singielka_1976 15.07.06, 12:37 w ponidzialek po raz pierwszy w życiu pójdę sama do kina, a co?! Jakby ktoś mial ochotę się przylączyć to byloby milo, a jeśli nie to i tak pójdę i w końcu zobaczę...Kod . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiak_75 Re: Postanowilam, że 15.07.06, 12:53 ja sobie tak postanawiam już od kilku tygodni, i na postanowieniach kończy się : ( Przyzwyczaiłam się że w poniedziałki chodziłam do kina (nie sama), że teraz od kilku poniedziałków jak nie mam z kim iść to czuję że coś tracę, dzień uważam za stracony. Odpowiedz Link
ernest-wampir Re: Postanowilam, że 15.07.06, 13:24 jak sie chodzi obściskiwać zamiast oglądać, to tak poźniej jest... Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Postanowilam, że 15.07.06, 14:17 ernest-wampir napisał: > jak sie chodzi obściskiwać zamiast oglądać, to tak poźniej jest... Powiedzial co wiedzial PP Odpowiedz Link
gosiak_75 Re: Postanowilam, że 15.07.06, 15:51 nie chodziłam do kina tylko na film nie było kogo obściskiwać Odpowiedz Link
voy3 Re: Postanowilam, że 15.07.06, 20:50 Mnie także trudno się samemu wybrać. Może należy zorganizować dzień singla kinowego? Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Postanowilam, że 16.07.06, 00:58 Dobry pomysl, jestem za i do tego rabat dla singli Odpowiedz Link
mumuja Re: Postanowilam, że 15.07.06, 14:27 idź, zawsze musi być ten pierwszy raz ważne, gdy człowiek potrafi robić sam dla siebie przyjemności i nie ma uzależnionych nastrojów od innych Odpowiedz Link
martek73 Re: Postanowilam, że 15.07.06, 14:32 witam w klubieja juz mam to zza sobą najgorszy był ten pierwszy raz...ale jezeli te kino jest w stolicy to chetnie sie przyłacze ...bo Kodu jeszcze nie widziałam pozdrawiam Odpowiedz Link
emzecik Re: Postanowilam, że 15.07.06, 14:39 zauważyłem że wolę sam... może dlatego że nie chodzę do kina tylko na film... A Tobie Singielko równolatko polecam "Teraz ja" - najlepiej samej zobaczysz, przetrawisz i... więcej oporów nie będzie Odpowiedz Link
mumuja Re: Postanowilam, że 15.07.06, 14:51 Dawno nie byłam w kinie. Ale lubiłam drzewiej chodzić sobie obejrzeć filmy w kultowym niszowym kinie w Poznaniu. Jeśli mogę Ci poradzić, to wybierz sobie jakieś małe zaciszne kino i nie oglądaj się na innych. W multi..kinach jest klimat niczym w centrach handlowych, samotność w tłumie. Baw się dobrze Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Postanowilam, że 15.07.06, 15:23 No akurat wybieram sie do Heliosa, ale wyjatkowo lubię to kino, a poza tym idę na ostatni seans na 21.15, może spotkam jakiegoś singla? Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Postanowilam, że 16.07.06, 00:59 No tak sobie postanowilam, ale już nieco zmienilo...wlaśnie godzinę temu wrocilam z Kodu, okazyjnie trafil się chętny na wspólne wyjście na film- zaznaczam specjalnie coby mi tu niektórzy zaraz nie wygarnęli, że w kinie bylam. I teraz mam dylemat na co iść w poniedzialek samej ) Odpowiedz Link
jmx Re: Postanowilam, że 17.07.06, 02:29 singielka_1976 napisała: > w ponidzialek po raz pierwszy w życiu pójdę sama do kina, a co?! Matko Boska Częstochowska...! (tonem Wilhelmiego z "Alternatyw"). Chcesz Oscara?! ;D Dziwna sprawa bo mi czasem obecność drugiej osoby przeszkadza w oglądaniu filmu. Cóż, to chyba kwestia przyzwyczajenia . Chodzenie w pojedynkę do kina nie jest straszne, zakochani z reguły są tylko zainteresowani sobą, a reszta przychodzi na film i po prostu ogląda film a nie rozgląda się po sali. No więc przychodzisz, kupujesz bilet, zajmujesz miejsce, oglądasz i już. Powodzenia Odpowiedz Link
m_yyz Re: Postanowilam, że 17.07.06, 07:03 jmx napisała: > zakochani z reguły są tylko zainteresowani sobą dobrze ze dodałaś(eś) z reguły singielka i jak było? Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Postanowilam, że 17.07.06, 10:46 m_yyz napisał: > dobrze ze dodałaś(eś) z reguły > > singielka i jak było? No właśnie moje plany uległy zmianie, byłam w kinie ale nie sama choć to, że obok siedział ktoś niczego nie oznacza , ale jak tylko się sama wybiorę to na pewno opiszę swoje odczucia )) A tymczasem przypomniałam sobie, że lubię ....kręgle....ale do tego jakby nie patrzeć potrzebne jest towarzystwo jeszcze min.1 osoby, może się ktoś skusi? Odpowiedz Link
m_yyz Re: Postanowilam, że 17.07.06, 10:51 ja w kregle jeszcze nie mialem przyjemnosci dlatego ze wzgledow bezpieczenstwa nie skusze sie...ale rzeczywiscie Ty nie chcesz isc na film hehehe...no no masz widze chyba misternie uszyty plan zgadlem? Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Postanowilam, że 17.07.06, 11:11 m_yyz napisał: > ja w kregle jeszcze nie mialem przyjemnosci dlatego ze wzgledow bezpieczenstwa nie skusze sie... Twoja strata P >ale rzeczywiscie Ty nie chcesz isc na film hehehe...no no masz > widze chyba misternie uszyty plan zgadlem? Zapomniałam, że na tym forum należy precyzyjnie się wypowiadać, a zatem prostuję wcześniejszy post:byłam na filmie i ponownie wkróce na film się wybieram PP Odpowiedz Link
anula001 Re: Postanowilam, że 17.07.06, 10:53 oo, jesli na kregle to ja Anula-mistrz toruDDDDDDDDD Odpowiedz Link
m_yyz Re: Postanowilam, że 17.07.06, 10:55 to cos na zasadzie jechala anula na motorze drugiego dogonic nie moze lecz wypadla z toru bo nie opanowala motoru Odpowiedz Link
jmx Re: Postanowilam, że 24.07.06, 02:00 m_yyz napisał: > jmx napisała: > > dobrze ze dodałaś(eś) z reguły - aś, jak widać A Ty, idąc do kina - sam, z kimś - patrzysz się po widowni kto z kim przyszedł? A nawet jesli ktoś to robi to co z tego? niech patrzy jak się nudzi Wiele razy widziałam jak do kina wchodzą sami, pary w nieparzystych grupach. Przecież jak single wszędzie będą chodzić w parach to nigdy się nie spotkają . > singielka i jak było? no właśnie; jutro (dziś) kolejny poniedziałek . Też się wybieram ale z siostrą ;D chociaż ten upał, nie wiem czy zdołamy się zdobyć na taki wysiłek... Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Postanowilam, że 17.07.06, 10:44 PPPPPPPP tyle mam do powiedzenia na Twoj komentarz. Odpowiedz Link
anula001 Re: Postanowilam, że 17.07.06, 10:45 Singielko,ale czy Ty chcesz isc do kina czy na film?? bo roznica zasadniczaP ) Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Postanowilam, że 17.07.06, 11:09 anula001 napisała: > Singielko,ale czy Ty chcesz isc do kina czy na film?? bo roznica zasadniczaP > ) > > Oczywiście, że na ...FILM ) Odpowiedz Link
jmx Re: Postanowilam, że 24.07.06, 01:50 singielka_1976 napisała: > PPPPPPPP tyle mam do powiedzenia na Twoj komentarz. to niewiele myślałam, że moje doświadczenia w wieloletnim (już) chodzeniu pojedynczo do kina mogą się komuś przydać, ośmielić? czy coś w tym stylu... Odpowiedz Link
gosiak_75 Re: Postanowilam, że 17.07.06, 20:04 byłam, przeżyłam, tylko szkoda że nie miałam z kim podzielić się wrażeniami po zakończeniu Odpowiedz Link
singielka_1976 I stalo się ;-) 24.07.06, 22:52 "Skok przez plot" SAMA!!, w kinie bylo raptem 7 osób , film taki sobie widzialam zabawniejsze ;-/ Odpowiedz Link