pulsarkowy 08.05.05, 22:46 "miłość raczej jest entuzjazmem niz zadumą" [Karol Wojtyla/Przed sklepem jubilera] dobranoc Panstwu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: motto na dobranoc 08.05.05, 22:47 Przepiekny text, jutro dam jako cytat dnia, ok? moge? Dobranoc Odpowiedz Link
anula001 Re: motto na dobranoc 08.05.05, 22:49 dziekuje naprawde uwazam ze to szczera prawda - jak czlowiek kocha, to calym sooba, az sie chce krzyczec, nie ma czasu na zadume, na gdybanie, kocha i koniec. jesli sie zastanawia, ma obawy - to nie to - wiem to po sobie Odpowiedz Link
zapalniczka Re: motto na dobranoc 08.05.05, 22:50 dobranoc pulsarkowy romantyczny mezczyzno... Odpowiedz Link
beate1 Re: motto na dobranoc 08.05.05, 22:51 w którejś homilii do młodzieży też był ten motyw dobranoc Odpowiedz Link
tamara_t Re: motto na dobranoc 08.05.05, 23:05 Jakie to prawdziwe... Ta zaduma nie sprawdza się, o nie. Ech, wariatów juz brak. Przynajmniej tu. Odpowiedz Link
tamara_t Re: motto na dobranoc 08.05.05, 23:15 Miłość to znaczy popatrzeć na siebie tak, jak sie patrzy na obce nam rzeczy bo jesteś tylko jedną z rzeczy wielu. A kto tak patrzy, choć sam o tym nie wie ze zmartwień róznych swe serce leczy ptak mu i drzewo mówią: przyjacielu. Wtedy i siebie i rzeczy chce uzyć żeby stanęły w wypełnienia łunie to nic, że czasem nie wie, czemu służyć nie ten najlepiej służy, kto rozumie. Cz. Miłosz Odpowiedz Link
beate1 Re: motto na dobranoc 08.05.05, 23:21 Co to jest miłość Co to jest miłość Nie wiem Ale to miłe Że chcę go mieć Dla siebie Na nie wiem Ile Gdzie mieszka miłość Nie wiem Może w uśmiechu Czasem ją słychać w śpiewie A czasem W echu Co to jest miłość Powiedz Albo nic nie mów Ja chcę cię mieć Przy sobie I nie wiem Czemu Jonasz Kofta Odpowiedz Link