tamara_t 12.09.05, 10:55 Czy ktoś z kochanych Singli się wybiera? Może by tak się umówić wcześniej na jakieś pifko i pójść na koncert razem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancia_m Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 11:10 A Ty idziesz??????? Super! Wejście jest od 15 i z tego co wiem to trzeba tam być duuużo wcześniej, żeby zająć kolejkę do wejścia, ale nic nie szkodzi na przeszkodzie, żeby sie zintegrować przy sniadaniowym piwku, prawda? Odpowiedz Link
tamara_t Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 11:23 Hihihi no to nieźle Nie czytałam jeszcze dokładnie rozkładu jazdy - co i jak - ale damy radę Możemy się alkoholizować w kolejce ;P Ja będę z bratem i mam nadzieję - z 2 koleżankami Mojego lubego nie poznacie, bo nie lubi Stinga ))) Prześlę Ci zaraz nr tel na maila - będziemy w kontakcie Odpowiedz Link
konrado80 Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 11:43 no prosze, dopiero teraz sie chwalisz ze tez wygralas bilety ja tak mysle zeby byc tam tak ok 13, ale nie widze problemu zeby styknac sie jeszcze wczensniej Odpowiedz Link
julia28 Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 19:26 a gdzie można wygrać te bilety ?? ja uwielbiam Stinga DDD albo za ile kupiliście je ?? i gdzie ?? Odpowiedz Link
konrado80 Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 19:32 wygrac je mozna w idei www.orange.pl/sting.html tam o wszystkim przeczytasz Odpowiedz Link
julia28 Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 19:50 wielkie dzięki !!!!!!!!! DDDDDDD mam nadzieje ze tez sie załapie Odpowiedz Link
julia28 Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 19:55 spróbuje wysłać i jak będę miała ten bilet to się i tak jakoś zgadamy w tej Wawie bo widze ze tu się ekipka szykuje na ten koncertDD ... no chyba ze nie wygram to się do Ciebie uśmiechnę ))) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 20:09 tylko ja nie bede czekal do ostatniej chwili z tym wolnym biletem co do ekipy to faktycznie juz pare osob jest tylko od razu ostrzegam, podloze trawiaste, a przy wejsciu moze byc jakas glina a ze moze wtedy padac to trzeba zabrac ze soba jakies wygodne i nie jasne ubranie Odpowiedz Link
julia28 Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 20:23 )))) dzisiaj po 24.00 wysle sms-a bo tam pisze kazdego dnia pierwsze 3000 sms i bedzie wiadomo... bo dzisiejszy dzień juz sie kończy )) wiec zobaczymy Odpowiedz Link
konrado80 Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 20:27 nieeeeee teraz tylko miedzy 6 rano a 2 w nocy co godzine jest do wygrania 200 podwojnych zaproszen, wiec smialo mozesz wysylac tuz po 21, ale to musisz zrobic jak tylko wybije 21, wiec wczesniej przygotuj sie i napisz sobie tego smsa Odpowiedz Link
tamara_t Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 22:31 Konradku kochany - może ja źle przeczytałam, ale wydaje mi się, że nadal rozdają te 3 tys biletów po północy + 200 co godzinę [nie ZAMIAST]... Mogę się mylić, ale ja wczorajk wygrałam właśnie o północy. Najlepiej jest wysłać smsa [albo dla pewności 2-3] tuż przed północą - któryś na pewno dojdzie z opóźnieniem i trafi Ja próbowałam 2 razy tą samą techniką i mam 2 podwójne [oczywiście na 2 rózne numery] A wiem, że niektórzy próbowali kilkakrotnie i nic... Odpowiedz Link
konrado80 Re: Koncert Stinga 24-09 13.09.05, 08:50 ja wyczytalem ze teraz jest 4000 co godz od 6 do 2 czyli po polnocy tez masz szanse trafic bo 2 w nocy jest po polnocy ja tez mam 2 podwojne zaproszenia i oczywiscie tez na 2 roznych numerach na jednym trafilem za pierwszym razem tuz po polnocy a na drugim dopiero za jakims 3 razem o 13:00 Odpowiedz Link
ancia_m Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 12:09 No i super! Na @ napisałam więcej, a dokłądniej umówimy się już będzie bliżej daty koncertu Odpowiedz Link
tamara_t Re: Koncert Stinga 24-09 12.09.05, 12:13 Super To jesteśmy umówieni Konrado Tobie też wysyłam na @ nr tel - dogadamy szczegóły w przyszłym tygodniu Odpowiedz Link
maraiss Pytanie 13.09.05, 11:14 własnie wysłałam kilka smsów i wszystkie z wyjątkiem jednego były z gratulacjami i informuje,że wygrałam bilety... tylko teraz nie wiem czy wygrałam 5 podwójnych zaproszen czy tylko 1 podwójne zaproszenie? poniewaz ktos mi powiedział,że na jeden numer telefonu można tylko jedno podwójne zaproszenie wysłac? wiec jak to jest? Odpowiedz Link
ancia_m Re: Pytanie 13.09.05, 11:30 Tylko jedno zaproszenie jest na jeden numer - oni to weryfikują, więc nie da się więcej. Odpowiedz Link
maraiss Re: Pytanie 13.09.05, 11:36 ancia_m napisała: > Tylko jedno zaproszenie jest na jeden numer - oni to weryfikują, więc nie da > się więcej. > szkoda a ja już podniecałam sie,że mam 10 biletów hehehe Odpowiedz Link
maraiss Re: Koncert Stinga 24-09 13.09.05, 13:34 potem jak przeczytałam jeszcze raz smsy już bez emocji)) to można było domyśleć sie ,że jedno podwójne zaproszenie na 1 numer kurcze, ale jestem bardzo miło zaskoczona, że tak łatwo można zdobyc te bilety)) jeszcze wczoraj nawet nie wiedziałam, że przez smsy można mieć darmowy bilet.... Odpowiedz Link
tamara_t Re: Koncert Stinga 24-09 13.09.05, 14:09 Nie jest wcale tak łatwo - masz po prostu dobrą rękę [może warto pomyśleć o lotto? ]. Jak kupowałam w telepunkcie POPa, żeby wygrać drugi bilet, to laseczka żaliła mi się, że próbowała już 4 razy i nic Odpowiedz Link
maraiss Re: Koncert Stinga 24-09 13.09.05, 14:30 tamara_t napisała: > Nie jest wcale tak łatwo - masz po prostu dobrą rękę [może warto pomyśleć o > lotto? ]. jakbym słyszała moją mame hehehe jak jej sie pochwaliłam, że wygrałam bilet to stwierdziła, że powinnam zagrać w lotto ,bo widocznie mam teraz dobrą passe)) Odpowiedz Link
tamara_t Re: Koncert Stinga 24-09 13.09.05, 14:48 Może trzeba o tym pomyśleć Wyobraź sobie siebie jeżdżącą stale po świecie, pławiącą się w luksusach - pałac tu, pałac tam ))) No, takich nagród to chyba jednak w lotto nie ma, ale jeden pałacyk gdzieś na Costa Brava dałoby się wybudować Zastrzegam sobie w razie wygranej mały domek w Sopocie za podsunięcie pomysłu ))) Odpowiedz Link
maraiss Re: Koncert Stinga 24-09 13.09.05, 17:34 tamara_t napisała: > Może trzeba o tym pomyśleć Wyobraź sobie siebie jeżdżącą stale po świecie, > pławiącą się w luksusach - pałac tu, pałac tam ))) No, takich nagród to chyba > > jednak w lotto nie ma, ale jeden pałacyk gdzieś na Costa Brava dałoby się > wybudować > > Zastrzegam sobie w razie wygranej mały domek w Sopocie za podsunięcie > pomysłu ))) > nie sądzę, żebym miała aż tak wielką passe hehehe ale pomarzyć zawsze można)) Odpowiedz Link
tamara_t Re: Koncert Stinga 24-09 14.09.05, 09:03 Ja to sobie o tym domku w górnym Sopocie [pod lasem] marzę od dawna Nawet jestem w stanie pójść na kompromis - moze być całe piętro w odremontowanej, zabytkowej kamienicy w dolnym Sopocie [w zasadzie nie jestem pewna co wyszłoby taniej hihihi] - I piętro mnie urządza. Duże okna, wysoki sufit, ręcznie rzeźbione barierki balkonowe, kwiatami i wystrojem zajmę się sama )))))))))) Ech... ale się rozmarzyłam... )))))))))))))) Odpowiedz Link
monikson małe pytanko:) 14.09.05, 16:59 kochani, wiecie moze jak jest z odbieraniem tych biletów? co trzeba pokazac zeby je dostac? Bo ja dzisiaj namówilam kolezanke zeby wysłała, bo nie mam tel. w Idei i wygrała... I teraz sie zastanawiamy czy te bilety są przypisane do numeru telefonu czy własciciela? Bo akurat jej telefon nie jest formalnie jej... Odpowiedz Link