beate1 20.04.05, 17:17 komuś, że nie mam ochoty się z nim znowu spotkać? dawanie do zrozumienia nie skutkuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emzecik Re: jak powiedzieć 20.04.05, 17:21 Powiedz wprost, skoro wyraźne sygnały nie docierają. Na mnie to podziałało wielokrotnie ;D Odpowiedz Link
beate1 Re: jak powiedzieć 20.04.05, 17:28 mam wrażenie, że do Ciebie wyraźne sygnały jednak docierają Odpowiedz Link
beate1 Re: jak powiedzieć 20.04.05, 17:51 mam jeszcze braki w asertywności, ale chyba nie będzie innego wyjścia Odpowiedz Link
emzecik Re: jak powiedzieć 20.04.05, 18:02 a może ktoś Ci lepiej doradzi? Zocha na przykład ;P Odpowiedz Link
beate1 Re: jak powiedzieć 20.04.05, 18:05 Zocha na pewno, już się nie mogę doczekać ))) Odpowiedz Link
beate1 Re: jak powiedzieć 20.04.05, 18:18 a co z humorem? parametry mu się pogorszyły? Odpowiedz Link
emzecik Re: jak powiedzieć 20.04.05, 18:31 ano i jeszcze dziś pojechałem na przegląd... efektem jest długa lista poprawek w aucie i 2 tygodnie na zrobienie (( i bądź tu człowieku uczciwy... Odpowiedz Link
beate1 Re: jak powiedzieć 20.04.05, 18:36 Trabiki teraz pewnie tak mają,bo przecież wielkimi krokami zbliża się zlot w Ćwirkał Odpowiedz Link
emzecik Re: jak powiedzieć 20.04.05, 18:45 czuję coś, że w tym roku Zwickau zobaczę znów jedynie na zdjęciach ależ mam zły humor <wrrrrrrrrrrrrrr> Odpowiedz Link
beate1 Re: jak powiedzieć 20.04.05, 18:49 to jedź bez Trabiego, jeśli nie zdąży dojść do formy. Co się napatrzysz to Twoje > ależ mam zły humor <wrrrrrrrrrrrrrr> <warczy, ale nie gryzie> Odpowiedz Link
beate1 Re: jak powiedzieć 22.04.05, 14:35 emzecik napisał: > to go odpowiednio cięzko potraktuj uff... obyło się bez walca, ale nie ma lekko Odpowiedz Link
maia_maia Re: jak powiedzieć 20.04.05, 18:50 beate,pozwole sie wtracic,choc to nie ma zwiazku z tematem waszej konwersacji otoz skladam na rece Twe podziekowania za podtrzymanie mnie na duchu w wysilkach tzn ze gratuluje nie tylko sobie a muzom DD Odpowiedz Link
beate1 Re: jak powiedzieć 20.04.05, 18:55 nie bardzo zasłużyłam na podziękowanie, bo nie organizuję ani nawet nie uczestniczę... ale to zawsze miło wiedzieć, że się podtrzymało kogoś na duchu Odpowiedz Link
maia_maia Re: jak powiedzieć 20.04.05, 18:57 ale czytasz i sie wpisujesz wiec bierz te podziekowania i nie gadaj,darowanemu koniowi..pa Odpowiedz Link
wenecka Re: jak powiedzieć 22.04.05, 15:11 łatwo powiedzieć: "powiedz wprost" trudniej wykonać. jakoś przy całym moim wygadaniu nie potrafie mówić takich rzeczy. daję do zrozumienia w inny sposób. w dość śmieszny sposób zakończyła się akcja z kolegą, który dzwonił do mnie przez pół roku usiłując się umówić i moze byłabym się z nim w końcu z ciekwaości spotkała (nie widzieliśmy się przez 3 lata), gdyby nie to, że któregoś razu nie zastał mnie pod telefonem stacjonarnym. a tamże zamiast mojej zapowiedzi na sekretarce usłyszał męski głos: "nie możemy odbrać telefonu, zostaw wiadomość", etc. nagranie wykonał mój kolega celem odstraszenia człowieka, który wykonywał do mnie głuche telefony. głuche telefony się skończyły, ale i kolega "półroczny wydzwaniacz" też zakończył swój proceder. Odpowiedz Link