ludzik_ten_sam 17.03.07, 20:23 Sex w Brnie (Nuda v Brnie). Pomyśl z Emzecikiem widzieli, prawda? Ktoś jeszcze? Podobał się Wam? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ludzik_ten_sam Re: Sobotni DKF 17.03.07, 22:13 no i cieszę się, że już się skończyło optymistyczny koniec, ale nudne jak Brno. przerysowany obraz inicjacji. czy ktoś z Was trenował zakładanie prezerwatywy na bułce wrocławskiej? z makiem. Odpowiedz Link
juvenala1 Re: Sobotni DKF 18.03.07, 13:03 ja też widziałam podobał mi się średnio... zgadzam się, że nieco to wszystko było "przedobrzone" z czeskich filmów, które ostatnio widziałam to najbardziej podobały mi się dwa - opowieści o zwyczajnym szaleństwie- cuuuuudddooo, serio ( moim skromnym zdaniem) - na złamanie karku- obśmiałam się po pachy- typowy czeski humor- kompletnie absurdalny Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Sobotni DKF 18.03.07, 14:08 Widziałem. Ten film miał być nudny, podobnie jak nudny i żałosny był tamtejszy seks. I Brno jest nudne, mieszkańcy nudni... Autentycznie się obśmiałem Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Podziw dla Was 18.03.07, 16:00 Założyłam, że obejrzę do końca, ale gdyby nie kompani do rozmowy, nie udałoby się. Pomysł z uśpieniem matki, przeciąganiem jej do pakamery, wyciąganiem jej spod głowy poduszki - makabryczny. Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Niedzielny DKF 18.03.07, 16:56 Oglądamy coś wspólnie? Mam spore zaległości. Trochę kusi Chaplin "Gorączką złota" z 25 r. w tv. A może "Lalki" z urokliwą muzyką i pięknymi kimonami. Albo jeszcze raz dziewczyna-miś i facet, który podobał się Mumi Odpowiedz Link
monikson Re: Niedzielny DKF 18.03.07, 17:26 > Oglądamy coś wspólnie? niezły pomysł ja właśnie skończyłam "The Libertine", z genialnym Johnym Deppem, niezły film, choć smutnawy lekko... i teraz zastanawiam się co następne Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: Niedzielny DKF 18.03.07, 18:00 Już wiem, że "Gorączkę..." mogę sobie darować. No bo zamiast oglądać zastanawiam się głupio, jak Charli Chaplin wytrzymał zimą, w górach w lekkich butach i garniturze Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Wtorkowe filmowanie 20.03.07, 10:32 Do kina dziś nie, ale może ktoś ma ochotę nadrobić wieczorem jakieś filmowe zaległości? Bo ja to mam. Nie musi być to samo. Na mnie już długo, długo czeka "Przełamując fale". Nie wskoczyłam do kina, gdy grali i od-je-cha-ło Grzane piwo o 21 i trzygodzinny film. I ciepły koc. Odpowiedz Link
monikson Re: Wtorkowe filmowanie 20.03.07, 10:46 Ja jestem już uzależniona od mojego domowego DKF'u I na dzisiaj zaplanowałam "Talladega Nights" (ponoć śmieszne) a jak dam radę to jeszcze "Listy z Iwo Jimy". Startuję wcześniej, żeby zdążyć, bo dzięki pogodzie z domu to na pewno dzisiaj nie wyjdę, mowy nie ma! ) Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: Wtorkowe filmowanie 20.03.07, 10:48 o 20. wrócę z pracy, więc nie mam szans wcześniej... nie znam żadnego, opowiesz potem ok? Odpowiedz Link
monikson Re: Wtorkowe filmowanie 20.03.07, 10:53 siur podzielę się wrażeniami w wątku przyszpilonym Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam oglądam sama czy ktoś też? 28.03.07, 00:18 sekwencyjność i muz. podobna jak w Amelii (inny kompozytor, sprawdzałam).. wchodzą na rynek "Dzienniki" Virginii Woolf, cena zapewne adekwatna do objętości, ale jakby wieliczkowa 70..zł a i tak kupię dobranoc Odpowiedz Link
juvenala1 Re: oglądam sama czy ktoś też? 29.03.07, 10:23 nie ogladałam, za to byłam w teatrze na Giovannim wg pomysłu Jarzyny... do dziś mam misz-masz w głowie kompletnie zakręcona inscenizacja Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: Niedziela 02.04.07, 11:24 widziałeś "bez lęku" weira? podobna klasa - imo. też oglądałam w nocy. I potem długo nie przychodził sen. znasz coś podobnego jeszcze? Odpowiedz Link
il100 Re: Niedziela 04.04.07, 20:38 jedzoslaw napisał: O tak, "Edukatorzy" pierwsza klasa. ... podpisuję się obiema rękoma Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Edukators :-) 11.04.07, 21:18 download.yousendit.com/8A8CE4414D4407F6 Buziaki Odpowiedz Link
il100 Re: Edukators :-) 11.04.07, 22:17 ludzik_ten_sam napisała: download.yousendit.com/8A8CE4414D4407F6 > Buziaki ... superoooowy akcent na zkończenie dzisiejszego dnia - dziękuję Odpowiedz Link
il100 Re: Sobotni DKF 04.04.07, 20:32 ... nie wiem czy wpisuję się w dobrym miejscu i czasie, ale podobno żaden czas i miejsce nie są dobre więc ... byłam wczoraj na DKF u siebie w Gorzowie (czyli daleko na zachodzie Polski) na "Księga rekordów Szutki" - przezabawny dokument o Bałkanach, klimatyczni ludzie, krajobraz i muzyka - to jest film który koniecznie trzeba zobaczyć takiego "folkloru" dawno nie widziałam ... a tak swoją drogą to zaczynam mieć poważne podejrzenia czy czasem Michał Koterski w papierach nie ma: miejsce urodzenia - Bałkany, Szutka Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam W dobrym miejscu i czasie 05.04.07, 00:05 Do kina prawie ostatnio nie chadzam (nie chce mi się ale tytułować ten wątek "Uczta kinomana" to byłaby lekka przesada, ale ten cykl właśnie lubię. P.S. Czy ktos widział GranatowyPrawieCzarny albo jakoś tak? Frapujące recenzje... Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Kim Ki duk "Time" 16.04.07, 19:06 Jego "Pusty dom" jest wspaniały, z minimalną ilością słów. "Wiosna, lato, jesień, zima...i wiosna" doczekał się w kolejce dziś. A zwracam uwagę na ten, premiera za 4 dni. Podobnie jak u mnie, lata chyba u Was u góry strony serwisy.gazeta.pl/film/2,23804,,,,82789688,P_FILMY2.html Odpowiedz Link