Dodaj do ulubionych

witajcie śpiochy niedzielne :)

26.06.05, 09:55
no i jak sie spalo? pewnie jeszcze spicie...
co wam sie snilo?
bo mnie najpierw sie snilo, ze mnie zatrudnili w tej wawie i juz tam sobie
pracuje i mieszkam i jest fajnie a potem mi sie snily... ciastka z kremem.

takie fajne, kruche ciasto z pyysznym kremem kawowymi czekoladowa "skorupka"
na wierzchu smile
Obserwuj wątek
    • darotka1 "I had a dream" 26.06.05, 11:29
      Krótki, ale był.
      Pod koniec wykładu z retoryki prof. zbiera od nas zeszyty, coby sprawdzić nasze
      notatki. Wtedy ja do niego podchodzę i tłumaczę mu, że ja nie robię takowych a
      ino sobie rysuję i takie tam. On oglada mój zeszyt - a tam pośrób strzępów
      kartek i jakichś spisanych wizji moje wypracowania z j. polskiego z okresu SP
      obficie pokreślone nauczycielska czerwienią...i koniec...nie było nawet napisów
      końcowych...dziwne

PS. Witold to Ty??
      • pulsarkowy Re: "I had a dream" 26.06.05, 11:58
        >
        > PS. Witold to Ty??

zdecydowanie nie smile
        • darotka1 Re: "I had a dream" 26.06.05, 12:19
          chodziło mie o Witka G. pulsarkowy, bo to pewnie jego sprawka, że śnia mi sie
          takie głupoty
    • monikson Re: witajcie śpiochy niedzielne :) 26.06.05, 11:53
      bondziorno!
      melduję się z kawą w łapcesmile
      śniło mi się że wprowadzałam się do akademika...od samego snu można kaca dostaćwink)))
      • zapalniczka Re: witajcie śpiochy niedzielne :) 26.06.05, 12:09
        hej ja usnelam prze trzecia i czuje sie fatalnie, snily mi sie jakies dzialki i nie pamietam, od rana wkurzaja mnie starzy, niech mnie ktos przygarnie...
        • monikson Re: witajcie śpiochy niedzielne :) 26.06.05, 12:14
          chodź do mnie!smile
          jesteśmy siostrami w końcu...smile)))
          • zapalniczka Re: witajcie śpiochy niedzielne :) 26.06.05, 12:16
            chcialabym taka siostre, z ta moja to nie idzie pogadac... okres buntu i te sprawy... tylko jak jej cos odbije to przyjdzie sie poprzytulac... mam jeszcze druga przyszywana i dwoch braci... wilka kochajaca sie rodzina tongue_out
            • monikson Re: witajcie śpiochy niedzielne :) 26.06.05, 12:22
              każdy to przechodził... ja okres buntu przeszłam bardzo burzliwiewink
              i też moja starsza siostra miała ze mną krzyż pański...
              a teraz się rozumiemy doskonale, chyba trzeba było żebym wyjechała z domuwink))
              • zapalniczka Re: witajcie śpiochy niedzielne :) 26.06.05, 12:29
                ja z moja starsza tzn. mlodsza ale starsza rozumiemy sie fantastycznie, polowe zycia u niej spedzam na chacie, ale sama chcialabym juz wlasne mieszkanie, moje szporowanie jednak poszlo na marne bo jeszcze kilka dni i bede bez pracy ale mam to juz gdzies, a z moimi rodzicami poklocilam sie o duperele jak zwykle, dzwonila wlasnie ta moja siostrunia i oni twierdza ze ja na koszta narazam bo gadalysmy chyba z 20 kilka minut... obled!!!! ide sie kapac i zasuwac... milej niedzieli kiss
    • elena81 Re: witajcie śpiochy niedzielne :) 26.06.05, 14:12
      Miałam dziś erotyczne sny, cudne, subtelne... tak mi dobrze było, tak ciepło i
      przyjemnie... przedłużałam sen do granic możliwości, oj jak bym wolała
      naprawdę...
      Stan singlowy zbyt długi już, oj...

Dzień dobry smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka