dzika_zdzicha 20.05.06, 10:03 a co, można to jeszcze 'pociągnąć'. ))))) ja niestety przeszłam na abstynencję, więc popijam tylko Red Bulla, ale chętnie Wam pokibicuję. DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: Sobota na forum - pijemy? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD 20.05.06, 10:07 tiaaa, na razie to ja kawe pije) Zaraz mi jakis obcy chlop przyjdzie do domu, bo dostal moj nr i chce zeby mu cos przetlumaczyc, to ja moze lepiej zachowam trzezwosc umyslu))) A co do niepicia - zauwazylam, ze na starosc chce mi sie szybciej spac i to po coraz mniejszej dawce alkoholu;DD no coz, za pare miesiecy 30tka mi stuknieDDDDDDD Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Sobota na forum - pijemy? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD 20.05.06, 10:36 'obcy chłop', hohohohoho. )))) Anula, jest przed 22! DDDDDDDDDDDDDDDDD > A co do niepicia - zauwazylam, ze na starosc chce mi sie szybciej spac i to po > coraz mniejszej dawce alkoholu;DD no coz, za pare miesiecy 30tka mi stuknieDD > DDDDD to nie 'starość', Kochanie, tylko tracisz wprawę! ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD buziaaaaaak ********** i dziękuję, wiesz za co ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
anula001 Re: Sobota na forum - pijemy? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD 20.05.06, 10:54 a co, z obcym chlopem nie mozna sie przed 22 spotykac?;DDDD Zreszta, po glosie sadzac ma z 50 lat))) Trace wprawe, mowisz? to fakt, bo ostatnio gdy wychodze do knajpki czy pubu pije tylko cafe latte lub sok, az sie moi friendsi zaczeli niepokoic))) PS non problemos, czekam na wiesz coDD Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Sobota na forum - pijemy? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD 20.05.06, 11:19 > a co, z obcym chlopem nie mozna sie przed 22 spotykac?;DDDD > Zreszta, po glosie sadzac ma z 50 lat))) yyy... mnie by to nie przeszkadzało... > Trace wprawe, mowisz? to fakt, bo ostatnio gdy wychodze do knajpki czy pubu pij > e > tylko cafe latte lub sok, az sie moi friendsi zaczeli niepokoic))) hahahahhahah! > PS non problemos, czekam na wiesz coDD wiem, wiem. ale to po weekendzie. ))))) buziak Odpowiedz Link
altu Re: Sobota na forum - pijemy? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD 20.05.06, 10:57 witam, witam.. pijemy.. juz drugą kawę.. chałupę ogarnęłam. a teraz czas do pracy jak mi się strasznie nie chce może ktoś się pojawi niespodziewanie i wyrwie mnie ze szponów pracoholizmu, co?? Odpowiedz Link
herezja Re: Sobota na forum - pijemy? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD 20.05.06, 15:50 jeszcze nie pijemy, ale na pewno będziemy Odpowiedz Link
altu Re: Sobota na forum - pijemy? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD 20.05.06, 15:58 popijamy.. dzisiaj martini.. wlasnie zjadlam obiad.. teraz lody z czekolada.. i martini.. dobrz mie.. nie ma to jak praca ze sobą samą a dokonczyc dzielo trzeba.. Odpowiedz Link