anula001 Re: Chcialabym, 30.08.05, 19:19 nie wiem ale na jesien mam fajne ciuchy i juz chce mi sie je nosic PS liscie sa fajne Odpowiedz Link
liz_bennet Re: Chcialabym, 30.08.05, 19:26 Czułam przez skórę, że coś podobnego się za tym kryje Mając taką motywację też pewnie bym zatęskniła za jesienią Liście, w rzeczy samej, są fajne, ale jest coś dołującego w opadających liściach (a może mi się tylko wydaje?) Odpowiedz Link
anula001 Re: Chcialabym, 30.08.05, 19:30 hmm, wrzesien i pazdziernika sa dla mnie OK,bo jest jeszcze w miare cieplo, dosc slonecznie i jasno. pazdziernik takze ze wzgledu na urodziny ale najgorszy miesiac to wg mnie listopad. Osobiscie bardziej przytlacza mnie zbyt dluuuga zima, koniec lutego/poczatek marca szalu juz dostaje i czekam na wiosne. Odpowiedz Link
liz_bennet Re: Chcialabym, 30.08.05, 19:34 To jest właśnie to, czego nie lubię w jesieni - stanowi ona preludium do nielubianej przeze mnie zimy, fuuu... Ale jeżleli jesień w tym raoku miałaby być taka, jak w zeszłym czyli długa, ciepła i słoneczna to jestem za i to bardzo za Odpowiedz Link
anula001 Re: Chcialabym, 30.08.05, 19:46 ja zime nawet lubie, ale nie kiedy jest minus 20 st. tak do minus 10 moge jakos funkcjonowac. Lubie snieg, bo fajnie chrzesci pod nogami i daje jasnosc wieczorem. ale chlapy i roztopow nie lubie. A polska, zlota jesien to jest to, co tygryski lubia najbardziej Musze sobie dzinsy kupic, ale to dopiero jak prace dostane. Odpowiedz Link
liz_bennet Re: Chcialabym, 30.08.05, 19:55 No to trzymam kciuki za bardzo szeroko pojęty zamiar kupna dżinsów Odpowiedz Link
tiza Re: Chcialabym, 30.08.05, 21:01 też bym chciała .... długą, słoneczną, ciepłą Mam piękny czerwony płaszczyk i nie mam go kiedy nosić!! No bo jak skoro od razu po zimie zrobiło się lato?! Odpowiedz Link
anula001 Re: Chcialabym, 30.08.05, 21:10 mysle, ze za jakies 2 tyg zalozysz plaszczyk ja mam fajny, kremowy, cos a'la trencz i tez rzadko kiedy zdaze go nosic, ale w tym roku zaloze, a co Odpowiedz Link
anula001 Re: Chcialabym, 30.08.05, 21:12 czesc mala. 100 lat. az wstyd Z ta jesiania to jest tak, ze chce mi sie juz jesienne ciuchy nosic. Mala, na kawke kiedy idziemy? Odpowiedz Link
anula001 Re: Chcialabym, 30.08.05, 21:18 oo, niedziela jest OK dawno sie nie widzialysmy, a jak ja moge to Ty juz zajeta, i na odwrot. Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Chcialabym, 30.08.05, 21:20 jakos tak nie chce jesieni... nie chce i juz... leje, zimno, fujarskie sliskie liscie i perspektywa ze do cieplych dni tak daleko, jedynie co lubie to kasztany i zolto-czerwone drzewa... nie lubie bo kojarzy mi sie ze szkola i z masa obowiazkow... Odpowiedz Link
gad_forumowy Re: Chcialabym, 31.08.05, 06:37 A ja bym chciał, żeby była wiosna... 2007 roku Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Chcialabym, 02.09.05, 17:42 a ja nie bo jest piękne babie lato i niech takie dotrwa do grudnia ) Odpowiedz Link