anula001 15.02.05, 22:35 i te smieszne, i te smutne, i te glupie.. Macie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr_maks Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 15.02.05, 22:38 moje opisy to często linki do jakiś stron lub miejsca w których się znajduję jeśli nie ma mnie przy kompie. Konkretów niestety nie pamiętam Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 15.02.05, 22:42 A ja bardzo często używam słów piosenek, adekwatnych do mojego obecnego stanu ducha Odpowiedz Link
anula001 Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 15.02.05, 22:43 matko, ja mam taki zestaw opisow, ze czasem az trudno cos wybrac np. La vita e bella. Take your chance coz you might grow. Live forever for the moment ever searching for the one. Z glupich: tymczasowy brak opisu wiele zalezy od mojego nstroju, i tego co sie dzieje akurat.. Tak mysle teraz, ze rzadko mam cos po polsku, i nie wynika to ze snobizmu czy cos, ale pewne rzeczy nie brzmia dla mnie juz tak dobrze po polsku Odpowiedz Link
mr_maks Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 15.02.05, 22:44 Kradnę sobie "Take your chance coz you might grow" Odpowiedz Link
anula001 Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 15.02.05, 22:45 a prosze krasc sobie do woli tez to lubie, i prawdziwe takie Odpowiedz Link
mr_maks Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 15.02.05, 22:48 No i daje do myślenia. Przynajmniej mi daje do myslenia Odpowiedz Link
anula001 Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 15.02.05, 22:49 mnie tez. jeszcze takie mi sie podoba: take your chance now coz you might not get another one. To jest juz moje, tamto, ktore ukradles bylo z piosenki. Odpowiedz Link
mr_maks Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 15.02.05, 22:52 anula001 napisała: > mnie tez. jeszcze takie mi sie podoba: take your chance now coz you might not > get another one. To jest juz moje, tamto, ktore ukradles bylo z piosenki. Tego to nie chce, bo mnie będzie dobijać Odpowiedz Link
anula001 Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 15.02.05, 22:53 kurcze,mnie mobilizuje,wiesz? cos podobnego do tego: zyj kazda chwila. tak mi sie to kojarzy, ale jak widac ile ludzi tyle interpretacji Odpowiedz Link
mr_maks Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 15.02.05, 22:57 Ja interpretuję to ciut inaczej: Miałem szansę, było super, ale tego nie doceniłem i drugiej nie dostanę Odpowiedz Link
anula001 Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 15.02.05, 22:59 no bo tak tez mozna to odebrac, racja Odpowiedz Link
mr_maks Anulka :) 15.02.05, 23:01 Dwie osoby już zagadywały do mnie odnośnie sygnaturki Podoba się znajomym z gg Odpowiedz Link
mr_maks Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 15.02.05, 22:47 A jeśli się uczę to często cytuję to co czytam np. W żwaczu krowy w ciągo ... minut zbiera się .... litrów gazów" [Już nie pamiętam tych liczb to byłow czerwcu zeszłego roku] Odpowiedz Link
ancia_m Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 15.02.05, 22:40 Mi się ostatnio podoba: "opis czasowo usunięty za umyślne naruszenie regulaminu". Odpowiedz Link
tamara_t hi hi hi :) 15.02.05, 22:50 Kiedys rozmawiałam ze znajomym i nie była to niewinna rozmowa b i znajomośc nie była niewinna - cos się stało z GG i nie widzieliśmy siebie nawzajem - za to widzielismy swoje opisy. Niewiele mysląc kontynuowalismy rozmowę, nie zastanawiając się w ogóle czy aby ktoś się nie chowa jako niewidoczny - jesli ktoś ze znajomych był akurat... myslę, że miał wypieki na twarzy teraz 10 razy zastanawiam się zanim wpiszę coś w opisie Odpowiedz Link
krasnoloodek Re: hi hi hi :) 15.02.05, 22:59 mój jedyny opis to "wesołych świąt" he he Odpowiedz Link
anula001 Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 15.02.05, 23:10 a mnie teraz znajomy zagdal: a ty co tak bez opisu Ania jak nie ty?) hehe sie ludzie przyzwyczaili)) Odpowiedz Link
coobad Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 16.02.05, 00:41 moj typ to "w walentynki zdradza żona? idź do Cranka Nicholsona!" a niewtajemniczonym wyjaśniam, że metoda Cranka-Nicholsona pozwala rozwiązać równanie dyfuzji jednowymiarowej (równanie różniczkowe o pochodnych cząstkowych, szczeg. przyp. równania filtracji nieustalonej) metodą różnic skończonych, stosując aproksymację pochodnej względem czasu ilorazem różnicowym centralnym. jest podobne do schematu całkowicie niejawnego, ale otrzymany układ równań zawsze ma rozwiązanie. ponadto macierz współczynników ma dominująca główną przekątną. metoda jest A-stabilna i zapewnia aproksymację rzędu O(dt^2, dx^3). bełkot?! nie! sama prawda! ja miałem dziś z tego gówna egzamin... załamka!!!! Odpowiedz Link
caroline_80 Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 16.02.05, 00:52 to wprawiło mnie właśnie w bezsenność Odpowiedz Link
caroline_80 Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 16.02.05, 01:00 to co właśnie przeczytałam... (i to ja narzekałam na mooje studia??? jak śmiałam???) Odpowiedz Link
coobad Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 16.02.05, 01:04 hi hi DD ja miałem tego cały semestr! i calusieńką książkę mam! 234 strony! i do tego wzorki, których ze względu na brak mozliwości technicznych, nie da rady przytoczyć... szkoda, bo może jeszscze kogoś bym podbudował... hi hi ty dalej w pracy?! 8) Odpowiedz Link
caroline_80 Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 16.02.05, 01:07 no ba! oczywiście, że nadal w pracy! rzecz w tym, że to forum mi przeszkadza w skończeniu pracy... będę je musiała zacząc dawkować, bo inaczej nie wyrobię - pracować i pisać tu a Ty? - też należysz do zakonu somnambulików? Odpowiedz Link
coobad Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 16.02.05, 01:16 zakon somnambulików?! na to wychodzi, he he. dlaczego nie jestem NAPOLEONEM?!!! (pewnie dlatego, że mam 195cm hihi ;PPP ) ale jemu przynajmniej wystarczały 4 h snu dziennie! dawkowanie forum prowadzi do powikłań w postaci konieczności czytania tysiąca postów o takiej porze jak teraz! a skoro zakon, to moze jakieś modły byśmy odprawili? np. za TYDZIEŃ ŚWIĘTEGO SPOKOJU?! żeby się wydarzył, i żeby nic po nim nie trzeba było nadrabiać zawalonego... bo taki tydzień z odrabianiem, to ja pieprzę! ciągle jestem w niedoczasie... więc może także ŻEBY WSZYSTKIE AKTUALNE SPRAWY rozwiązały się jutro - tak jak tego chcemy DD Odpowiedz Link
caroline_80 Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 16.02.05, 01:20 czytasz mi w myślach!!!! ach, tydzień świętego spokoju... cudowna jest już sama myśl o tym znalazłeś wiernego wyznawcę a nad czytaniem tysiąca postów zacznę pracować od jutra (dzisiaj) rana - rozwiązaniem jest 1 - selekcja; 2 - niepowiększanie własnymi działaniami liczby postów cóż ja też napoleonem nie jestem i nie będę, ale też krótko sypiam... moż coś jednak ze mnie wyrośnie na wzór napoleona??? kto wie... dobranoc Odpowiedz Link
coobad Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 16.02.05, 01:23 no i zostałem SAM. znowu. chyba będę płakał.... (((((( jutro rano ciężki dzień pracowy... chyba się zarąbię... Odpowiedz Link
coobad Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 16.02.05, 01:24 acha! no więc dobranoc erotycznych! wrażeń.. hihi !!! DD Odpowiedz Link
caroline_80 Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 16.02.05, 16:48 trzeba było głosniej krzyczeć - jakbym usłyszałą to by została - żebyś nie był sam (lepiej tutaj z tobą niż ... samej w ...łóżku / domu ))) Odpowiedz Link
coobad sam 16.02.05, 16:53 no wiesz, z litości dla uszu sąsiadów, to całe szczęście że nie wiedziałem! ja w sumie długo nie siedziałem... najwyżej godzinkę jeszcze Odpowiedz Link
caroline_80 Re: sam 16.02.05, 17:01 to ja się tu o Ciebie martwiłam... no. ale najważniejsze, że wszytko w porządku )) Odpowiedz Link
coobad Re: sam 16.02.05, 23:23 > to ja się tu o Ciebie martwiłam... to bardzo miłe ... ale właściwie dlaczego się martwiłaś?? Odpowiedz Link
caroline_80 Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 16.02.05, 01:12 ale chyba mam już dość i zabieram się do domku pospać dobranoc Odpowiedz Link
verdifirst Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 16.02.05, 16:42 Oto moje ulubione opisy do GG: BO LEPIEJ BYŚMY STOJĄC UMIERALI NIŻ MAMY KLĘCZĄC NA KOLANACH ŻYĆ! CodziennyTerror W drodzeDoChwałyBoŻycieJestZbytKrótkieŻebByćMałym... Mafia-kafary-sfd-pl - doping division Będe nawet szedł po szkle, ale dojde tam gdzie chce... Nie jedzcie żółtego śniegu !!! Błąd 404 - Nie można wyświetlić opisu. UWAGA: Z nieznanych przyczyn nastąpił brak statusu. Status awaryjny - w razie potrzeby zbić szybkę młotkiem!!! #######zdrap może wygrasz!! Odpowiedz Link
wujo_mike Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 19.02.05, 19:57 "I think we agree, the past is over" WM Odpowiedz Link
eevvaa Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 19.02.05, 20:22 moje opisy na gg to moja sygnaturka zamiennie z "uśmiech wędruje daleko..." Bardzo lubię czynac inne opisy na gg ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
verdifirst Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 19.02.05, 22:47 sansi13 napisała: > a ja lubie po łacinie...intryguja Lubię zbierać opisy do GG, trochę poszukałem i znalazłem ) To może takie: - Misericordias Domini in aeternum cantabo - DUC IN ALTUM - wypłyń na głębie - Tabula rasa et plana et polita - Tablica czysta, plaska i gladka - Historia nauczycielka zycia. - Historia magistra vitae - Przybylem, zobaczylem, zwyciezylem. - Veni, vidi, vici. - I ty, Brutusie, przeciw mnie! - Et tu Brute contra me! - O slonce moje! - O sole mio! - Corpus delicti. - Dowód przestepstwa. -Totus tuus. - Caly twój. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
niezwyklakobieta Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 19.02.05, 23:41 czasami smak zycia odbiera apetyt... "życie jest piękne - tylko trzeba to jeszcze zauważyć" Odpowiedz Link
gosiawd Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 20.02.05, 12:07 variatio delectat - odmiana sprawia przyjemność. varium et mutabile semper femina - chwiejną i zmienną jest zawsze kobieta. Wergiliusz. vivere militare est - życie jest walką. Seneka. Stojac w miejscu też można zabłądzić. dum spiro, spero - dopóki oddycham, nie tracę nadziei. Odpowiedz Link
anula001 Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 20.02.05, 12:08 oo, zwlaszcza to ostatnie podoba mi sie Odpowiedz Link
kawoszka78 Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 09.03.05, 20:16 trochę to już czasu minęło od tego wątku... ale przypomniało mi się -nie wygrasz...jeśli nie kupisz losu i podobny -nie wygrasz, jeśli nie będziesz walczyć i cytat z piosenki przewodniej nowego niedzielnego serialu -są takie złudzenia, które warto mieć, aby żyć i z niemieckojęzycznych -Lebe deine Traeume, traeum nicht dein Leben! (dla anty-germanistów wersja polska: żyj marzeniami(w sensie spełnionymi), a nie marz życia). Niemiecka wersja baaaaaaardzo mi się podoba!! -Ich bin nicht auf die Welt gekommen, um so zu sein, wie mich die anderen gerne haetten!! i jeszcze ostatni opis mojej kumpeli (singielki niekoniecznie z wyboru) -he loves me, but I don't care Odpowiedz Link
pauli7 Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 09.03.05, 23:21 ja moge dorzucic co sama miewam "I can resist anything exept tempation" (hihi czyli moja synaturka w oryginale) 'Women are made to be loved, not understood' 'I have the simpliest tastes, I'm always satisfied with the best' 'A bad woman is a sort of woman a man never gets tired of' (jedna z moich ulubionych) i jeszcze inne, tego samego autora (niestety to nie moje aforyzmy) ale jestem nie przy swoim kompie niestety i nie pamietam co jeszcze miewam) Pauli Odpowiedz Link
argta Re: Wasze NAJ opisy na gg?? 10.03.05, 10:44 Mój opis który mam od zawsze czyli odkąd pamiętam) " A kto umarł, ten nie żyje...."to chyba z Psów jest czy jakoś tak Odpowiedz Link
md0512 Rejestrator ;-) 09.03.05, 21:20 Cześć !! Ja rejestruję opisy GG znajomych i tyle już tego mam, że kiedyś zrobię zestawienie... Np. (tylko z dzisiejszego dnia). Żony brak, piwko piję i po necie surfuję obronka... kochana obronka... kiedy bedzie znow cieplutko... #*^_......_kima__zZzzZZz__tajm_....__ZzzZZzZZz_...__=)____#*&^ w ósemce kee,przyjezdzac ! iiiiiiiiiiiiiiiichchchchcaaaaaaa!!!! jak burza!!! jak mustangi!!! )) TylkoOsiedleITwoiPrzyjacielePozwalająCiOdczucZeNieJestes 0 Ala ma kota a Miriam ma ptaka (52 dni do zlotu) i co robić, zycie to jedna wielka kinder bueno Idę strzelić sobie w łeb.Jak chybie to wrócę Work time part2 Po prostu bądź szczęśliwy, a reszta przyjdzie potem. Mężowie są jak dzieci - słodkie i urocze pod warunkiem, że cudze. ...i nie bijcie mnie jak znajdziecie tu swoje opisy . Odpowiedz Link