Dodaj do ulubionych

Terapia szokowa dla singla -

11.08.06, 11:25
napisał mojave

Myślicie, że zdałaby/zdaje egzamin?
Opieprzyć kogoś, że "marudzi"?

Takie opieprz wyzwoliłby dobrą energię, aby móc zacząć działać?
Czy takie działanie pod wpływem powyższego mogłoby być w ogóle skuteczne?

Przecież singiel nie wyjdzie na ulicę i ... (nie wiem, co)

Obserwuj wątek
    • pomysl.po.wypiciu gramy w dopisywania? 11.08.06, 11:30
      i.. pojdzie sie urznac w najblizszej spelunie aby nastepnie... smile
      • maruda2 Re: gramy w dopisywania? 11.08.06, 11:39
        ...w przypływie pijackiego natchnienia obiecać sobie, że...
        • nedfan Re: gramy w dopisywania? 11.08.06, 11:43
          ... jutro się umyje i ogoli, a następnie pójdzie do biblioteki, gdzie...
          • feliciae Re: gramy w dopisywania? 11.08.06, 11:46
            tym razem na pewno wreszcie...
            • maruda2 Re: gramy w dopisywania? 11.08.06, 11:49
              ...poszuka w mądrych książkach odpowiedzi na pytanie...
              • feliciae Re: gramy w dopisywania? 11.08.06, 11:51
                które już tak wiele razy padało w momencie, gdy...
                • jesienny_ludzik Świetni jesteście! 11.08.06, 12:01
                  ktoś go opieprzył.

a pytanie jest:
                  • nedfan Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:03
                    :"Jak zwalczyć swą nieśmiałość i umówić się na randkę?"
                    • jesienny_ludzik Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:06
                      Podrapał się singiel w głowę i...
                      • maruda2 Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:10
                        postanowił opuścić bibliotekę, by...
                        • nedfan Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:11
                          ... swym starym zwyczajem zajrzeć do knajpy..
                          • jesienny_ludzik Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:13
                            nie zdążył. ktoś go pociągnął za rękaw. singiel był mężczyzną, a za rękaw
                            pociągnęła go...
                            • jesienny_ludzik Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:31
                              pani sprzątaczka.

"No, gdzie łazi, dopiero z mokrą szmatą żem latała!!!"
                    • maruda2 Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:09
                      niestety w mądrych książkach odpowiedzi na nurtujące singla pytanie nie było
                      • mojave777 Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:12
                        > niestety w mądrych książkach odpowiedzi na nurtujące singla pytanie nie
                        było...

...i już miał nasz Singiel opuścić ze spuszczoną głową bibliotekę, gdy kątem
                        okaza zauważył, że ponętna bibliotekarka puszcza do niego oko, a jej
                        bielizna....

em.
                        _____
                        www.daily.art.pl/index.php?d=2003-09-21
                        • jesienny_ludzik Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:14
                          ukazała się (jednak) w krótkim błysku z filmu...
                          • maruda2 Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:22
                            ...którego tytułu akurat nie pamiętał, lecz to nie było istotne, gdyż...
                            • nedfan Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:23
                              ...bielizna bibliotekarki wyglądała tak kusząco, że...
                              • feliciae Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:25
                                singlowi trudno było skupić się na czymś innym poza krągłościami, które
                                prześwitywały przez delikatną bluzeczkę. Jednakże...
                                • maruda2 Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:35
                                  feliciae napisała:

> singlowi trudno było skupić się na czymś innym poza krągłościami, które
                                  > prześwitywały przez delikatną bluzeczkę. Jednakże...

głos bibliotekarki szybko sprowadził go na ziemię, gdy usłyszał : ...
                                  • feliciae Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:38
                                    NIech sie Pan szybko decyduje, bo już zamykamy. Nie będę przecież siadziała
                                    tutaj godzinami. Jakby to kobieta nic innego poza pracą do roboty nie miała...
                                    • maruda2 Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:43
                                      feliciae napisała:

> NIech sie Pan szybko decyduje, bo już zamykamy. Nie będę przecież siadziała
                                      > tutaj godzinami. Jakby to kobieta nic innego poza pracą do roboty nie miała...

Poskromiwszy więc,swą rozbrykaną, niczym młode źrebięta na łące, wyobraźnię,
                                      złapał nasz singiel pierwsze z brzegu książki i czmychnął z biblioteki
                                      • feliciae Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:47
                                        Stanął na schodach i spojrzał, co właściwie wziął do czytania.
                                        Cholera - pomyślał - nie ma w życiu przypadków, widocznie tak miało być. Na
                                        okładce...
                                        • maruda2 Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:54
                                          feliciae napisała:

> Stanął na schodach i spojrzał, co właściwie wziął do czytania.
                                          > Cholera - pomyślał - nie ma w życiu przypadków, widocznie tak miało być. Na
                                          > okładce...

czarno na białym widniał tytuł "samotność w sieci". Ech życie - westchnął
                                          singiel i ...
                                          • feliciae Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:56
                                            Pomaszerował raźnym krokiem do domu. Tam włączył komputer, kliknął
                                            zakładkę "Ulubione" i wszedł na forum "Świat wg Singli"
                                            • maruda2 Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 13:04
                                              feliciae napisała:

> Pomaszerował raźnym krokiem do domu. Tam włączył komputer, kliknął
                                              > zakładkę "Ulubione" i wszedł na forum "Świat wg Singli"

lecz nie zdążył jeszcze dobrze pogrążyć się w wirtualnej rzeczywistości, gdy
                                              nagle błynęło, huknęło i zapadła ciemność. Obijając się o sprzęty wszelakie,
                                              znalazł wreszcie kawałek świecy i zapalił. Wtem...
                                      • mojave777 Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:48
                                        > > NIech sie Pan szybko decyduje, bo już zamykamy. Nie będę przecież siadzia
                                        > ła
                                        > > tutaj godzinami. Jakby to kobieta nic innego poza pracą do roboty nie mia
                                        > ła...
                                        >
                                        > Poskromiwszy więc,swą rozbrykaną, niczym młode źrebięta na łące, wyobraźnię,
                                        > złapał nasz singiel pierwsze z brzegu książki i czmychnął z biblioteki

...A zbiegając ze schodów tego gmachu potrącił swoją daleką koleżankę -
                                        ninfomankę z Ukrainy. Spojrzała na niego czujnie i powiedziała...
                                        - Mam ochotę na chwileczkę zapomnienia...

_____
                                        • feliciae Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:50
                                          Kochana, mnie już to przestało bawić - prychnął singiel w odpowiedzi.

P.S.
                                          HIhihi, dlaczego "CZUJNIE" spojrzała?smile))))
                                          • mojave777 Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 13:03
                                            > Kochana, mnie już to przestało bawić - prychnął singiel w odpowiedzi.
                                            - Ale mi nie chodzi o seks - prychnęła w odpowiedzi Ukrainka. - Myślę o czymś
                                            bardziej ekstremalnym. Chciałabym się z Tobą okładać w błocie przeterminowanymi
                                            wędlinami. A potem sprawdzimy, czy...

> P.S.
                                            > HIhihi, dlaczego "CZUJNIE" spojrzała?smile))))
                                            Bo zdejmując okulary obawiała się że może zniszczyć swój modny makijaż w
                                            obowiązkowym złotym kolorzesmile

_____
                              • maruda2 Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:26
                                podszedł do niej, jak zahipnotyzowany widząc jedynie ów rąbek bielizny,
                                • feliciae Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:35
                                  Bibliotekarka spojrzała mu głeboko w oczy, lekko przechylając głowę. Dłonią
                                  lekko musnęła szyję i zaczęła bawić się łańcuszkiem, który migotał na jej
                                  opalonym ciele.
                                  Dlaczego - rozpoczęła, przyglądając się uważnie - ...
                                  • mojave777 Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:40
                                    > Bibliotekarka spojrzała mu głeboko w oczy, lekko przechylając głowę. Dłonią
                                    > lekko musnęła szyję i zaczęła bawić się łańcuszkiem, który migotał na jej
                                    > opalonym ciele.
                                    > Dlaczego - rozpoczęła, przyglądając się uważnie - ...
                                    - nie zwracałeś na mnie uwagę w podstawówce - zapytała filuternie?. - To ja
                                    byłam tą małą okularnicą z klasy niżej. Zawsze mnie podniecała Twoja uroda
                                    podobna do wokalisty zespołu New Kids on the Block. No i te Twoje wielkie,
                                    wręcz ogromne....

_____
                                    • feliciae Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:42
                                      poczucie humoru, które doprowadzało mnie po prostu do szaleństwa. Zawsze
                                      uwielbiałam dowcipnych, błyskotliwych mężczyzn - szepnęła, lekko przygryzając
                                      usta - a Ty....
                              • mojave777 Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:27
                                > ...bielizna bibliotekarki wyglądała tak kusząco, że...
                                nasz Singiel dał się skusić.

A potem
                                - było 1,5 roczne spotykanie się
                                - miesięczny okres narzeczeństwa
                                - ślub
                                - dwójka dzieci
                                - dom za miastem
                                - praca w centrum miasta
                                - kredyt na mieszkanie
                                i....

- szukanie w internecie namiętnych nastolatek, bo nasz biedny Singiel miał już
                                dość rozmów o książkachsmile

em.

_____
                                • jesienny_ludzik Re: Świetni jesteście! 11.08.06, 12:30
                                  spieprzyłeś smile

nasz Singiel dał się skusić...i wziął
                                • maruda2 To było tylko jedno z możliwych zakończeń 11.08.06, 12:32
                                  bo przecież mogło być zupełnie inaczej...
                                  • mojave777 Re: To było tylko jedno z możliwych zakończeń 11.08.06, 12:38
                                    >bo przecież mogło być zupełnie inaczej...

...bo przecież każdy nasz wybór powoduje powstanie światów alternatywnych, w
                                    których jesteśmy albo szczęśliwsi, albo samotni, albo kształtujemy swoją
                                    karierę architekta wnętrz itp. itd...

em.

_____
                                    • jesienny_ludzik Re: To było tylko jedno z możliwych zakończeń 11.08.06, 12:43
                                      myślisz, że jest tak prosto? że nie ma żadnych ograniczeń? niektórzy mają i to
                                      poważne...nie każdy ma tak gadane. choćby

jestem jednak za terapią szokową

P.S. Marudko, ale on dał "zakończenie niepozytywne", wiesz... wink
                                      • mojave777 Re: To było tylko jedno z możliwych zakończeń 11.08.06, 12:46
                                        > myślisz, że jest tak prosto? że nie ma żadnych ograniczeń? niektórzy mają i to
                                        > poważne...nie każdy ma tak gadane. choćby

jeżeli pytasz się czy wierzę w światy równoległe
                                        to odpowiedź brzmi: tak
                                        jezeli pytasz się, czy uważam ( w wielkim skrócie) że życie jest łatwe
                                        to odpowiedź brzmi: nie

> jestem jednak za terapią szokową

> P.S. Marudko, ale on dał "zakończenie niepozytywne", wiesz... wink
                                        Jeżeli chodzi o moje zakończenie to powiedziałbym, że jest ono
                                        "prawdziwe aczkolwiek wysnute ze złośliwych założeń"

em.
                                        • maruda2 Re: To było tylko jedno z możliwych zakończeń 11.08.06, 12:51
                                          a jeszcze bardziej prawdziwie, a zarazem i złośliwie byłoby powiedzieć, że

bibliotekarka mając na głowie męża bibliofila, dwójkę dzieci i kredyt, zupełnie
                                          przestała mieć ochotę na rozmowy z naszym byłym singlem. Tym bardziej te o
                                          książkach i literaturze ...
                                        • jesienny_ludzik Skądże znowu... 11.08.06, 12:56
                                          nie pytam Cię o istnienie tzw. światów równoległych, wolę zaufać lekturze...

nie pytam Cię także, jakie jest życie (zbiera się na burzę, pięknie jest), bo
                                          się dowiaduję co dzień (= trudne i piękne w tym samym momencie; piorun mnie nie
                                          trafi)

Krótko: zawsze byłeś _tak śmiały_?
                                          bo ja to nie...

i długiej drogi wymagało dojście do status quo

Inaczej:

może spróbuj pomóc tym, którym trudniej niż Tobie? to wyzwanie, wiem, ale próbuj

Masz dziewczynę, prawda? Pięknie.
                                          Podaj teraz rękę innym.
                                          Odwagi.

• mojave777 Re: Skądże znowu... 11.08.06, 13:21
                                            > nie pytam Cię o istnienie tzw. światów równoległych, wolę zaufać lekturze...
                                            mądrze...
                                            > nie pytam Cię także, jakie jest życie (zbiera się na burzę, pięknie jest), bo
                                            > się dowiaduję co dzień (= trudne i piękne w tym samym momencie; piorun mnie
                                            nie
                                            > trafi)
                                            mądrze 2 smile

> Krótko: zawsze byłeś _tak śmiały_?
                                            > bo ja to nie...

A co to za śmiałość?
                                            Napisałem jednego posta. Potem go jakoś komentowałem. Czasem może błyskotliwie,
                                            czasem pewnie wręcz przeciwnie.

Mogę u Was narobić fermentu, mogę napisać coś mądrego, mogę pokazać się jako
                                            intelektualista ( no dobra - może kiedyś będę mógłsmile ale to nic nie znaczy.
                                            Bo to jest TYLKO internet.

A ważne jest np. to, czy będe potrafił pokazać czynami,gestami i słowami jak
                                            bardzo mi na niej zależy.

Czy będę potrafił pomóc mojej przyjaciółce jak do mnie zadzwoni w środku nocy.

TO SIĘ LICZY.

> i długiej drogi wymagało dojście do status quo
                                            >
                                            > Inaczej:
                                            >
                                            > może spróbuj pomóc tym, którym trudniej niż Tobie? to wyzwanie, wiem, ale
                                            próbu
                                            > j

A co ja właśnie robięsmile

> Masz dziewczynę, prawda? Pięknie.
                                            > Podaj teraz rękę innym.
                                            > Odwagi.

j.w

em.
                                            _____
                                            • jesienny_ludzik krótko 11.08.06, 13:24
                                              ja tu przelotem, więc nie "Wy", towarzyszu wink

tak, chodzi o czyny

miłego dnia, wracam do życia (deszcz jest MOKRY smile
    • pomysl.po.wypiciu Re: Terapia szokowa dla singla - 11.08.06, 12:58
      taki opieprz też może kogoś zdołować i ta osoba jeszcze bardziej zamknie się w
      sobie
      • jesienny_ludzik Myślisz? 11.08.06, 13:02
        Jeśli nie są to gromy z jasnego nieba, a umiejętne przelecenie się po czyjejś
        ambicji, może nawet delikatne naruszenie czyichś granic, dotknięcie miejsca,
        któe już bardzo dotknięcia potrzebowało

zobacz, jak mojave poruszył dziś forum...
        niech tylko jedna osoba dzięki niemu zacznie coś zmieniać
        • mojave777 Na własnym przykładzie.. 11.08.06, 13:10
          > Jeśli nie są to gromy z jasnego nieba, a umiejętne przelecenie się po czyjejś
          > ambicji, może nawet delikatne naruszenie czyichś granic, dotknięcie miejsca,
          > któe już bardzo dotknięcia potrzebowało
          >
          > zobacz, jak mojave poruszył dziś forum...
          > niech tylko jedna osoba dzięki niemu zacznie coś zmieniać

Przygodę z forami internetowymi gazety rozpocząłem chyba w styczniu.
          Na "randkach z internetu" napisałem, że dobrze mi idzie jeżeli chodzi o same
          randki ale wątpie w swoje umiejętności flirtu, czy też "brania sprawy w swoje
          ręce". Dostałem kupę odpowiedzi.
          I chyba najbardziej mi przemówiły do rozsądku te w stylu "Stary, to ty masz
          jaja, a nie kobiety", "Pamiętaj, że ty ty masz testosteron", albo "Masz tylko
          40 procent szans, że rzucając się do całowania dostaniesz z liścia".

A mogli mi odpowiedzieć - "Bądź sobą. Na pewno ktoś w końcu doceni takiego
          wrażliwego i nieśmiałego człowieka jak ty" ( Brrrrr!)

em.
          _____
        • maruda2 Re: Myślisz? 11.08.06, 13:10
          zgadzam się tutaj z pomyślem
          w moim przypadku wdepnięcie na ambicję działa tylko/aż w życiu zawodowym (
          niech tylko ktoś powie, że czegoś nie potrafię, ha...)
          ale ingerowanie w moje osobiste sprawy, bez mojego przyzwolenia, nieee
        • pomysl.po.wypiciu ale tylko po wypiciu ;) 11.08.06, 13:11
          tak poruszyl dzis forum marudzac ze chce od nas zmian na forum ale sam to
          zbytnio nie chce sie zmieniac
        • czarny.onyks Re: Myślisz? 11.08.06, 13:12
          ale nie znając kogoś, zwłaszcza, jeśli ktoś pisze po raz pierwszy.....
          możemy te granice przekroczyć....
          a efekty moga być różne...
          i słów nie da sie cofnąć
          pozostają...więc trzeba bardzo uważać

ja wiem, że terapia szokowa działa
          podobnie jak miłe słowo, przyjacielski gest dla kogos,
          kto tego np.dawno nie doświadczał

poruszył????
          widzę tylko, że wątków przybywa
          ale zdecydowanie bardziej poruszały mnie inne....
          chyba nie przepadam za krytykantami, którzy nic ponadto nie robią
          tylko krytykują
          wolę takich, co działająwink
          nawet takich, co mało piszą, ale dosadniewink
          a takie słowotoki .....kiedy to czytać i odpowiadać.....jesli czasu brakuje na wszystkowink
          • pomysl.po.wypiciu alez 11.08.06, 13:13
            doba trwa 24 godziny, malo Ci? wink
            • czarny.onyks Re: alez 11.08.06, 13:16
              no mało.....
              nienasycona jestem ostatnio;DD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka