Dodaj do ulubionych

CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami?

31.03.05, 18:16
gdy kobiety na 24 godz slalyby sie facetami, i vice versa??

ooo, cos czuje ze niezly galimatias wykroilby siewink)
Obserwuj wątek
    • tamara_t Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 18:18
      A ja tam bym chciała a co! smile
      • anula001 Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 18:19
        ja tez - tak max na miesiac, zeby panowie naszych cierpien comiesiecznych
        doswiadczyli, a my jako oni - hulaj duszawink
    • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 18:22
      ja wolalabym na 24 godziny myslec jak facet, wyglad bym zostawila jaki mam...
      to by sie dopiero dzialo... smile
      • tamara_t Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 18:24
        No ja bym wolała jednak być w ciele mężczyzny smile nie za długo, ale czego się
        nie robi dla przyszłości nauki smile))
        • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 18:25
          tamara co Ty bys chciala wybadac wink?
    • wiwi_sekcja Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 18:24
      Jeśli mogłabym być mężczyzną jeden dzień to szukałabym odpowiedzi na pytanie, a
      raczej zagadkę, która nurtuje mnie od zawsze. Dlaczego mężczyzna, mogąc sikać
      wszędzie (w końcu robią to na stojąco) zawsze wybiera coś na co mógłby nasikać.
      Nie w pole, nie w przestrzeń, ale wiecznie na ściane bądź krzaczek, choćby na
      małego chwasta.
      wiem, że to głupie, jednak mnie męczy wink
    • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:20
      10 rzeczy, które zrobiłby mężczyzna, gdyby przez jeden dzień miał pochwę:
      1. Natychmiast kupiłby sobie kilka cukini i ogórków.
      2. Przez kilka godzin przyglądałby się jej w lusterku.
      3. Sprawdziłby czy można zrobić szpagat... ale tak naprawdę do końca...
      4. Sprawdziłby czy zmieści się 20 piłeczek ping-pongowych.
      5. Z zachwytem przekładałby nogę z nogi na nogę bez konieczności poprawek w
      kroczu.
      6. Opuszczałby bar w ciągu mniej niż 10 minut... PRZED jego zamknięciem.
      7. Miałby wielokrotne orgazmy i ciągle byłby gotowy na kolejny... bez drzemki!
      8. Poszedłby do ginekologa na badanie, ale pod warunkiem, że dostanie jego
      przebieg zarejestrowany na video.
      9. Siadając na brzegu łóżka modliłby się, aby następnego dnia mieć również
      piersi...
      I w końcu najważniejsza rzecz:
      10. Wreszcie znalazłby ten przeklęty punkt G !!!

10 rzeczy, które zrobiłaby kobieta, gdyby przez jeden dzień miała penisa:
      1. Zaczęłaby szybciej awansować.
      2. Nauczyłaby się patrzeć "rozbierając spojrzeniem".
      3. Znalazłaby przyczynę fascynacji rytmicznymi ruchami napletka...
      4. Sikałaby stojąc przy pisuarze jednocześnie prowadząc "wzniosłe" konwersacje
      z innymi facetami pochłoniętymi tą samą czynnością.
      5. Z determinacją próbowałaby ustalić, dlaczego nie może właściwie trafić w
      kręgle.
      6. Próbowałaby nie kończyć tak szybko...
      7. Stanowczo przestała by uznawać za niewłaściwe dotykanie, miętoszenie i
      ciągłe poprawianie jego ułożenia w miejscach publicznych.
      8. Zaczęłaby podskakiwać nago i patrzeć jak to zabawnie się zachowuje...
      9. Zrozumiała by naukową przyczynę refrakcji światła, która zdarza się miedzy
      oczami mężczyzny a linijką umieszczoną obok jego członka, i powoduje, że do
      końcowego pomiaru zawsze są dodawane min. 4 cm.
      I w końcu najważniejsza rzecz:
      10. Jeśli by dosięgła - zrobiła by sobie loda
      • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:21
        ball powtarzasz sie tongue_out
        • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:33
          no nie mow? serio? o ja glupia cipa...
          • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:34
            ale sie nisko cenisz wink
            • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:36
              tak naprawde klamalem - chcialem Ci tylko poprawic samopoczucie ze nie jestes
              sama ...
              • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:39
                ball ja zawsze mam obok siebie kogos... teraz np wirtualnie pisze z pewnym
                czlowiekiem ktorego nie chce obrazac bo bylam w spowiedzi...
                • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:40
                  > teraz np wirtualnie pisze z pewnym
                  > czlowiekiem ktorego nie chce obrazac

mysle ze to bardziej wynika z tego ze mnie nie zrozumialas a nie ze spowiedzi big_grin
                  • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:42
                    ball Ty okrutniku Ty mnie prowokujesz... ale ja sie nie dam... nie dam
                    skwareczko... tongue_out
                    • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:45
                      co by watpliwosci nie bylo to Cie oswiece:

> o ja glupia cipa...

> tak naprawde klamalem - chcialem Ci tylko poprawic samopoczucie ze nie jestes
                      sama ...

no, teraz powinnas zaskoczyc, szkoda ze tak pozno big_grin
                      • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:46
                        ball... serio nie kapuje tej kapuchy co piszesz... sad
                        • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:01
                          ojej
                          • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:02
                            sprawdz gg.. chyba ze nie przyjmujesz wiadomosci od nieznajomych...
                            • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:05
                              a czyje?
                              • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:07
                                no Twoje ball gg smile
                                • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:07
                                  to jeszcze powiedz na jaki numer napisalas bo nie wiem na jaki mam sie wlamywac
                                  w poszukiwaniu wiadomosci od Ciebie...
                                  • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:13
                                    to napisz do mnie w takim razie bo ja nie wiem komu poslalam sle Ci
                                    zaszyfrowany nr, czytaj co druga liczbe wink 18293049516273 smile
                                    • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:19
                                      buheheheheheh o dzizas ale mam ubaw big_grin

informuje wszem i wobec ze nie mam wcale w katalogu gg wpisanego nicka
                                      ballbreaker (zadnego nie mam) a numer gg 4140687 nie jest moj! to jakby
                                      potencjalne wielbicielki wpadly na pomysl podobny do Zapalniczki big_grin

jesli cos chcesz mi napisac zapraszam na maila, jest ogolnie znany big_grin

p.s. ladnie chociaz na tym zadupiu? haha
                                      • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:20
                                        zajebiscie... ball bo ja Ci chcialam powiedziec ze no wiesz... ja Cie
                                        kocham... ;P
                                        • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:21
                                          zeby sie juz nie powtarzac, bo jak zauwazylem przeszkadza Ci to, w odpowiedzi
                                          odsylam do mojej sygnaturki big_grin
                                          • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:22
                                            nie bede tego ogladala wredziaczku....
                                            • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:23
                                              ja Ci nie karze nic ogladac bynajmniej, mialem na mysli czesc tej frazy pomiedzy
                                              kropkami smile
                                              • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:23
                                                wal sie tongue_out
                                                • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:25
                                                  juz mnie nie kochasz? crying jejku, i co ja teraz zrobie...? crying
                                                  • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:26
                                                    ooo, juz wiem! KUPE ZROBIE! big_grin
                                                  • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:27
                                                    nie musisz... i tak jedzie...
                                                  • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:26
                                                    ball uwazaj bo Ci te Twoje baliki pofurgaja....
                                                  • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:30
                                                    spokojna Twoja rozczochrana, moje "baliki" sa pod pelna kontrola smile
                                                  • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:31
                                                    ball nie mam zamiaru sie z Toba klocic... bo Ty jestes taki niewinny...
                                                  • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:32
                                                    noooo, a Ty taka plugawa jestes! hahahahaha
                                                  • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:32
                                                    ball przechodze na maila i bede bezlitosna...
                                                  • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:33
                                                    give it to me baby big_grin
                                                  • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:34
                                                    give it to me....
                                                  • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:40
                                                    no i gdzie ten mail? bo doczekac sie nie moge! ja swojego juz napisalem (nie,
                                                    nie, nie do Ciebie, zebys sobie nie myslala, ja tylko do fajnych dup pisuje) i
                                                    zaraz sobie ide...
                                                  • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:42
                                                    hmmmmmmmmm...... nie zapominaj sie...
                                                  • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:44
                                                    obiecanki-macanki widze, jak zawsze...
                                                    z moja pamiecia jest wszystko w najlepszym porzadku, gwarantuje ze sie nie
                                                    zapominam smile
                                                  • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:45
                                                    przeciez Ci poslalam smalcu!
                                                  • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:49
                                                    "smalcu" buhahahahaha, no zaraz tutaj jebne ze smiechu big_grin juz nie jestem
                                                    skwareczka? crying a ja sie tak staram! crying((
                                                    chyba zwykla poczta poslalas, to ja wroce za dwa tygodnie oki? bo na mailu nic
                                                    nie ma smile
                                                  • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:52
                                                    a teraz?
                                                  • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:55
                                                    teraz juz wiem czemu zaryzykowalas szukanie mnie w katalogu gg zamiast odrazu
                                                    maila poslac big_grin nie umiesz poprostu big_grin
                                                  • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 01.04.05, 00:20
                                                    nie zgrywaj sie dobrze wiem ze masz te dwa...
                                                  • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 01.04.05, 00:22
                                                    no jak mamusie kocham nie dostalem zadnego maila!
                                                  • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 01.04.05, 00:25
                                                    kochaj mamusie kochaj smile
                                                  • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 01.04.05, 00:27
                                                    bujaj garba bujaj smile

a ja se ide, nie bede dalej gadal z kims kto maila nawet nie potrafi wyslac...
                                                  • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 01.04.05, 00:28
                                                    masz nr gadacza jak cos chcesz to sie wysil a jak nie to... nie!
                                                  • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 01.04.05, 00:38
                                                    uwaga uwaga! dotarly wlasnie dwa maile do mnie... no nie zdzierze, musze je
                                                    skomentowac publicznie, wobec szumnych obietnic pojechania po calosci
                                                    kilka(nascie?) postow wyzej:

ekhem, ekhem...

droga Zapalniczko!
                                                    dzizus kurwa ja pierdole!
                                                    no comments...
                                                  • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 01.04.05, 00:40
                                                    nie bede pisala z kims kto mnie nie szanuje... chociazby internetowo... ale
                                                    pomysl czasem smile przydaje sie...
                                                  • ballbreaker Tamara patrz! 01.04.05, 00:42
                                                    ona jest gorsza od Ciebie, za samo skomentowanie publiczne sie obrazila big_grin
                                                  • tamara_t Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:45
                                                    uf, normalnie mi ulżyło! ;P Już myslałam, że jestem najgorsza zołza w tym
                                                    wirtualu hi hi hi smile)))
                                                  • zapalniczka Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:45
                                                    tamara to co ja nia teraz jestem wink?
                                                  • tamara_t Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:47
                                                    Wiesz, nie możemy byc jednocześnie najgorsze smile
                                                  • zapalniczka Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:48
                                                    hehehehe... a ja taka lagodna w sumie...
                                                  • tamara_t Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:49
                                                    Wiesz... tu akurat chyba nie do końca o łagodność chodzi...
                                                  • ballbreaker Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:51
                                                    moze byscie tak przestaly roztrzasac glupoty i przeszly do aktualnego meritum
                                                    watku, czyli przytulania mnie do piersi, co?
                                                  • tamara_t Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:53
                                                    Wiesz... ja Ciebie przecież nie lubię, więc musiałabym skłamać; na oczy nie
                                                    widziałam, więc komplementy tez nie wchodzą w rachubę... a że leń jesteś, to
                                                    nawet mała odległość jakoś mnie nie zachęca.
                                                    A zatem bawcie się ładnie dzieciaczki a ja idę do wyrka smile))
                                                  • zapalniczka Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:55
                                                    spij dobrze smilei pamietaj o Papiezu... smile
                                                  • ballbreaker Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:56
                                                    jezu, ale sie czepiasz drobiazgow! tongue_out
                                                  • zapalniczka Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:56
                                                    ball prosze Cie...
                                                  • ballbreaker Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:57
                                                    drobiazgi do Tamary byly nie do Ciebie, nie przywlaszczaj sobie wszystkiego
                                                    odrazu tongue_out
                                                  • zapalniczka Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:59
                                                    jak chcesz dalej stroic glupa to beze mnie... zycze wszystkim dobrej nocy pa smile
                                                  • tamara_t Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:58
                                                    To wsiadaj w taksę, pomyślimy.
                                                    Tylko wódki nie zapomnij skołowac po drodze. Bez niej może być trudno.
                                                  • ballbreaker Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:59
                                                    hmm... to moze przyslij zdjecie najpierw, ocenie czy musze wodke brac tongue_out
                                                  • tamara_t Re: Tamara patrz! 01.04.05, 01:01
                                                    Dla mnie wódka słonko, dla mnie.
                                                  • ballbreaker Re: Tamara patrz! 01.04.05, 01:05
                                                    no ja wiem ze to tylko dla Ciebie musze sie zmusic do picia wodki, przed sexem
                                                    raczej wodki nie pijam, no ale rozumiem ze zalezy Ci zeby sex w ogole byl... wink

p.s. czy powinienem juz sobie isc? bo jednak w Twoim przypadku mam pewne
                                                    skropuly przed przekroczeniem granicy tongue_out
                                                  • ballbreaker Re: Tamara patrz! 01.04.05, 01:12
                                                    hmm, chyba powinienem... no to se ide smile
                                                  • zapalniczka Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:51
                                                    to ze mam morde niewyparzona to wiem... ale ja i ball troche przegielismy i z
                                                    glupiej rozmowy zrobilo sie bardzo niesmacznie...
                                                  • ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 01.04.05, 00:38
                                                    aha, zapomnialem dodac ze jestes cienka jak sik pajaka...
                                                  • zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 01.04.05, 00:42
                                                    a co Tobie chodzilo kto bedzie lepszy tak? takie wspolzawodnictwo? a niby o co
                                                    ball? to przyznaje Ci racje - tak jestes lepszy... ale w czym... sam sobie
                                                    odpowiedz...
                                                  • ballbreaker bu ;( 01.04.05, 00:44
                                                    tos mi teraz pojechala, jejku!
                                                    musze sie w czyjas piers wyplakac, sa jakies chetne niewiasty ktore do piersi
                                                    wlasnej mnie przytula, poglaszcza po glowce i przyznaja ze tak naprawde jestem
                                                    madry, przystojny i w ogole?
      • wenecka Ball ale się ubawiłam 01.04.05, 00:18
        nawet nie wiem z czego najbardziej
        big_grin
        • tamara_t Re: Ball ale się ubawiłam 01.04.05, 00:32
          Tiaaa.... ja też. Ale to go nie usprawiedliwia, że jest okrutny i leń smile))
          Ball - całuski, cukiereczki smile))
      • wenecka a nie bawiłbyś się piersiami będąc kobietą??? 01.04.05, 09:07
        • ballbreaker Re: a nie bawiłbyś się piersiami będąc kobietą??? 01.04.05, 09:12
          caluuuuski dzien bym sie bawil big_grin
    • ancia_m Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:31
      Hmmm, no to Anula zapodałas temat...
      ciekawe by to mogło być, ale pewnie czułabym się bardzo nieswojo - wyobrażam
      sobie teraz jak czułam się po radykalnej zmianie fryzury, i nie mogę sobie
      wyobrazic jak czułabym się po radykalnej zmianie całej mnie - zarówno fizycznej
      zmianie jak i psychicznej...
      • anisua Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:04
        a ja bym się chętnie zamieniła
        i zobaczyła, co w tych główkach się znajduje..wink
        a wlosy juz mam krótkiewink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka