anula001 19.11.05, 08:49 czas plynie wolno Naczynia umyte, pranko zrobilam, z psem bylam na spacerze, jem sniadanie wlasnie. Co ja bede robic do 17????)) Na leb upadlam, zeby w sobote wstac po 7... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda2 Re: Kto rano wstaje temu 19.11.05, 10:00 anula001 napisała: > czas plynie wolno > > Naczynia umyte, pranko zrobilam, z psem bylam na spacerze, jem sniadanie wlasni > e. > Co ja bede robic do 17????)) Na leb upadlam, zeby w sobote wstac po 7... > > Sama to powiedziałaś...)) POzdrawiam sobotnio. P.S. Ja sprzątanko ect. odwaliłam wczoraj. Dziś wybieram się na zakupy. Jak wydam trochę grosza to może poprawi mi się humor, a i wystrój mieszkania zyska Odpowiedz Link
anula001 Re: Kto rano wstaje temu 19.11.05, 10:03 haha, na leb to moj 3miesieczny piesek upadl, ze o 7 juz nie chce spac, i ja mu musze towarzystwa dotrzymywac Co masz zamiar kupic? Lubie pierdolki do mieszkania. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Kto rano wstaje temu 19.11.05, 10:26 anula001 napisała: > haha, na leb to moj 3miesieczny piesek upadl, ze o 7 juz nie chce spac, i ja mu > musze towarzystwa dotrzymywac > > Co masz zamiar kupic? Lubie pierdolki do mieszkania. > > Moje mieszkanie jest w fazie... no - brakuje mu pierdółek. I firanek. Wymyśliłam sobie tiul kolorowy, a w każdym razie wszystko byle nie klasyczna biała firana. Innych planów sprecyzowanych nie mam. Zajrzę do Ikei, tam mają sporo różnych pierdółek, na pewno coś wpadnie mi w oko. Odpowiedz Link
bogulo Re: Kto rano wstaje temu 19.11.05, 13:36 wspolczuje przez 4 m-ce lazilem za czyms na okno, ehhh a w katalogach to wszyscy maja takie sliczne rzeczy Odpowiedz Link
emzecik Re: Kto rano wstaje temu 19.11.05, 11:19 e tam, rano to ja wstałem 5.20, o 6.05 byłem już w pracy, a o 10.15 już ją skończyłem ;P i co ja biedny będę robić przez cały dzień?? ;P Odpowiedz Link
bogulo Re: Kto rano wstaje temu 19.11.05, 13:37 temu zycie w dupe daje taka madrosc ludowa Odpowiedz Link
olewator Re: Kto rano wstaje temu 19.11.05, 13:58 anula001 napisała: > Co ja bede robic do 17????)) Na leb upadlam, zeby w sobote wstac po 7... > No, chyba tak... Zdrzemnij się Odpowiedz Link