Dodaj do ulubionych

wasza charakterystyka

05.07.05, 11:03
juz wiem z watku o "granicy" i komentarza tam, ze krzyskowi skacze adrenalina
kolo czwartku smile)) z wlasnych doswiadczen, ze poczucie humoru i "elokwencja"
herezji jest mi bliska, maraiss (zdaje sie, sory za ew. blad, pisze z pamieci
by nie grzebac w postach) jest konkretna i rzeczowo rzecze... kogo jeszcze
mozecie mi przyblizyc smile
ciekawe tez jak ja sie jawie heh
pozdr i tymczasem zmykam na U2
Obserwuj wątek
    • wenecka Re: wasza charakterystyka 05.07.05, 11:07
      to Ci w zupełności wystarczy. żeby poruszać cię swobodnie i bez uszczerbku
      po "polu minowym" big_grinDDDD
      pozdrów seksi Edga. i miłego odbioru smile
    • ancia_m Re: wasza charakterystyka 05.07.05, 11:11
      junkoh napisała:

> pozdr i tymczasem zmykam na U2

a ja właśnie walcze, żeby też tam dziś być - mój cel jest coraz bliższy smile)
    • prawdziwyja Re: wasza charakterystyka 05.07.05, 11:13
      > ciekawe tez jak ja sie jawie heh

Za krótko tu jesteś, aby można było wyrobić sobie jakiekolwiek zdanie. A nawet
      gdyby, to zauważyłem, że czasem to, co w necie, nijak ma się do rzeczywistości.
    • herezja Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizycji!! 05.07.05, 11:22
      No ładnie... Człowiek sobie pisze głupoty, a potem okazuje się, że cały czas
      jest obserwowany!!
      tongue_out
      • wenecka Re: Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizyc 05.07.05, 11:24
        o masz, dopiero teraz to odkryłaś? no nie spodziewałam się po Tobie takie
        beztroski i lekkomyślności smile))
        • herezja Re: Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizyc 05.07.05, 11:27
          Wenecka przestań straszyć! Nie mów, że już po mnie idą!! Aaaa... ja nie chcę!
          Już będę grzeczna!!!!
          smile)
          • wenecka Re: Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizyc 05.07.05, 11:31
            na razie masz chwilę czasu na zatarcie śladów i spalenie dowodów - wszyscy i
            tak lezą na koncert U2 i wszystko inne zdaje się dla nich teraz pierdołą. póki
            nie wrócą, masz spokój. smile)))))
            • herezja Re: Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizyc 05.07.05, 11:37
              Całe szczęście... zdążę powycierać odciski palców na klawiaturze...
              • prawdziwyja Re: Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizyc 05.07.05, 12:21
                Nie zapomnij usunąć odpowiednich wpisów z logów systemowych! tongue_outPP
                • bogulo Re: Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizyc 05.07.05, 12:26
                  byl taki film gattaca chyba, tam gostek nawet wloski i skorki z klawiaturki
                  usuwal big_grin, polecam bo po dna Cie znajda
                • herezja Re: Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizyc 05.07.05, 12:32
                  Logi systemowe?? Chyba łatwiej będzie mi podpalić biuro smile)
                  • wenecka Re: Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizyc 05.07.05, 12:34
                    no teraz to nawet jak tylko przypadkiem się podpali, to cała wina na Ciebie.
                    aleś se narobiła... smile
                    • herezja Re: Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizyc 05.07.05, 12:37
                      Pogrążam się co raz bardziej...
                      Teraz musze zabić wszystkich świadków tongue_out
                      • wenecka Re: Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizyc 05.07.05, 12:41
                        łomatko, umyślne podpalenie i moderstwo... Kobito, prosto z pierdla trafisz do
                        piekła na wieczność wiekuistą...
                        • herezja Re: Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizyc 05.07.05, 12:43
                          Kobito, prosto z pierdla trafisz do
                          > piekła na wieczność wiekuistą...

E tam... wrócę skąd przyszłam smile)
                          • bogulo Re: Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizyc 05.07.05, 13:16
                            na wszelki wypadek zabij jeszcze sedziow i prokuratorow
                            • herezja Re: Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizyc 05.07.05, 13:18
                              Nie... to juz by była przesada...
                            • wenecka Re: Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizyc 05.07.05, 13:20
                              o co to, to nie! zabijaj se kogo tam chcesz, ale pana jednego fajnego
                              prokuratora z Gdyni nie waż się tknąć, bo to b. fajny gość, bardzo mi pomógł
                              swego czasu. nie wspominając, że ludzki jest: lubi miśki - żelki, jeździ na
                              rowerze i rolkach, ma zajebiste poczucie humoru i wrodzony wdzięk i
                              dżentelmeństwo. jak mu włos z głowy spadnie, to zanim trafisz do tego pierdla i
                              piekła i innych świętych, to wcześniej jeszcze mnie będziesz miała po drodze.
                              smile
                              • herezja Re: Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizyc 05.07.05, 13:24
                                to zanim trafisz do tego pierdla i
                                >
                                > piekła i innych świętych, to wcześniej jeszcze mnie będziesz miała po drodze.
                                > smile

Błagam... Tylko nie TY!!! smile)
                                Dam mu spokój, niech dalej wcina żelki smile
                                • herezja Wyjaśnienie 05.07.05, 13:28
                                  Otóż nie, nie jestem psychopatką.
                                  tongue_out
                                  • wenecka Re: Wyjaśnienie 05.07.05, 13:30
                                    szkoda sad
                                    by nas więcej było... big_grinDDDD
                                    • herezja Re: Wyjaśnienie 05.07.05, 13:32
                                      Ja tam wolę iść pod prąd - w świecie wariatów spróbuję być normalna sad
                                      • junkoh Re: Wyjaśnienie 06.07.05, 09:27
                                        herezja napisała:

> Ja tam wolę iść pod prąd - w świecie wariatów spróbuję być normalna sad

taaaa, wracalo sie z koncertu nad ranem i same plonace biura po drodze...
                                        • herezja Re: Wyjaśnienie 06.07.05, 09:42
                                          Płoń, płoń, płoń parlamencie, niech spali cię ogień na historii zakręcie big_grinD
                                          • junkoh Re: Wyjaśnienie 06.07.05, 10:18
                                            herezja napisała:

> Płoń, płoń, płoń parlamencie, niech spali cię ogień na historii zakręcie big_grinD

nie wiem dlaczego skojarzylo mi sie z pentagonem 11 wrzesnia
                                            • herezja Re: Wyjaśnienie 06.07.05, 11:04
                                              A to trochę wcześniejsza piosenka i traktowała o polskim parlamencie suspicious

"Radzą już siódmą godzinę
                                              W jaki sposób się wzbogacić i swoją rodzinę
                                              Ja jestem ustawodawcą i poniekąd rządzę
                                              Rządzić chcę za coraz większe pieniądze
                                              Jestem tu siedzący i ty mnie wybrałeś
                                              Nawet jeśli nie głosowałeś
                                              I myślę, że w końcu wszystko zrozumiesz
                                              Że chcesz, czy nie chcesz, ale mnie utrzymujesz

Płoń, płoń, płoń, parlamencie
                                              Spali cię ogień na historii zakręcie
                                              Przewalają się pod dachem posiadania władzy żądze
                                              Trupy się bawią też za twoje pieniądze"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka