herezja 29.07.05, 14:23 Do Łośka zbliża się strzała amora. Żeby go uratować, ktoś z nas musi się poświęcić i zasłonić nieszczęśnika własną piersią!! Jacyś chętni? Proszę się nie pchać! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiam306 Re: Centrum Ratowania Łośków - CTB 29.07.05, 14:25 jak to od Kupidynki to zadna kobieta sie nie bedzie ustawiac na linii Kupidynka - Losiek jesli to strzala od Kupidyna to poswiece sie i uratuje Losia tylko prosze o informacje zebym wiedziala ;D Odpowiedz Link
herezja Re: Centrum Ratowania Łośków - CTB 29.07.05, 14:28 Super! Pierwsza chętna już jest Nie ma kupidynek na świecie, bo kobiety nie bawią sie w bieganie po mieście z bronią i strzelanie na oślep do wszystkiego co sie rusza ) Odpowiedz Link
kasiam306 Re: Centrum Ratowania Łośków - CTB 29.07.05, 14:35 Losiu, idolu plci kupidynow wszelakich ;D Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Centrum Ratowania Łośków - CTB 29.07.05, 14:28 Ja tam nie wiem, czy się chcę poświęcać - mało mam własnych problemów? Jeszcze będę się męczyła z jakąś strzałą Odpowiedz Link
herezja Re: Centrum Ratowania Łośków - CTB 29.07.05, 14:30 A nie chcesz, żeby wyjął ci ją jakiś przystojny chirurg?? A poza tym: KOLEDZE NIE POMOŻESZ??? D Odpowiedz Link
kasiam306 Re: Centrum Ratowania Łośków - CTB 29.07.05, 14:34 moze nie wyjął tylko zajął? Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Centrum Ratowania Łośków - CTB 29.07.05, 14:34 Argument z przystojnym chirurgiem jakoś bardziej do mnie przemawia P To jeszcze zależy, w co by mnie miała trafić ta strzała, a poza tym na pewno będą inni chętni/chętne, więc ja ewentualnie proszę o umieszczenie mnie na liście rezerwowej D Odpowiedz Link
herezja Re: Centrum Ratowania Łośków - CRŁ 29.07.05, 14:40 Asekuranctwem mi tu zapachniało, ale niech będzie lista rezerwowa... Strzała na pewno nie trafi cię w piętę, no chyba, że kupidyn zapomniał o okularach Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Centrum Ratowania Łośków - CRŁ 29.07.05, 14:45 W życiu kupidyna na oczy nie widziałam, ale chyba wolałabym żeby nie miał problemów ze wzrokiem D To nie asekuranctwo, tylko wrodzona uprzejmość - może są jacyś bardziej potrzebujący? PP Odpowiedz Link
herezja Re: Centrum Ratowania Łośków - CRŁ 29.07.05, 14:54 Cudownie dyplomatyczna odpowiedź ) Ciekawe.. singlowe forum, a tak mało chętnych?? Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Centrum Ratowania Łośków - CRŁ 29.07.05, 14:57 Zawsze czułam, że zrobiłabym karierę w dyplomacji D A potencjalni chętni pewnie zdychają z gorąca i powyłażą z kątów jak się chłodniej zrobi, a wtedy guzik - najlepsze miejsca będą już obstawione P Odpowiedz Link
losiek75 Re: Centrum Ratowania Łośków - CRŁ 29.07.05, 14:58 Bo juz kazdy ma pewnie nie jedna strzale w plecach albo ponizej Odpowiedz Link
herezja Re: Centrum Ratowania Łośków - CRŁ 29.07.05, 15:01 to muszą wyglądać jak gromadka jeży ) Odpowiedz Link