Dodaj do ulubionych

Koncert Stinga 24-09

12.09.05, 10:55
Czy ktoś z kochanych Singli się wybiera? Może by tak się umówić wcześniej na
jakieś pifko i pójść na koncert razem?
Obserwuj wątek
    • ancia_m Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 11:10
      A Ty idziesz???????
      Super!
      Wejście jest od 15 i z tego co wiem to trzeba tam być duuużo wcześniej, żeby
      zająć kolejkę do wejścia, ale nic nie szkodzi na przeszkodzie, żeby sie
      zintegrować przy sniadaniowym piwku, prawda? smile
      • tamara_t Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 11:23
        Hihihi no to nieźle smile Nie czytałam jeszcze dokładnie rozkładu jazdy - co i
        jak - ale damy radę smile Możemy się alkoholizować w kolejce ;P
        Ja będę z bratem i mam nadzieję - z 2 koleżankami smile Mojego lubego nie
        poznacie, bo nie lubi Stinga smile))) Prześlę Ci zaraz nr tel na maila - będziemy
        w kontakcie smile
        • konrado80 Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 11:43
          no prosze, dopiero teraz sie chwalisz ze tez wygralas bilety suspicious
          ja tak mysle zeby byc tam tak ok 13, ale nie widze problemu zeby styknac sie
          jeszcze wczensniej wink
          • julia28 Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 19:26
            a gdzie można wygrać te bilety ?? ja uwielbiam Stinga big_grinDDD albo za ile
            kupiliście je ?? i gdzie ??
            • konrado80 Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 19:32
              wygrac je mozna w idei
              www.orange.pl/sting.html
              tam o wszystkim przeczytasz wink
              • julia28 Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 19:50
                wielkie dzięki !!!!!!!!! big_grinDDDDDDD mam nadzieje ze tez sie załapie smile
                • konrado80 Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 19:50
                  jak cos to mam jeszcze jeden wolny wink
                  • julia28 Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 19:55
                    spróbuje wysłać i jak będę miała ten bilet to się i tak jakoś zgadamy w tej
                    Wawie bo widze ze tu się ekipka szykuje na ten koncertbig_grinDD ... no chyba ze nie
                    wygram to się do Ciebie uśmiechnę smile)))
                    • konrado80 Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 20:09
                      tylko ja nie bede czekal do ostatniej chwili z tym wolnym biletem smile
                      co do ekipy to faktycznie juz pare osob jest
                      tylko od razu ostrzegam, podloze trawiaste, a przy wejsciu moze byc jakas glina
                      a ze moze wtedy padac to trzeba zabrac ze soba jakies wygodne i nie jasne
                      ubranie wink
                      • julia28 Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 20:23
                        smile)))) dzisiaj po 24.00 wysle sms-a bo tam pisze kazdego dnia pierwsze 3000
                        sms i bedzie wiadomo... bo dzisiejszy dzień juz sie kończy smile)) wiec zobaczymy
                        • konrado80 Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 20:27
                          nieeeeee
                          teraz tylko miedzy 6 rano a 2 w nocy co godzine jest do wygrania 200 podwojnych
                          zaproszen, wiec smialo mozesz wysylac tuz po 21, ale to musisz zrobic jak tylko
                          wybije 21, wiec wczesniej przygotuj sie i napisz sobie tego smsa
                          • tamara_t Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 22:31
                            Konradku kochany - może ja źle przeczytałam, ale wydaje mi się, że nadal
                            rozdają te 3 tys biletów po północy + 200 co godzinę [nie ZAMIAST]...
                            Mogę się mylić, ale ja wczorajk wygrałam właśnie o północy. Najlepiej jest
                            wysłać smsa [albo dla pewności 2-3] tuż przed północą - któryś na pewno dojdzie
                            z opóźnieniem i trafi smile
                            Ja próbowałam 2 razy tą samą techniką i mam 2 podwójne [oczywiście na 2 rózne
                            numery] smile A wiem, że niektórzy próbowali kilkakrotnie i nic...
                            • konrado80 Re: Koncert Stinga 24-09 13.09.05, 08:50
                              ja wyczytalem ze teraz jest 4000 co godz od 6 do 2
                              czyli po polnocy tez masz szanse trafic bo 2 w nocy jest po polnocy smile
                              ja tez mam 2 podwojne zaproszenia i oczywiscie tez na 2 roznych numerach wink
                              na jednym trafilem za pierwszym razem tuz po polnocy a na drugim dopiero za
                              jakims 3 razem o 13:00 wink
        • ancia_m Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 12:09
          No i super! Na @ napisałam więcej, a dokłądniej umówimy się już będzie bliżej
          daty koncertu smile
          • tamara_t Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 12:13
            Super smile To jesteśmy umówieni smile Konrado Tobie też wysyłam na @ nr tel -
            dogadamy szczegóły w przyszłym tygodniu smile
    • mr_maks Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 23:01
      bede choc sie nie zapowadało smile
    • maraiss Pytanie 13.09.05, 11:14
      własnie wysłałam kilka smsów i wszystkie z wyjątkiem jednego
      były z gratulacjami i informuje,że wygrałam bilety...
      tylko teraz nie wiem czy wygrałam 5 podwójnych zaproszen czy
      tylko 1 podwójne zaproszenie? poniewaz ktos mi powiedział,że
      na jeden numer telefonu można tylko jedno podwójne zaproszenie wysłac?
      wiec jak to jest?
      • ancia_m Re: Pytanie 13.09.05, 11:30
        Tylko jedno zaproszenie jest na jeden numer - oni to weryfikują, więc nie da
        się więcej.
        • maraiss Re: Pytanie 13.09.05, 11:36
          ancia_m napisała:

> Tylko jedno zaproszenie jest na jeden numer - oni to weryfikują, więc nie da
          > się więcej.
          >

szkodasad a ja już podniecałam sie,że mam 10 biletów hehehe
    • maraiss Re: Koncert Stinga 24-09 13.09.05, 13:34
      potem jak przeczytałam jeszcze raz smsy już bez emocjismile)) to
      można było domyśleć sie ,że jedno podwójne zaproszenie na 1 numersad
      kurcze, ale jestem bardzo miło zaskoczona, że tak łatwo można zdobyc
      te biletysmile)) jeszcze wczoraj nawet nie wiedziałam, że przez smsy
      można mieć darmowy bilet....
      • tamara_t Re: Koncert Stinga 24-09 13.09.05, 14:09
        Nie jest wcale tak łatwo - masz po prostu dobrą rękę [może warto pomyśleć o
        lotto? smile]. Jak kupowałam w telepunkcie POPa, żeby wygrać drugi bilet, to
        laseczka żaliła mi się, że próbowała już 4 razy i nic smile
        • maraiss Re: Koncert Stinga 24-09 13.09.05, 14:30
          tamara_t napisała:

> Nie jest wcale tak łatwo - masz po prostu dobrą rękę [może warto pomyśleć o
          > lotto? smile].

jakbym słyszała moją mame hehehe jak jej sie pochwaliłam, że wygrałam bilet
          to stwierdziła, że powinnam zagrać w lotto ,bo widocznie mam teraz
          dobrą passesmile))
          • tamara_t Re: Koncert Stinga 24-09 13.09.05, 14:48
            Może trzeba o tym pomyśleć smile Wyobraź sobie siebie jeżdżącą stale po świecie,
            pławiącą się w luksusach - pałac tu, pałac tam smile))) No, takich nagród to chyba
            jednak w lotto nie ma, ale jeden pałacyk gdzieś na Costa Brava dałoby się
            wybudować smile

Zastrzegam sobie w razie wygranej mały domek w Sopocie za podsunięcie
            pomysłu smile)))
            • maraiss Re: Koncert Stinga 24-09 13.09.05, 17:34
              tamara_t napisała:

> Może trzeba o tym pomyśleć smile Wyobraź sobie siebie jeżdżącą stale po świecie,
              > pławiącą się w luksusach - pałac tu, pałac tam smile))) No, takich nagród to
              chyba
              >
              > jednak w lotto nie ma, ale jeden pałacyk gdzieś na Costa Brava dałoby się
              > wybudować smile
              >
              > Zastrzegam sobie w razie wygranej mały domek w Sopocie za podsunięcie
              > pomysłu smile)))
              >

nie sądzę, żebym miała aż tak wielką passe hehehe
              ale pomarzyć zawsze możnasmile))
              • tamara_t Re: Koncert Stinga 24-09 14.09.05, 09:03
                Ja to sobie o tym domku w górnym Sopocie [pod lasem] marzę od dawna smile Nawet
                jestem w stanie pójść na kompromis - moze być całe piętro w odremontowanej,
                zabytkowej kamienicy w dolnym Sopocie [w zasadzie nie jestem pewna co wyszłoby
                taniej hihihi] - I piętro mnie urządza. Duże okna, wysoki sufit, ręcznie
                rzeźbione barierki balkonowe, kwiatami i wystrojem zajmę się sama smile))))))))))
                Ech... ale się rozmarzyłam... smile))))))))))))))
    • monikson małe pytanko:) 14.09.05, 16:59
      kochani, wiecie moze jak jest z odbieraniem tych biletów? co trzeba pokazac zeby
      je dostac? Bo ja dzisiaj namówilam kolezanke zeby wysłała, bo nie mam tel. w
      Idei i wygrała...smile I teraz sie zastanawiamy czy te bilety są przypisane do
      numeru telefonu czy własciciela? Bo akurat jej telefon nie jest formalnie jej...wink
      • konrado80 wejdz na gg to wyjasnie 14.09.05, 17:09
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka