            Nie jestem co prawda anula30, ale i tak pozwole sobie napisac. Cigi,nie bierz
            wszystkiego tak doslownie i personalnie. Przejrzyj sobie inne posty i zobacz ze
            tu luzna atmosfera obowiazuje. Dlatego wlasnie ze udawania z zyciu nie brakuje,
            tu tego nie robimy. Nikt nie uwaza, ze masz podawac sie za kogos innego, i nie
            pisz textow w stylu ' mógłbym spokojnie uczestniczyć w kółku
            > wzajemnych adoracji, pewnie i do ciebie. no bo przecież ty jesteś też super
            > extra, nieprawdaż? tylko dlaczego jesteś singielką? czy nie wydaje ci się, że
            > czasami "wiadro zimnej wody na głowę" ze strony "opozycji" może pomóc ci
            > otworzyć oczy? przy założeniu oczywiście, że rzeczywiście jesteś singielką i
            nie podajesz się za kogoś kim nie jesteś.' Nikt tu sie nie podaje za kogos
            innego, bo to dziecinada. Nikto tu wzajemnie nie adoruje bo to tylko zeby sobie
            wmawiac jaki to coll stan to singlostwo. Dla kazdego z nas to na pewno nie jest
            latwy okres w zyciu i stad moze taka popularnosc tego forum, mozna sobie
            pogadac, i zobaczyc ze inni tez maja podobnie. No i ostatnia rzecz - frazy z
            cyklu : "no bo przecież ty jesteś też super extra, nieprawdaż? tylko dlaczego
            jesteś singielką?" sa juz ponizej poziomu,wiesz???? Tak, anula36 jest super
            extra jak i kazda z osob, ktora tu siedzi i pisze. I to ze ktos jest single nie
            ma nic wspolnego z jego/jej wartoscia. I prosilabym zebys wbil sobie to do
            glowy!!!Bo tak to mysla 19latki...
            • cigi Re: od cigi do anula36, nast. do Wszystkich 18.10.04, 11:26

> Nie jestem co prawda anula30, ale i tak pozwole sobie napisac. Cigi,nie bierz
              > wszystkiego tak doslownie i personalnie. Przejrzyj sobie inne posty i zobacz
              > ze tu luzna atmosfera obowiazuje. Dlatego wlasnie ze udawania z zyciu nie
              > brakuje,

przeglądałem. i dlatego właśnie, że jest luźna atmosfera i że poruszacie ciekawe
              tematy to chciałem uczestniczyć w dyskusjach, mimo że singlem nie jestem (czego
              nie starałem się ukrywać). niestety zostałem trochę "przygaszony" przez anula36.
              • anula001 Re: od cigi do anula36, nast. do Wszystkich 18.10.04, 12:13
                powtarzam wiec, wyluzuj i nie bierz tego tak do siebie. Pisz i czytaj jak
                chcesz, w koncu demokracja panuje,tak??? I nikt CI nie kaze udawac singla. I
                nie zlosc sie, bo zmarszczek dostanieszwink)))
                • cigi Re: od cigi do anula36, nast. do Wszystkich 18.10.04, 12:24
                  anula001 napisała:

> powtarzam wiec, wyluzuj i nie bierz tego tak do siebie. Pisz i czytaj jak
                  > chcesz, w koncu demokracja panuje,tak??? I nikt CI nie kaze udawac singla. I
                  > nie zlosc sie, bo zmarszczek dostanieszwink)))
                  dzięki. smile) za Twoim przyzwoleniem (admina forum) będę czasami włączał się do
                  dyskusji, bez żadnego udawania rzecz jasna. a zmarszczki niestety i tak się
                  pojawią wcześniej czy później sad(
                  • anula001 Re: od cigi do anula36, nast. do Wszystkich 18.10.04, 12:41
                    jako admin udzielam permsjiwink A zmarszczki wiem ze sie tak czy siak zrobia, ale
                    po co sie zloscic, lepiej miec je za 30 lat a nie za rok,prawda? Taka moja
                    zasadawink
                    • cigi Re: od cigi do anula36, nast. do Wszystkich 18.10.04, 12:45
                      oczywiście smile
                      z mojej strony EOT w tym wątku
                      • anula001 Re: od cigi do anula36, nast. do Wszystkich 18.10.04, 12:48
                        EOT???
                        • cigi Re: od cigi do anula36, nast. do Wszystkich 18.10.04, 14:25
                          anula001 napisała:

> EOT???

EOT = End of Topic - Koniec wątku (lub dyskusji i niech nikt już nie odpowiada
                          na ten list)
                          definicja zaczerpnięta z:
                          www.idg.pl/slownik/termin_info.asp?id=33565
                          • anula001 Re: od cigi do anula36, nast. do Wszystkich 18.10.04, 14:26
                            all rightwink
          • michania Re: od cigi do anula36, nast. do Wszystkich 18.10.04, 11:11
            Myślę cigi, że jesteś ok.
            To nie kółko wzajemnych adoracji, ja wole szczerość niż mydlenie oczków.
            Trzeba wysłuchac każdego.Każdy ma prawo do własnego zdania, poglądów.
            W życiu nie chodzi to, by udawać kogoś, kim sie nie jest ,nawet jeśli tu ludzie
            na necie udają...mam nadzieję że nie wszyscy.
            Mam nadzieje, że bedziesz nadal ,,cigim'', a nie jakimś innym ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka