anula001 08.03.05, 09:05 kawa: 1 slonce: CHOLERA BRAK kwiatek: 1 chec pojscia do pracy: zerowa!!! bociany: dzis juz jakies 9.000 km stad, wczoraj bylo 10.000 znaczy sie nie jest zle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr_maks Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 09:09 tam chyba fajnki i kilogramy jeszcze były Odpowiedz Link
anula001 Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 09:23 o bridget jones zdaje sie ze maks pisal ze to wyklad z fizjologii mial byc, hihih Odpowiedz Link
beate1 Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 09:42 > prawie wszystko się zgadza wszystko oprócz czego? Odpowiedz Link
mr_maks Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 09:48 bo fizjologii to kilogramach może i mówią, ale nie bezposrednio więcej o hormonach, przekaźnikach itd. Odpowiedz Link
anula001 Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 09:11 fajek nie pale, kg hah nie zadaj od kobiety zeby publicznie powiedziala ile wazy, nawet jesli bedziesz sie pytal o to aonorektyczki (ktora nota bene nie jestem a watek mial byc taki smieszny, kiedys juz takie robilismy Odpowiedz Link
mr_maks Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 09:13 anula001 napisała: > fajek nie pale, kg hah nie zadaj od kobiety zeby publicznie powiedziala ile > wazy, nawet jesli bedziesz sie pytal o to aonorektyczki (ktora nota bene nie > jestem nie żądam. tak mi się jeno przypomniało, więc żem napisał > a watek mial byc taki smieszny, kiedys juz takie robilismy Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 09:27 kawa: 1 kociołek fajki: jeszcze zero kg: wciąż o 2 za dużo, ale przeżyję nadmiar śniegu za oknem, bajzel w domu, długa lista spraw na dziś i ... zero chęci i motywacji do zajęcia się czymkolwiek, chyba pójdę do łóżeczka))) dzień dobry)) Odpowiedz Link
anula001 Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 09:28 dzien doberek, mnie sie tez tak nie chce do pracy isc ze chyba zwariuje( brrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 09:33 ja nigdzie chodzić nie muszę)) no wiem, szczyt lenistwa Odpowiedz Link
anula001 Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 09:35 ja jak sobie tylko przypomne o tych baranach, ktore na mnie czekaja to na serio mam nerwice zoladka. Nie wytrzymam do czerwca. czy juz mowilam ze to OSTATNI rok w szkole, juz NIGDY!!!!!!! Odpowiedz Link
anula001 Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 09:42 hiih, w zeszlym tygodniu Hispana pytala mnie o to samo, ale z innych powodow chyba nie, a co?? Odpowiedz Link
mr_maks Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 09:48 bo jak czytam Twoję wątki dotyczące pracy to jakbym ją słyszał Odpowiedz Link
anula001 Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 09:49 to tak jakbys slyszal wszystkich mlodych nauczycieli... Odpowiedz Link
kawoszka78 Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 09:32 Słońce - jeszcze będzie a tymczasem tony śniegu rozświetlają dzień, przynajmniej nie jest szaro roślin- nie ma i nie podejrzewam chęć do pracy- też zerowa ale kawa: jest! (i wszystko lepiej wygląda) jakaś nadzieja się pojawia zakrawająca o radość życia i optymistyczną wiarę w lepsze jutro... no i chyba wezmę się wreszcie za te tłumaczenia... Odpowiedz Link
aniutek11 Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 09:35 kawa 1, fajki 2, niechęć do pracy: przeogromna, żywych kwiatów nie stwierdzono )) Odpowiedz Link
eevvaa Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 09:45 Snieg, wygląda jakby lada moment miał sie rozpuścić. Mimo braku słońca wiosne czuć w powietrzu i słychać szum skrzydeł bocianich. ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
temeda24 Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 09:46 www.jubi.buum.pl/pl_2_g-kwiaty-botaniczny-2004_22.html to zamiast slonca buzka sie usmiecha na sam widok Odpowiedz Link
sylwia175 Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 09:48 A ja dzisiaj szlam do pracy niemal podskakujac. Nic sie nie wydarzylo specjalnego ale japsko mi sie smieje, sluchalam na full U2, wyobrazalam sobie boskie spotkanie z Bono, przemierzalam te wyspy sniezne i czuje sie naprawde szczesliwa.... Ilosc kaw: jeszcze zero, ilosc kwiatkow: zero. Ale mam to gdzies! Odpowiedz Link
coobad Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 10:33 sen: 4 godziny, w 10 ratach chyba (( temperatura: 38 C ból gardła: 40% herbata z sokiem: 1 nienormalna była narzeczona: 1 smsy od nienormalnej: 5 (( smsy pozytywne: 3 DD plany na bliższą i dalszą przyszłość: BUJNE PP Odpowiedz Link
anula001 Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 10:36 summa summarum wychodzi niezle, olac nienormalne smsy i takichz ludzi herbatke z cytrynka i miodem zaaplikuj, to bedziesz mial sile by bujne plany dzis w zycie wprowadzic) Odpowiedz Link
tamara_t Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 10:52 Kawa: 1 actimel: truskawkowy medicines: zażyte słońce: nie widzę bo mam zasłonięte okna kwiatek: mailowe- 3, smsowe-4 żywych brak, mój kot się opuszcza w obowiązkach ;P chęć do pracy: )))) jak pomyślę, że idę za tydzień - ogrooomna ))) kilogramy: chyba coraz więcej, straciłam rachubę leżąc w łóżku seriale: 1 bałaganw domu, kot nie poczuwa się znów do obowiązku... gardło nadal boli, ale temperatura spadła wreszcie po tygodniu samopoczucie: ogólnie pozytywne: kot rozrabia, spis treści pracy sam się nie chce napisać, mieszkanie posprzatać teżnie - chyba będzie musiało jeszcze trochę zaczekać... wreszcie się wyspałam i mam ochotę na przejażdżkę moto Odpowiedz Link
pauli7 Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 11:39 kawa: 1 (jeszcze niecala) sen: 8 godzin (maaaloooo!:/) samopoczucie - wszystko mnie boli po wczorajszym odsniezaniu!! slonce: brak, znowu sypie... (hehe chyba moja teoria o wiosnie sie nie chce sprawdzic) zyczenia: wirualne i smsowe - kilka, wszystkie od niewlasciwych osob... kwiaty: kilka dniczkowych, swiezych - brak ehh, dziewczyny, no potrzymajcie za mnie te kciuki, niech choc jedno bedzie pozytywne w podobnym zestawieniu, ktore ykonam wieczorem Pauli Odpowiedz Link
tamara_t Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 11:44 Pauli trzymam MOCNO MOCNO kciuki )) wierzę że się wszystko pójdzie po Twojej myśli )))))) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 11:45 Ja też już trzymam, dlatego tak wolno piszę ) Odpowiedz Link
tamara_t Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 11:55 Pauli jak cos - pisz od razu - może być na GG ) wpawdzie planuje sprzątanie, ale to narazie plany - wcale nie jest powiedziane że je zrealizuję hi hi hi ))) będę dalej grzebać w wydawnictwach, więc jak coś... )) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 11:58 Ty też jesteś kochana ) I nie dziękuj, bo chyba nie można przed ) Trzymaj sie cieplutko ) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 11:10 Walka z budzikiem - 5 minut próba podniesienia się z łóżka - 10 minut bieg do środka lokomocji po fajniutkim błotnistym roztapiającym się śniegu - 13 minut liczba fajych kaset przesłuchanych w drodze do pracy: 1 liczba gazet przeczytanych w drodze do pracy: 1 kawy: 1 herbaty niezwykłe: 1 liczba miłych telefonów: 1 liczba smsowych zyczeń: 4 liczba mailowych zyczeń: 6 liczba popsutych komputerów w pracy: 1 liczba nowych myszek do komputera w pracy: 1 (ale nie działa z popsutym komputerem, więc chyba sie nie liczy) A poza tym to duzy uśmiech dla wszystkich ))) Odpowiedz Link
lucide Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 11:45 - kawa: 2 sztuki - przemoczone nogawki spodni: 2, do kolan - nastrój: idealnie zepsuty przez 2 "urocze" osoby - wiedziały, w co uderzyć, żeby było przykro - kwiatki: 0 sztuk - smsy z życzeniami: 2 - wchłonięte słodycze: pół czekolady z nadzieniem wiśniowym Odpowiedz Link
monikson Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 18:22 kawa: dwa wiaderka uśmiechy: bez liku )) prania: drugie w trakcie kalorie: oooo rany, właśnie dostałam kolejną koczeladę marzenia: pełna głowa wkur****** : ani jednego (cud!! ) oglądanie zdjęć siostrzenicy: chyba 500 razy Generalnie dzień można uznać za udany)))) Odpowiedz Link
herezja Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 18:47 kawa - 2 (z czego jedna przygotowana przez wyjatkowo dziś miłego kolegę z pracy ) kwiatki - 2 cmokasy w powietrze - dużo życzenia - też sporo humor - dopisuje Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Stan na 8. marca 08.03.05, 19:37 kawa: 3 słońce: nawet było ))) kwiatek: 0 czekolada w prezencie (zamiast kwiatka hihi): 1 chęć pójścia do pracy: 100000, ale dzisiaj nie musiałam ))) zalotne spojrzenia męskie: odnotowane 3 )))))) Odpowiedz Link