prawdziwyja 21.04.05, 07:33 Łubdubu, łubdubu, Niech nam żyje Zajączek z naszego klubu! Łubdubu, łubdubu! Łubdubu, łubdubu! To śpiewałem Ja, Prawdziwy (1sze klasy!). Czyli krótko mówiąc: wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suza Re: Z. vel K. 21.04.05, 07:43 i wszyscy: Happy birthday to you! Happy birthday 2 u! Happy birthday dear Zajaczek, Happy birthday 2 u! Zajaczku - szczescia w zyciu i w milosci i wielu jeszcze udanych fotografii i kariery w branzy fotograficznej a ponizej zostawiam puste miejsce, w ktorym mozesz wpisac (wkicać swoje sekretne zyczenie i aby sie spelnilo!!! urodzinowe calusy suza Odpowiedz Link
kasiam306 Re: Z. vel K. 21.04.05, 07:53 jak wszyscy to wszyscy - babcia tez z cala radoscia dolaczam sie do zyczen!!! WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Odpowiedz Link
tranzystor4 Re: Z. vel K. 21.04.05, 08:49 I udanej wielkanocy, żeby Cię nikt nie zaczynał jeść od głowy Odpowiedz Link
anula001 Re: Z. vel K. 21.04.05, 08:31 do zyczen przylaczam sie i ja - jako matka zalozycielka zycze Ci ton optymizmu, morza przyjazni i oceanow szczescia)) sciskam urodzinowo HAPPY BIRTHDAY PS jaki tort nam upieklas?? Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Z. vel K. 21.04.05, 10:23 > PS jaki tort nam upieklas?? Może być pseudotiramisu z wiśniami? DD Z. Odpowiedz Link
anula001 Re: Z. vel K. 21.04.05, 14:59 moze zajaczek - na maila zdjecie tortu poprosze)) Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Z. vel K. 21.04.05, 15:05 anula001 napisała: > moze > zajaczek - na maila zdjecie tortu poprosze)) Nie ma sprawcy, matko Z. Odpowiedz Link
beate1 Re: Z. vel K. 21.04.05, 08:35 sto lat, sto lat, sto lat, sto lat niechaj żyje nam! Odpowiedz Link
herezja Re: Z. vel K. 21.04.05, 08:39 I jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat, sto lat niech żyje nam )) Odpowiedz Link
aniutek11 Re: Z. vel K. 21.04.05, 08:42 Nieeeeeeech żyyyyyyyje naaam!!!! Najlepszego zajączku !!!!! Odpowiedz Link
pauli7 Re: Z. vel K. 21.04.05, 08:43 nieeeeeeeeeech zyyyyyje naaaaam!!! wszystkiego naj, naj naj!!)))))))))))) przedze wszystkim szczescia Pauli Odpowiedz Link
ancia_m Re: Z. vel K. 21.04.05, 08:43 Zajączku kochany: wspaniałych zdjęć, przystojnych facetów, cudownych chwil, i dużo, dużo, dużo optymizmu i radości co dnia )) Duuuuuża buźka dla Ciebie Odpowiedz Link
filipendula Re: Z. vel K. 21.04.05, 08:52 dobergo światła na Mariackiej i kazdej innej no i duzo radości najlepszego!!!!! Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Z. vel K. 21.04.05, 08:57 a kto z nami nie wypije, niech pod stołem zaśnie)) wszystkiego dobrego Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Z. vel K. 21.04.05, 09:26 Och! Ach! Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie za miłe życzonka. Przy takiej intensywności nie ma szans, żeby się spełniły A na dodatek humor poprawia mi piękne dzisiaj w Trójmieście słońce i czyste błękitne niebo Pozdrowionka, Z. Odpowiedz Link
anisua Re: Z. vel K. 21.04.05, 09:38 widać,żem zaspana , bo dopiero dotarło do mnie.... wszystkiego Naj)) spełnienia......prawie wszystkich marzeń) a jedno zostaw na następne urodzinki.... bo warto mieć, o czym marzyć.... Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Z. vel K. 21.04.05, 09:41 dołączam się do przeróżnych powyższych przyśpiewek urodzinowych ) wszystkiego naj!! p.s. rozejrzyj się, czy nie kica gdzieś koło Ciebie jakiś wyjątkowo fajny Zając Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Z. vel K. 21.04.05, 09:54 jeanne_n napisała: > dołączam się do przeróżnych powyższych przyśpiewek urodzinowych ) > wszystkiego naj!! > p.s. rozejrzyj się, czy nie kica gdzieś koło Ciebie jakiś wyjątkowo fajny > Zając Rozglądam się uważnie już od dłuższego czasu, ale nie widzę żadnych kicających wokół Zajęcy A jeśli kicają, to się bardzo dobrze kryją Z. Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Z. vel K. 21.04.05, 10:02 zajaczek79 napisała: > Rozglądam się uważnie już od dłuższego czasu, ale nie widzę żadnych kicających > wokół Zajęcy A jeśli kicają, to się bardzo dobrze kryją uszy do góry w końcu się ujawnią Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Z. vel K. 21.04.05, 10:04 > > Rozglądam się uważnie już od dłuższego czasu, ale nie widzę żadnych > kicających > > wokół Zajęcy A jeśli kicają, to się bardzo dobrze kryją > > > uszy do góry w końcu się ujawnią Może się boją DD Z. Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Z. vel K. 21.04.05, 10:07 zajaczek79 napisała: > Może się boją DD eee - nie wierzę, żebyś była aż taka straszna nawet najbardziej strachliwy Zając kiedyś musi wyjść z nory - i tego proponuję się trzymać Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Z. vel K. 21.04.05, 10:10 jeanne_n napisała: > eee - nie wierzę, żebyś była aż taka straszna Straszna może nie, choć nie wystrzałowa, a wiadomo, że o gustach się nie dyskutuje > nawet najbardziej strachliwy Zając kiedyś musi wyjść z nory - i tego proponuję > się trzymać Zobaczymy, zobaczymy, ale jak wyjdzie z nory tylko np. po jedzonko, a nie w innych celach, to chyba nic z tego DD Z. Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Z. vel K. 21.04.05, 10:14 zajaczek79 napisała: > Zobaczymy, zobaczymy, ale jak wyjdzie z nory tylko np. po jedzonko, a nie w > innych celach, to chyba nic z tego DD trzeba go tylko odpowiednio zanęcić, potem już pójdzie jak z płatka przez żołądek do serca i różne takie Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Z. vel K. 21.04.05, 10:16 jeanne_n napisała: > trzeba go tylko odpowiednio zanęcić, potem już pójdzie jak z płatka > przez żołądek do serca i różne takie Oj, bu, w nęceniu to ja nie jestem dobra Nici z Zająca Z. Odpowiedz Link
krecona.ona Re: Z. vel K. 21.04.05, 10:16 100 lat, 100 stokrotek, 100 usmiechow, 100 szczesc malych i duzycz kazdego nastepnego dnia! Czyli wszytskiego NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ))))) Odpowiedz Link
carolinn Re: Z. vel K. 21.04.05, 10:45 Wszystkiego absolutnie najlepszego!! I dobrej zabawy dzisiaj Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Z. vel K. 21.04.05, 10:48 carolinn napisała: > Wszystkiego absolutnie najlepszego!! > I dobrej zabawy dzisiaj Niestety impreza z racji logistycznych związanych z brakiem czasu zostanie przesunięta na później Z. Odpowiedz Link
temeda24 Re: Z. vel K. 21.04.05, 15:50 tylko zajaczku uwazaj, zeby cie dzis wilk nie pogonil;P sto lat Odpowiedz Link
maraiss Re: Z. vel K. 21.04.05, 18:53 Wszystkiego czego chcesz, o czym tylko marzysz... dzisiaj życzę Tobie wszystkiego co już jest, o czym jeszcze nie wiesz... i żebyś zawsze była sobą))) Odpowiedz Link