anula001 27.03.05, 19:28 juz wrocilam, malo jadlam, ale zaraz to nadrobie, ide po ciasto) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapalniczka Re: Hello babies:) jest tu ktos? 27.03.05, 19:30 a ja nie umiem jakos jesc... niedobrze mi i w ogole... podziubalam troche... brakuje mi mojej najlepszej przyjaciolki... brakuje mi duzo a az tyle mam szczescia... dosc!!!!!!! Odpowiedz Link
anula001 Re: Hello babies:) jest tu ktos? 27.03.05, 19:32 oj, mnie tez brakuje mojej najlepszej przyjaciolki - ale ona mieszka jakies 1600 km ode mnie( brata tez mi brakuje, a tez mieszka pewnie z 1500 km( na szczescie przyjezdza za tydzien na pare dni Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Hello babies:) jest tu ktos? 27.03.05, 19:36 czy to zle ze czlowiek przywiazuje sie do ludzi, bo ja wariuje i tak strasznie tesknie... z nia jest lepiej... boje sie o nia... kocham ja nad zycie... niech juz wroci... Odpowiedz Link
anula001 Re: Hello babies:) jest tu ktos? 27.03.05, 19:38 a daleko ona jest? ja mysle ze to nie jest zle, to baardzo dobrze, to znaczy ze dobry z Ciebie czlowiek, i ze wiesz co w zyciu wazne tez mojego Ewika kocham i tesknie, ale za miesiac na szczescie sie zobaczymy, dzieki Bogu ze mamy net, choc to nie to samo co nasze spotkania przy redsie... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Hello babies:) jest tu ktos? 27.03.05, 19:41 nie jest daleko, ale niedlugo wyjezdza za granice na troche dluzej, prawdopodobnie spotkamy sie za 3 tygodnie... nie wiem jak sobie poradze przez ten czas... kurcze jaka ja slaba jestem... Odpowiedz Link
anula001 Re: Hello babies:) jest tu ktos? 27.03.05, 19:49 wiesz zacytuje cos: "Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, jak wiatr gasi świecę, a rozpala ogień" Francois de la Rochefoucauld Jak mi zle, bo tesknie za kims kto daleko to aobie ten cytat przypominam.. Odpowiedz Link