mariolka99 12.03.05, 19:30 Większość z Wawy, część z pomorza, pan ze ślunska, a ziemie odzyskane to co? Czyżbym była jedyną reprezentacją Polski zachodniej? Buuuu...jak zwykle mam wszędzie daleko...(( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikson Re: Pytanko geograficzne 12.03.05, 19:57 Nie narzekaj Ja tyz Ślunsk (co prawda opolski), ale jak pojade na święta do rodziców to już nawet królewna zza siedmiu gór będzie miała do Was bliżej Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Pytanko geograficzne 12.03.05, 20:11 Nie gadaj,to dalej niż moje kresy??? ;D Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Pytanko geograficzne 13.03.05, 00:46 a no przepraszam bardzo!!! z kresow to jestem ja a ty to nie.....z krseow mogli byc twoi przodkowie zanim napadli po wojnie na ziemie odzyskane!!! nie mylcie pijec geograficznych a ode mnie z prawdziwych kresow nie ma tu nikogo!! Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Pytanko geograficzne 13.03.05, 00:48 Dla mnie kresy to z każdej strony na końcu;PPP Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Pytanko geograficzne 13.03.05, 00:49 ale te geograficzne rejony Polski to sa u mnie ) Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Pytanko geograficzne 13.03.05, 00:53 Jestem cienka z geografii. Mylę kalisz z koszalinem, gdańsk z gdynią i całe życie myślałam że bełchatów jest na śląsku;P Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Pytanko geograficzne 13.03.05, 00:58 u nas na polnocnym wschodzi to niedzwiedzie polarne chodza wiec powinnas sobie tak latwo do celu dochodzic zkad jestem)) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Pytanko geograficzne 13.03.05, 00:17 monikson napisała: > Nie narzekaj Ja tyz Ślunsk (co prawda opolski), ale jak pojade na święta do > rodziców to już nawet królewna zza siedmiu gór będzie miała do Was bliżej DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link