anula001 28.01.05, 19:15 podobaja sie Wam?? ja chcialam zawsze zeby moja coreczka miala na imie Marike, a syn Max. Podobaja mi sie tez:Laura, Julia. A dla chlopca: Alex i Kuba. No i masz babo placek, jaki ciezki wybor) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumar1 Re: Jakie imiona dla dzieci 28.01.05, 19:17 Dla dziewczynki: Weronika i Julia tez ładnie. A dla chłopca: Xavier , Wiktor , Max i Alex tez ładnie Pzddr. Ps. Chyba chce dzieckohehhee Odpowiedz Link
konrado80 Re: Jakie imiona dla dzieci 28.01.05, 19:17 polecam Konrad )) ja nie zastanawialem sie jeszcze nad tym Odpowiedz Link
jumar1 Re: Jakie imiona dla dzieci 28.01.05, 19:18 a Ty co tak cicho siedzi...???..myslałem ze nie Cie juzkurde no pewnie tyle notujesz w tym swoim notesiku ze głowa mała...daj juz spokój...bo zostaniesz pracownikiem miesiąca Pzdr. Odpowiedz Link
konrado80 Re: Jakie imiona dla dzieci 28.01.05, 19:21 jeszcze jestem w pracy i mialem maly problem ale sobie siakos poradzilem tylko musze teraz isc sprawdzic czy jeszcze dziala Odpowiedz Link
iberka Re: Jakie imiona dla dzieci 28.01.05, 19:20 mój synek ma na imię Jakub Aleksander a gyby był dziewczynką byłby Zofia Zuzanna lub odwortnie <nie zastanawiałam się nad kolejnością,bo czułam od razu że fasolka bedzie synkiem> Iza Odpowiedz Link
monikson Re: Jakie imiona dla dzieci 28.01.05, 19:20 Dla dziewczynki zdecydowanie Lena albo Ida, Iga, bardzo podobają mi sie krótkie imiona, moze byc też Luiza A z imieniem dla chłopca od zawsze mam problem Jak cos wymyślę to napisze Odpowiedz Link
eevvaa Re: Jakie imiona dla dzieci 28.01.05, 19:24 Anulo nie ma sprawy - mozesz mieć 6-ro dzieci. Moje mają na imię Anna i Arkadiusz - też wymarzyłam sobie - chociaz jak byłam nastolatką podobały mi się imiona Monika i krzysztof Pozdrawiam Odpowiedz Link
jumar1 Re: Jakie imiona dla dzieci 28.01.05, 19:26 Nigdy w zyciu nie spkrzywdziłbym małego -Arkadiuszem))) Odpowiedz Link
eevvaa Re: Jakie imiona dla dzieci 28.01.05, 19:29 Jumar, a co to za uprzedzenia?? Mnie się bardzo skrót podobał ( Arek ) i mam super syna - nie rozumię aluzji, teraz już za późno na jakieś zmiany pozdrawiam ewa "życie jest piękne - tylko trzeba to jeszcze zauważyć" Odpowiedz Link
anisua Re: Jakie imiona dla dzieci 28.01.05, 19:51 tak naprawde to kilka jest, które mi się podobają... krzys,tomasz,grzegorz... ale nie zastanawialam sie tak powaznie wiem,jak bym nie nazwała Bronislaw/wa,Zdzislaw/wa,Władys law/wa ,Zofia,Antonina itp Odpowiedz Link
anula001 Re: Jakie imiona dla dzieci 28.01.05, 19:52 ani Genowefa, ani Stanislaw.. dla naszych ciotek dobre takie imiona, ale teraz to blee Odpowiedz Link
iberka a może Kasia i Tomek?;-) 28.01.05, 19:27 muszę przyznać,że przy tym serialu świetnie się bawię <to tak abstrahując od tematu> a dziś będąc z Kubkiem na sankach słyszę wołanie jednej z mam: Kasia! Tomasz! i od razu ponad połowa innych rodziców patrzy z uśmiechem))))) Iza Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Jakie imiona dla dzieci 28.01.05, 20:03 moja koleżanka, jak była w ciąży, nie mogła się dogadać z mężem, jak dać dziecku na imię więc postanowili, że jak będzie chłopiec, to mąż wybierze imię, a jak dziewczynka to ona no i się okazało, że mąż wybrał Maxa jak urodziła córkę, to krzyknęła "Dzięki Bogu" i pocałowała położną w rękę)) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Jakie imiona dla dzieci 28.01.05, 20:07 jej się nie podobało, cóż każdy ma swoje ulubione ja miałam baaaaaaardzo niemiłe doświadczenia z jednym Maxem, a właściwie Maxymilianem...brrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Orgazm i Eutanazja 28.01.05, 20:12 )))) jak zwykle nie zawiodłam się na Tobie, Mort Odpowiedz Link
anisua Re: Orgazm i Eutanazja 28.01.05, 20:13 dla chłopca ok), ale dla dziewczynki??????????? bleee Odpowiedz Link
mort_subite Re: Orgazm i Eutanazja 28.01.05, 20:16 anisua napisała: > dla chłopca ok), ale dla dziewczynki??????????? > bleee To może Aborcja? ;-P Odpowiedz Link
anisua Re: Orgazm i Eutanazja 28.01.05, 20:26 a moze cos przyjemniejszego dla dziewczynki.. ALBO oRGAZM I cHWILA) Odpowiedz Link
mort_subite Re: Orgazm i Eutanazja 28.01.05, 20:33 Może Archidiecezja? Cokolwiek wzniosłe, idealna alternatywa dla tych, którym ruch pro-choice wtrętnym jest... ) Odpowiedz Link
anisua Re: Orgazm i Eutanazja 28.01.05, 20:41 no rozrzut niezly od eutanazji poprzez aborcje skończywszy na archidiecezji) chyba wole chłopca i jego imię ;P Odpowiedz Link
mort_subite Re: Orgazm i Eutanazja 28.01.05, 20:58 anisua napisała: > no rozrzut niezly > od eutanazji poprzez aborcje skończywszy na archidiecezji) > chyba wole chłopca i jego imię ;P To już wiesz o co się starać... Odpowiedz Link
anisua Re: Orgazm i Eutanazja 28.01.05, 21:22 jesli o chłopca chodzi tu akurat mężczyzna ma wiecej do powiedzenia z jego chromosomem Odpowiedz Link