emzecik 24.06.05, 17:36 dziś nadarza się niepowtarzalna okazja zobaczenia mojej skromnej osoby w pełnej krasie Zapraszam na Masę Krytyczną, ja już wychodzę D PS. Powodzenia w szukaniu w tym tłumie ;P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: okazja 24.06.05, 21:25 wlasnie wrocilem bylo zarabiscie, kto nie byl, niech zaluje ) ale na Zeraniu odbilem do domu, bo rano do pracy oczywiscie rowerem, wiec sily trze zregenerowac ) nastepnym razem pojade do konca Odpowiedz Link
zoskaanka Re: okazja 24.06.05, 21:39 no to super, KOnrado, a gdzie byłeś??? na masie krytycznej? Odpowiedz Link
konrado80 Re: okazja 24.06.05, 21:43 no ba jechalismy Nowym Swiatem, Poniatowszczakiem, Targowa, Wienska, na Brodno potem na Zeran i ja w tamtym momencie odbilem do domu, a oni pojechali jeszcze na Tarchomin Odpowiedz Link
zoskaanka Re: okazja 24.06.05, 21:44 fajnie))))) Emzecika pewnie gdzieś widziałeś, tylko nie wiesz, że to on może kiedyś też się wybiorę? Odpowiedz Link
konrado80 Re: okazja 24.06.05, 21:50 Emzecika pewnie spotkalem, ale nie wiem jak chlopina wyglada ) ale Krzycha spotkalem co do nastepnego razu, to za miesiac, w kazdy ostatni piatek miesiaca potem po przejezdzie mozna jechac do kina muranow 12 zl i wjezdzasz na cala noc do kina na jakies filmy rowerem Odpowiedz Link
zoskaanka Re: okazja 24.06.05, 21:52 no dobra, spróbuję podreperować kondycję do następnego razu a dużo ludziów było? Odpowiedz Link
konrado80 Re: okazja 24.06.05, 21:55 troche bylo, nie bede strzelal ale bylo sporo, na ich stronie pewnie bedzie napisane ile dzisiaj bylo Odpowiedz Link
zeppelia Re: okazja 24.06.05, 21:59 Też chce!!... może kiedyś, jak się roweru dorobię i niańki Odpowiedz Link
emzecik Re: okazja 24.06.05, 22:40 hehe, przejeżdżaliśmy obok Ciebie, mogłaś komuś na bagażnik wskoczyć )) Odpowiedz Link
emzecik Re: okazja 24.06.05, 22:38 dokładnie tak jak mówi Konrado, był jeszcze Tarchomin i spowrotem na Plac Zamkowy. W sumie trasa wyszła 40 km, ale w takim tempie że nawet dzieciaki dawały radę A ludzi tyle, że zdążylismy sobie Tyskie w trakcie pod sklepem wciągnąć na spokojnie i jeszcze końca widać nie było PS. Konrad, jechałeś może za kolesiem z muzą? bo my z kumplem prawie cały czas za nim dawaliśmy Odpowiedz Link
konrado80 Re: okazja 24.06.05, 22:43 to ladnie a policja albo straz was nie zgarnela za picie pod sklepem i jazde po pijaku P ja to roznie, raz pod koniec, potem w srodku, czasem na poczadku a tych z muza bylo kilku ) ja jechalem na czerwono czarnym rowerze w niebieskiej koszulce bez rekawow w granatowych spodenkach i z plecakiem tez granatowym ) moze widziales mnie? ) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: okazja 24.06.05, 22:57 a tak ogólnie, rozbawiła mnie wizja tłumu na rowerach, w którym nie znający Cie Emzecik, który po fakcie dowiaduje się jak wyglądałeś, miałby Cię zlokalizowacDDDDDDDD Odpowiedz Link
konrado80 Re: okazja 24.06.05, 22:59 ale moze np zajechalem jemu droge i zapamietal mnie ))) Odpowiedz Link
anisua Re: okazja 24.06.05, 23:02 konrado80 napisał: > ale moze np zajechalem jemu droge i zapamietal mnie ))) albo jechałeś nago.....też by Cię pewnie zapamiętał)))))))))))))) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: okazja 24.06.05, 23:05 no też nie miałeś komu drogi zajeżdżać??? żebyś tak jakiejś panience, to rozumiem, ale na facetów się przestawiaszPP? Odpowiedz Link
emzecik Re: okazja 24.06.05, 23:07 > żebyś tak jakiejś panience, to rozumiem, ale na facetów się przestawiaszPP? ale za to jakich przystojnych ;PPPPPDDDDD Odpowiedz Link
zoskaanka Re: okazja 24.06.05, 23:10 emzecik napisał: > ale za to jakich przystojnych ;PPPPPDDDDD no tak i potwierdza się powiedzenie, że fajny facet albo jest już zaobrączkowany albo lubi inny fajnych facetów((( Odpowiedz Link
konrado80 Re: okazja 24.06.05, 23:11 ale to chyba Emzecik PP bo ja caly czas wole dziewczyny Odpowiedz Link
konrado80 Re: okazja 24.06.05, 23:20 nikomu nie zajechalem raz tylko letko zachaczylem kierownica o kierownice pewnej dziewczyny ale to nie byla moja wina, tylko jej kolezanki, bo leciala chyba na mnie )) Odpowiedz Link
konrado80 Re: okazja 24.06.05, 23:10 to zaskocze Cie, bardzo malo bylo fajnych dziewczyn jak juz jakies byly, to zajete, ogolnie bylo malo dziewczyn Odpowiedz Link
emzecik Re: okazja 24.06.05, 22:52 konrado80 napisał: > a tych z muza bylo kilku ) Fakt, ale ten akurat sensowną muzę zapodawał > ja jechalem na czerwono czarnym rowerze w niebieskiej koszulce bez rekawow z napisem POLICJA ? ;PPP > w granatowych spodenkach i z plecakiem tez granatowym ) > moze widziales mnie? ) taaa, z 50 takich było Odpowiedz Link
konrado80 Re: okazja 24.06.05, 22:56 emzecik napisał: > Fakt, ale ten akurat sensowną muzę zapodawał > z napisem POLICJA ? ;PPP czy na pewno piles piwo?? PP > taaa, z 50 takich było ale ja bylem jeden P Odpowiedz Link