jumar1 28.10.04, 15:37 ...a teraz na razie odkurzam mieszkanie,a pózniej 2,5 h dla sportu oddam...ale jak wieczorm usiąde,to bedziecie mnie prosić żebym sobie juz poszedł Pozdrawiam ...i zycze udanego popołudnia Jumar1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anisua Re: Po pracy... 28.10.04, 16:00 jumar1 napisał: > ...a teraz na razie odkurzam mieszkanie,a pózniej 2,5 h dla sportu > oddam...ale jak wieczorm usiąde,to bedziecie mnie prosić żebym sobie juz > poszedł > Pozdrawiam > ...i zycze udanego popołudnia > Jumar1 tak, miłe popołudnie u dentysty(( Odpowiedz Link
jumar1 Re: Po pracy... 28.10.04, 16:04 Spokojnie....dentysta tez człowiek.Pomysl że Ty jesteś juz po pracy,a on jeszcze musi pracować!A to czy ciężko czy lekko,zależy tylko od stanu Twoich siekaczy I co od razu lepiej? Pzdr. Odpowiedz Link
very_martini Re: Po pracy... 28.10.04, 18:45 No to ja Cię na zapas już teraz proszę, żebyś spadał. Ja tez dzisiaj uprawiałam czynnie sport - zakupy wymagają wysiłku i można się nieźle spocić... 16%VOL 22%VAT Takie tam... Forum homeopatia Odpowiedz Link
jumar1 Re: Po pracy... 28.10.04, 20:43 Martini..jesteś? ...pewnie sie spociłas pchajac ten wieeelki koszyk z jogurtem posrodku,co? Odpowiedz Link