anula001 31.03.05, 18:16 gdy kobiety na 24 godz slalyby sie facetami, i vice versa?? ooo, cos czuje ze niezly galimatias wykroilby sie) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamara_t Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 18:18 A ja tam bym chciała a co! Odpowiedz Link
anula001 Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 18:19 ja tez - tak max na miesiac, zeby panowie naszych cierpien comiesiecznych doswiadczyli, a my jako oni - hulaj dusza Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 18:22 ja wolalabym na 24 godziny myslec jak facet, wyglad bym zostawila jaki mam... to by sie dopiero dzialo... Odpowiedz Link
tamara_t Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 18:24 No ja bym wolała jednak być w ciele mężczyzny nie za długo, ale czego się nie robi dla przyszłości nauki )) Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 18:25 tamara co Ty bys chciala wybadac ? Odpowiedz Link
wiwi_sekcja Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 18:24 Jeśli mogłabym być mężczyzną jeden dzień to szukałabym odpowiedzi na pytanie, a raczej zagadkę, która nurtuje mnie od zawsze. Dlaczego mężczyzna, mogąc sikać wszędzie (w końcu robią to na stojąco) zawsze wybiera coś na co mógłby nasikać. Nie w pole, nie w przestrzeń, ale wiecznie na ściane bądź krzaczek, choćby na małego chwasta. wiem, że to głupie, jednak mnie męczy Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:20 10 rzeczy, które zrobiłby mężczyzna, gdyby przez jeden dzień miał pochwę: 1. Natychmiast kupiłby sobie kilka cukini i ogórków. 2. Przez kilka godzin przyglądałby się jej w lusterku. 3. Sprawdziłby czy można zrobić szpagat... ale tak naprawdę do końca... 4. Sprawdziłby czy zmieści się 20 piłeczek ping-pongowych. 5. Z zachwytem przekładałby nogę z nogi na nogę bez konieczności poprawek w kroczu. 6. Opuszczałby bar w ciągu mniej niż 10 minut... PRZED jego zamknięciem. 7. Miałby wielokrotne orgazmy i ciągle byłby gotowy na kolejny... bez drzemki! 8. Poszedłby do ginekologa na badanie, ale pod warunkiem, że dostanie jego przebieg zarejestrowany na video. 9. Siadając na brzegu łóżka modliłby się, aby następnego dnia mieć również piersi... I w końcu najważniejsza rzecz: 10. Wreszcie znalazłby ten przeklęty punkt G !!! 10 rzeczy, które zrobiłaby kobieta, gdyby przez jeden dzień miała penisa: 1. Zaczęłaby szybciej awansować. 2. Nauczyłaby się patrzeć "rozbierając spojrzeniem". 3. Znalazłaby przyczynę fascynacji rytmicznymi ruchami napletka... 4. Sikałaby stojąc przy pisuarze jednocześnie prowadząc "wzniosłe" konwersacje z innymi facetami pochłoniętymi tą samą czynnością. 5. Z determinacją próbowałaby ustalić, dlaczego nie może właściwie trafić w kręgle. 6. Próbowałaby nie kończyć tak szybko... 7. Stanowczo przestała by uznawać za niewłaściwe dotykanie, miętoszenie i ciągłe poprawianie jego ułożenia w miejscach publicznych. 8. Zaczęłaby podskakiwać nago i patrzeć jak to zabawnie się zachowuje... 9. Zrozumiała by naukową przyczynę refrakcji światła, która zdarza się miedzy oczami mężczyzny a linijką umieszczoną obok jego członka, i powoduje, że do końcowego pomiaru zawsze są dodawane min. 4 cm. I w końcu najważniejsza rzecz: 10. Jeśli by dosięgła - zrobiła by sobie loda Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:21 ball powtarzasz sie Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:33 no nie mow? serio? o ja glupia cipa... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:34 ale sie nisko cenisz Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:36 tak naprawde klamalem - chcialem Ci tylko poprawic samopoczucie ze nie jestes sama ... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:39 ball ja zawsze mam obok siebie kogos... teraz np wirtualnie pisze z pewnym czlowiekiem ktorego nie chce obrazac bo bylam w spowiedzi... Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:40 > teraz np wirtualnie pisze z pewnym > czlowiekiem ktorego nie chce obrazac mysle ze to bardziej wynika z tego ze mnie nie zrozumialas a nie ze spowiedzi Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:42 ball Ty okrutniku Ty mnie prowokujesz... ale ja sie nie dam... nie dam skwareczko... Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:45 co by watpliwosci nie bylo to Cie oswiece: > o ja glupia cipa... > tak naprawde klamalem - chcialem Ci tylko poprawic samopoczucie ze nie jestes sama ... no, teraz powinnas zaskoczyc, szkoda ze tak pozno Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:46 ball... serio nie kapuje tej kapuchy co piszesz... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:02 sprawdz gg.. chyba ze nie przyjmujesz wiadomosci od nieznajomych... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:07 no Twoje ball gg Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:07 to jeszcze powiedz na jaki numer napisalas bo nie wiem na jaki mam sie wlamywac w poszukiwaniu wiadomosci od Ciebie... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:13 to napisz do mnie w takim razie bo ja nie wiem komu poslalam sle Ci zaszyfrowany nr, czytaj co druga liczbe 18293049516273 Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:19 buheheheheheh o dzizas ale mam ubaw informuje wszem i wobec ze nie mam wcale w katalogu gg wpisanego nicka ballbreaker (zadnego nie mam) a numer gg 4140687 nie jest moj! to jakby potencjalne wielbicielki wpadly na pomysl podobny do Zapalniczki jesli cos chcesz mi napisac zapraszam na maila, jest ogolnie znany p.s. ladnie chociaz na tym zadupiu? haha Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:20 zajebiscie... ball bo ja Ci chcialam powiedziec ze no wiesz... ja Cie kocham... ;P Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:21 zeby sie juz nie powtarzac, bo jak zauwazylem przeszkadza Ci to, w odpowiedzi odsylam do mojej sygnaturki Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:22 nie bede tego ogladala wredziaczku.... Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:23 ja Ci nie karze nic ogladac bynajmniej, mialem na mysli czesc tej frazy pomiedzy kropkami Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:25 juz mnie nie kochasz? jejku, i co ja teraz zrobie...? Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:26 ooo, juz wiem! KUPE ZROBIE! Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:27 nie musisz... i tak jedzie... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:26 ball uwazaj bo Ci te Twoje baliki pofurgaja.... Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:30 spokojna Twoja rozczochrana, moje "baliki" sa pod pelna kontrola Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:31 ball nie mam zamiaru sie z Toba klocic... bo Ty jestes taki niewinny... Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:32 noooo, a Ty taka plugawa jestes! hahahahaha Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:32 ball przechodze na maila i bede bezlitosna... Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:33 give it to me baby Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:34 give it to me.... Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:40 no i gdzie ten mail? bo doczekac sie nie moge! ja swojego juz napisalem (nie, nie, nie do Ciebie, zebys sobie nie myslala, ja tylko do fajnych dup pisuje) i zaraz sobie ide... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:42 hmmmmmmmmm...... nie zapominaj sie... Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:44 obiecanki-macanki widze, jak zawsze... z moja pamiecia jest wszystko w najlepszym porzadku, gwarantuje ze sie nie zapominam Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:45 przeciez Ci poslalam smalcu! Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:49 "smalcu" buhahahahaha, no zaraz tutaj jebne ze smiechu juz nie jestem skwareczka? a ja sie tak staram! (( chyba zwykla poczta poslalas, to ja wroce za dwa tygodnie oki? bo na mailu nic nie ma Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:55 teraz juz wiem czemu zaryzykowalas szukanie mnie w katalogu gg zamiast odrazu maila poslac nie umiesz poprostu Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 01.04.05, 00:20 nie zgrywaj sie dobrze wiem ze masz te dwa... Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 01.04.05, 00:22 no jak mamusie kocham nie dostalem zadnego maila! Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 01.04.05, 00:25 kochaj mamusie kochaj Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 01.04.05, 00:27 bujaj garba bujaj a ja se ide, nie bede dalej gadal z kims kto maila nawet nie potrafi wyslac... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 01.04.05, 00:28 masz nr gadacza jak cos chcesz to sie wysil a jak nie to... nie! Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 01.04.05, 00:38 uwaga uwaga! dotarly wlasnie dwa maile do mnie... no nie zdzierze, musze je skomentowac publicznie, wobec szumnych obietnic pojechania po calosci kilka(nascie?) postow wyzej: ekhem, ekhem... droga Zapalniczko! dzizus kurwa ja pierdole! no comments... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 01.04.05, 00:40 nie bede pisala z kims kto mnie nie szanuje... chociazby internetowo... ale pomysl czasem przydaje sie... Odpowiedz Link
ballbreaker Tamara patrz! 01.04.05, 00:42 ona jest gorsza od Ciebie, za samo skomentowanie publiczne sie obrazila Odpowiedz Link
tamara_t Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:45 uf, normalnie mi ulżyło! ;P Już myslałam, że jestem najgorsza zołza w tym wirtualu hi hi hi ))) Odpowiedz Link
tamara_t Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:47 Wiesz, nie możemy byc jednocześnie najgorsze Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:48 hehehehe... a ja taka lagodna w sumie... Odpowiedz Link
tamara_t Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:49 Wiesz... tu akurat chyba nie do końca o łagodność chodzi... Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:51 moze byscie tak przestaly roztrzasac glupoty i przeszly do aktualnego meritum watku, czyli przytulania mnie do piersi, co? Odpowiedz Link
tamara_t Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:53 Wiesz... ja Ciebie przecież nie lubię, więc musiałabym skłamać; na oczy nie widziałam, więc komplementy tez nie wchodzą w rachubę... a że leń jesteś, to nawet mała odległość jakoś mnie nie zachęca. A zatem bawcie się ładnie dzieciaczki a ja idę do wyrka )) Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:57 drobiazgi do Tamary byly nie do Ciebie, nie przywlaszczaj sobie wszystkiego odrazu Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:59 jak chcesz dalej stroic glupa to beze mnie... zycze wszystkim dobrej nocy pa Odpowiedz Link
tamara_t Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:58 To wsiadaj w taksę, pomyślimy. Tylko wódki nie zapomnij skołowac po drodze. Bez niej może być trudno. Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:59 hmm... to moze przyslij zdjecie najpierw, ocenie czy musze wodke brac Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Tamara patrz! 01.04.05, 01:05 no ja wiem ze to tylko dla Ciebie musze sie zmusic do picia wodki, przed sexem raczej wodki nie pijam, no ale rozumiem ze zalezy Ci zeby sex w ogole byl... p.s. czy powinienem juz sobie isc? bo jednak w Twoim przypadku mam pewne skropuly przed przekroczeniem granicy Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Tamara patrz! 01.04.05, 00:51 to ze mam morde niewyparzona to wiem... ale ja i ball troche przegielismy i z glupiej rozmowy zrobilo sie bardzo niesmacznie... Odpowiedz Link
ballbreaker Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 01.04.05, 00:38 aha, zapomnialem dodac ze jestes cienka jak sik pajaka... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 01.04.05, 00:42 a co Tobie chodzilo kto bedzie lepszy tak? takie wspolzawodnictwo? a niby o co ball? to przyznaje Ci racje - tak jestes lepszy... ale w czym... sam sobie odpowiedz... Odpowiedz Link
ballbreaker bu ;( 01.04.05, 00:44 tos mi teraz pojechala, jejku! musze sie w czyjas piers wyplakac, sa jakies chetne niewiasty ktore do piersi wlasnej mnie przytula, poglaszcza po glowce i przyznaja ze tak naprawde jestem madry, przystojny i w ogole? Odpowiedz Link
tamara_t Re: Ball ale się ubawiłam 01.04.05, 00:32 Tiaaa.... ja też. Ale to go nie usprawiedliwia, że jest okrutny i leń )) Ball - całuski, cukiereczki )) Odpowiedz Link
ballbreaker Re: a nie bawiłbyś się piersiami będąc kobietą??? 01.04.05, 09:12 caluuuuski dzien bym sie bawil Odpowiedz Link
ancia_m Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 22:31 Hmmm, no to Anula zapodałas temat... ciekawe by to mogło być, ale pewnie czułabym się bardzo nieswojo - wyobrażam sobie teraz jak czułam się po radykalnej zmianie fryzury, i nie mogę sobie wyobrazic jak czułabym się po radykalnej zmianie całej mnie - zarówno fizycznej zmianie jak i psychicznej... Odpowiedz Link
anisua Re: CO by bylo gdybysmy sie zamienili rolami? 31.03.05, 23:04 a ja bym się chętnie zamieniła i zobaczyła, co w tych główkach się znajduje.. a wlosy juz mam krótkie Odpowiedz Link