monikson 30.01.05, 18:36 Dokąd chcielibyście pojechać? Albo w jakim pięknym miejscu już byliście? I czy już planujecie wakacje? Ja w te wakacje strasznie chciałabym pojechać tam, skąd pochodzą moi przodkiowie - do Estonii I oczywiście zwiedzić też Litwę i Łotwę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: Podróże... 30.01.05, 18:38 oj, cieple karej to jest mmmm, super sie teraz o tym mysli jak u nas zimno i blllleeeeee. Ja chcialabym bardzo pojechac jeszcze raz do wenecji, bo bylam bardzo krotko, cudowne miasto, ja mialam non stop gebe rozdzawiona, przez co wygladalam na pewno bardzo inteligentnie.. chcialabym tam pojechac jesli znajde TE osobe Odpowiedz Link
monikson Re: Podróże... 30.01.05, 18:43 Ja we Włoszech nigdy nie bylam... W ogóle w niewielu miejscach bywałam Ale marzy mi się kiedyś dzika podróż w ciepłe kraje, takie jak z tych kamerek... Barbados, Bahamy... I żeby poleżeć sobie pod palemką z drinkiem z palemką)))Najchętniej w towarzystwie TEJ osoby Mmmmmm.... Odpowiedz Link
anula001 Re: Podróże... 30.01.05, 18:53 Ja tez nie bylam w wielu miejscach. ale we wloszech pare razy - polecam ten kraj kazdemu) Moim marzeniem juz od wielu wieku lat jest Santorini i Capri Ja to nawet luksusu nie musze miec, bo i tak wiele czasu sie w tym hotelu czy gdzie tam nie spedza, byle fajne towarzystwo bylo Odpowiedz Link
anisua Re: Podróże... 30.01.05, 18:56 byłam w paru miejscach ale teraz chcialabym pojechać z kims sympatycznym... bo samotny wyjazd odpada taki np.Egipt mógłby być Odpowiedz Link
monikson Re: Podróże... 30.01.05, 19:01 Właśnie... wiadomo, że ważne dokąd się jedzie, ale człowiek nie ma się z kim podzielić tym co czuje to bez sensu... Marzy mi się też Azja A może założymy grupę podróżniczą?)) Odpowiedz Link
maraiss Re: Podróże... 30.01.05, 19:22 jak tylko skończę sesje to jadę na wakacje zimowe do Afryki)) ze wzg. na kierunek moich studiow to chciałabym kiedyś zwiedzić Irak)) może kiedyś sie uda.... Ps: jesli chodzi o Santorini to należy uważać tam) bo wg legendy od czasów wybuchu wulkanu na wyspie podobno krąża wampiry i duchy)) Odpowiedz Link
anula001 Re: Podróże... 30.01.05, 19:29 a co studiujesz? co do santorini moglyby tam nawet zoombie chodzic i dinozaury - i tak pojade ale dzieki za info Odpowiedz Link
maraiss Re: Podróże... 30.01.05, 19:40 archeologie śródziemnomorska to tylko takie legendy... Santorii chyba przez wszystkich jest uważana za najbardziej romantyczne miejsce na ziemii))))))) Odpowiedz Link
anula001 Re: Podróże... 30.01.05, 19:46 supr studia Kurcze, ale mi smak narobilas teraz, chyba jutro polece na santorini))))))))))))))) Odpowiedz Link
maraiss Re: Podróże... 30.01.05, 20:55 anula001 napisała: > supr studia dziękizwłaszcza wtedy gdy można pojechać na wykopaliska tam gdzie sie chce, a nie gdzie musisz... > Kurcze, ale mi smak narobilas teraz, chyba jutro polece na > santorini))))))))))))))) jeżeli nie ograniczają cię środki finansowe to dlaczego nie?))) Odpowiedz Link
anula001 Re: Podróże... 30.01.05, 22:30 na razie ograniczaja niestety, ale pojade tam na pewno kiedsy, a tymczasem ogladam sobie santorini w necie Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Podróże... 30.01.05, 20:06 gdzie bym chciała pojechać? do Hiszpanii! )))) nie wiem, czuję wieeeelką sympatię do tego miejsca, mimo że nigdy tam nie byłam! marzę o Hiszpanii już od ładnych paru lat - ale jak będzie kasa, muszę się tam wybrać... ))) a do kraju przodków - Irlandii, też bym się chciała wybrać... ))))))) a Tobie życzę spełnienia planów i miłej podróży! DDDDDDD Odpowiedz Link
anula001 Re: Podróże... 30.01.05, 20:07 wow, masz przodkow z Irlandii?? S jak sesja, zajeta chyba bardzo jestes co?? Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Podróże... 30.01.05, 20:13 nie mam już sesji, free! ))))) nie było mnie bo kursuję między szpitalem a domem. ale już jest troszkę lepiej. ))) buźka przodków - jedną prababkę, ale to też coś, nieee? DDDDDD Odpowiedz Link
anula001 Re: Podróże... 30.01.05, 20:14 o matko, a Tobie cos jest czy komus z rodziny??? PS ciesze sie ze juz po sesji Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Podróże... 30.01.05, 20:17 mój tata jest po dwóch operacjach... już jest troszkę lepiej - może będzie jeszcze jedna, "na żywca" - ale tamte dwie były poważniejsze. Aniu, to nie temat na forum, takie ciekawe posty, a ja tu taką codziennością wyjeżdżam... buźka Odpowiedz Link
anula001 Re: Podróże... 30.01.05, 20:19 bo jak Cie w leb walne, co za codziennosc, wiem ze nie na forum, ale to jest wlasnie zycie Basia, kurde, trzymam kciuki i przytulam** Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Podróże... 30.01.05, 20:22 dziękuję Aniu (za przytulenie, a za walnięcie w łeb zresztą też DDDDD)! właściwie najgorsze minęło - i jest lepiej. teraz trzeba trzymać kciuki żeby szybko wracał do zdrowia. ))))))) Odpowiedz Link
anula001 Re: Podróże... 30.01.05, 20:25 noo to rozumiem, bedziemy trzymac moooooocno, powiedz kiedy przestac) i mi juz takich bzur nie pisz ze sa fajne posty,ok?? Posty to posty a zycie i problemy to sama wiesz.... Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Podróże... 30.01.05, 20:30 hmm... no właśnie - niektóre posty są takie beztroskie, a życie i problemy hmm! )))))))) pozdrówka Odpowiedz Link
monikson Re: Podróże... 30.01.05, 20:19 Żaden post nie jest ważniejszy od rodziny.... Życz tacie zdrowia!!! Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Podróże... 30.01.05, 20:24 dzięki! tylko taki temat na forum... no, rozumiesz, nie jest to łatwy temat. dzięki za wsparcie! <przytul> Odpowiedz Link
anisua Re: Podróże... 30.01.05, 21:12 forum to nie tylko pierdoly... o trudnych sprawach tez czasem gadamy w koncu takie zycie trzymam kciuki mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze pozdrawiam Odpowiedz Link
monikson Re: Podróże... 30.01.05, 20:11 Ooo, Hiszpania cudny kraj, tez nie byłam, ale się kiedyś wybiorę)) Swoją drogą, to fajne uczucie, kiedy człowieka zupełnie irracjonalnie ciągnie w jakieś miejsce na ziemi, nie? Ja zawsze takie ciągoty na wschód czułam... Dzięki za życzenia, choć podróż na razie jest w sferze planów i boję się zeby na tym sie nie skończyło... Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Podróże... 30.01.05, 20:15 wiadomo jak to z tymi planami )))))) trzymam kciuki! Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Podróże... 30.01.05, 20:53 dokąd bym pojechała 1. całe USA dookoła, wzdłuż i wszerz włącznie z Hawajami i Alaską 2. Jamajka 3. RPA 4. Seszele 5. Bora Bora 6. Japonia 7. Hong Kong 8. Sycylia)))))))) Odpowiedz Link
anula001 Re: Podróże... 30.01.05, 20:59 pewnie, jak kochac to ksiecia, jak krasc to miliony))) Odpowiedz Link
monikson Re: Podróże... 30.01.05, 21:03 hihi, święte słowa)) Im więcej mamy marzeń tym większe prawdopodobieństwo że któreś z nich sie spełni) Odpowiedz Link
anula001 Re: Podróże... 30.01.05, 21:05 a poza tym poki czlowiek marzy znaczy ze zyje i ma na co jeszcze czekac) Odpowiedz Link
dziubkaa Re: Podróże... 30.01.05, 22:25 nieodmiennie Finlandia oraz inne skandynawskie fjordowe (i nie tylko) cuda Islandia (skalki/wspinaczka oraz cieple zrodla) Nowa Zelandia Karaiby (ale wersja minimalistyczno-romantyczna tj. On, jacht i szczoteczki do zebow, kostiumy kapielowe w opcji) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Podróże... 30.01.05, 23:12 a propos podróży, to mam jeszcze jedno marzenie dotyczące raczej tego czym a nie gdzie marzy mi się lot helikopterem, takim wojskowym Chinookiem, albo z braku takowych w naszym kraju może być Anakonda do ratownictwa morskiego)))) Odpowiedz Link