singielka_1976 10.09.06, 14:00 A ja od jutra mam urlop <jupi>!!!! Właśnie powoli się pakuję, a jutro rano w drogę do...Gdyni . Zawsze chciałam tam być podczas FPFF i tym razem przez przypadek się udało, ciekawe jak będzie . Btw czy są tu jakieś single z 3 miasta? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
singielka_1976 Re: już wiem, już wiem, już wiem, już wiem.... 10.09.06, 15:29 Czyżby?:-0)) Jakoś wątpię, zatem już tłumaczę : Festiwal Polskich Filmów Fabularnych Odpowiedz Link
tomek4096 Re: już wiem, już wiem, już wiem, już wiem.... 10.09.06, 19:17 Możesz się zawieść ... Z bliska nie wygląda to najlepiej. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: już wiem, już wiem, już wiem, już wiem.... 10.09.06, 20:12 rzeczywiście, festival jak festival, troche naśmiecą i wrócą do siebie acha, czasem wyskoczą do jakieś knajpy, i drepcą potem nocą po świetojańskiej można kogoś spotkac bez obstawy Odpowiedz Link
c.kapturek Re: już wiem, już wiem, już wiem, już wiem.... 10.09.06, 20:13 ale pobytu zyczę przyjemnego, fotaski sobie napstrykać, okolica wokół teatru piękna Odpowiedz Link
c.kapturek mówiłam i już skandale;) 12.09.06, 14:47 film.interia.pl/news?inf=790363 "Kiedy jechałam tu samochodem, przez cały dzień słuchałam w radio wspomnień o tym strasznym ataku. Pomyślałam nawet, że organizatorzy specjalnie wybrali 11 września na początek festiwalu, by w jakiś sposób odnieść się to tej tragedii. Zamiast tego oglądamy plecy i słuchamy jakichś dowcipów" - Stalińska nie kryła oburzenia, a publiczność - szczególnie po wspomnieniu pleców prowadzącej - nagrodziła ją burzą oklasków. ps. zawsze lubiłam stalińską Odpowiedz Link
bohema77 Re: Urlop nad morzem :-) 12.09.06, 14:49 Pół godziny temu wróciłam z plaży- ostatnie podrygi lata, trafiłaś na świetną pogodę Uwielbiam czytać na prawie pustej plaży! Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Urlop nad morzem :-) 12.09.06, 14:53 rzeczywiście pogoda jest wspaniala ok 3 dni, jakby lato wrócilo Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Urlop nad morzem :-)miałam 16.09.06, 20:31 i było pieknie, nie ma to jak ławka na Skwerze Kościuszki, książka i słoneczko , albo podobna wersja, z tym, że na plaży .Co prawda plaża pusta nie była, ale ok.Szkoda, że jakoś żaden singiel się nie zakręcił w poblizu ale to już byłby nadmiar szczęścia Odpoczęłam, opaliłam się, naładowałam akumulatory, mam nadzieję, że za rok znów uda mi się wybrać do mojej Gdyni na FPFF . Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Urlop nad morzem :-)miałam 16.09.06, 23:24 echh i festivalo się własnie ukończyło, choć nie obyło się bez skandali a mi jako gościowi waszego Foruma miło było poczytać tak miłe slowa n/t Gdyni pozdro Odpowiedz Link
altu Re: Urlop nad morzem :-) 18.09.06, 11:45 właśnie wróciłam. wypoczęta, zrelaksowana, opalona.. suuuper było.. a tu na forum się pozmieniało dużo ludzi.. Odpowiedz Link