zapalniczka 22.03.05, 23:35 ze to napisze ale nudno tu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapalniczka Re: sorki... 22.03.05, 23:45 i nudno mi... i jak zmyc lakier z rak?, jutro ide do pracy a nie chce sie traktowac rozpuszczalnikiem... ze tez ja zawsze sie uciaprze... Odpowiedz Link
anula001 Re: sorki... 22.03.05, 23:46 hihih, a zmywaczem mozesz to potarktowac? stara metoda, ale dziala Odpowiedz Link
zapalniczka Re: sorki... 22.03.05, 23:49 moge ale to tez nitro... slabna kosci i na starosc sie polamie... mam jeszcze nafte ale to tluste... bede sie meczyc woda kolonska brata... chyba nie zauwazy... co najwyzej wyczuje Odpowiedz Link
zapalniczka dobranoc... 23.03.05, 00:06 ... pysiaczki... nie mam gdzie spac ale mniejsza o to... spiwor i ziemia... juz sie ciesze Odpowiedz Link
konrado80 Re: dobranoc... 23.03.05, 06:50 a dlaczego nie masz gdzie spac i spisz na podlodze??? i jak poszlo zmywanie lakieru? nie gadaj glupot co do nitro, zmyje i bedzie ok bo jak bys tak na wszystko mowila ze cos niszczy cos tam to nawet powietrzem bys nie oddychala bo tez szkodliwe jest, juz nie powiem o wodzie w kranie Odpowiedz Link
zapalniczka Re: dobranoc... 23.03.05, 12:05 spalam na ziemi bo mialam lozko w rozbiorce... nie bylo zle bo czesto tak nocuje... chcociaz oczywiscie wygodniej w wyrku... znajomy znajomego taty stosowal nitro, dal dziecku klapsa i przy tym zlamal reke... zachorowal na raka kosci... Odpowiedz Link
konrado80 Re: dobranoc... 23.03.05, 12:11 kurde to czym ja pisze? ) Ewus juz tyle razy mylem rece nitro, jako dziecko tez i jakos jest wszystko ok kto Ci powiedzial ze przez nitro zachorowal na raka kosci??? gdyby tak bylo to juz dawno by nie bylo dostepne w sprzedazy Odpowiedz Link
zapalniczka Re: dobranoc... 23.03.05, 12:14 moze wyjdzie na starosc mam jeszcze gdzieniegdzie placki bo zdrapywalam sobie, wyglada jakbym sie luszczyla... dzielo nie bylo tego warte Odpowiedz Link
konrado80 Re: dobranoc... 23.03.05, 12:17 uzyj tego nitro i niczym sie nie przejmoj, nic Ci sie nie stanie zreszta jak juz pisalem, to nawet nie powinnas oddychac powietrzeb mo tez mozna raka sie nabawic, pic, czy jest zreszta tez nie powinnas bo tez nie wiadomo co moze sie przydazyc Odpowiedz Link
zapalniczka Re: dobranoc... 23.03.05, 12:24 ale bede pozniej smierdziec... efekt posylam Ci na poczte... ale rak nie pokaze... masz mnie pochwalic zebym zdolbyla klientow ;P Odpowiedz Link
konrado80 Re: dobranoc... 23.03.05, 12:29 jak umyjesz nitro to potem przemyj rece najpierw proszkiem, a potem jakims mydlem pachnacym, najlepiej w plynie Odpowiedz Link
zapalniczka Re: dobranoc... 23.03.05, 12:39 kurde... mam rece jak wyrobnica z czasow wojny secesyjnej... tu poparzone... tu uciaprane i jak sie tu ludziom pokazywac... mimo wszytsko sie boje... chyba nie zaryzykuje... Odpowiedz Link
pauli7 Re: dobranoc... 23.03.05, 12:41 moze zaloz jakies frymusne rekawiczki? zeby wydawalo sie, ze to nieodlaczny komplet stroju i tylko w tych rekawiczkach jestes wystarczajaco piekna moze takie za lokiec Pauli Odpowiedz Link
zapalniczka Re: dobranoc... 23.03.05, 12:44 no nie wiem... nie znosze rekawiczek... jakos sobie poradze... konrado i jak sie podoba? Odpowiedz Link
konrado80 Re: dobranoc... 23.03.05, 12:48 rozumiem ze sama namalowalas widze ze siakies wrodzone zdolnosci artystyczne posiadasz Odpowiedz Link
zapalniczka Re: dobranoc... 23.03.05, 12:49 otoz nie ciesze sie... na zywo nie jest az tak piekne... Odpowiedz Link
konrado80 Re: dobranoc... 23.03.05, 12:46 ale czego tu ryzykowac??? po umyciu posmaruj sobie jeszcze kremem do rak i po klopocie Odpowiedz Link
zapalniczka Re: dobranoc... 23.03.05, 12:48 ... chyba bedzie jednak trzeba bo predzej sie wydrapie do krwi niz to usune mechanicznie... Odpowiedz Link
konrado80 Re: dobranoc... 23.03.05, 12:49 predzej zniszczysz sobie rece jak bedziesz drapac niz nitro Odpowiedz Link