anies79 Re: ciągle sama sama 14.04.07, 19:18 witaj w klubie. ja też czasami się nad tym zastanawiam i zastanawiam i z tego zastanawiania coś czuję, że stuknie mi trzydziecha, a ja dalej się będę zastanawiać, dlaczego wszyscy mogą sobie kogoś znaleźć, a ja nie. szczerze mówiąc straciłam już nadzieję i mówię sobie trudno, chyba jest mi pisane "wieczne singlostwo" Odpowiedz Link
retour Re: ciągle sama sama 17.04.07, 09:52 Jezuuu..."stuknie mi trzydziecha"...mi już stuknęła...i 31..32,...34 a zaraz 35...rozumiem, że już nie mam na co liczyć...no tak podejrzewałam ale ciągle się łudziłam Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: ciągle sama sama 14.04.07, 19:45 Głupio to zabrzmi: prawdopodobnie tak długo, jak będziesz tego chciała Serio Odpowiedz Link
anies79 Re: ciągle sama sama 14.04.07, 20:06 to wcale nie jest kwestia chcenia czy niechcenia tylko szczęścia do miłości, tej prawdziwej, a nie na dwa trzy dni czy miesiące. Do pewnego momentu sądziłam, ,że jak to mówią: "miłość zwycięży wszystko", ale szybko przekonałam się, ze nawet jeżeli jedna osoba kocha, a ta druga ma ją gdzieś, to nic z tego nie wychodzi. zaczynam więc wątpić w istnienie miłości " bo do tego trzeba dwojga" Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: ciągle sama sama 14.04.07, 20:19 Dlaczego kocha się osobę, która ma nas gdzieś? Odpowiedz Link
anies79 Re: ciągle sama sama 14.04.07, 20:23 jak się w niej zakochujemy to jeszcze nie wiemy, że ta osoba nic do nas nie czuje, taka jest niepojęta logika tego zagmatwanego schematu jakim jest miłość. Ty kochasz, a Ciebie już nie kochają, i być tu mądry człowieku Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Ale skoro oni przestali, 14.04.07, 20:25 to my ich też? I skoro "przestali" to jednak kochali? Odpowiedz Link
anies79 Re: Ale skoro oni przestali, 14.04.07, 20:28 a może byli tylko nami zauroczeni? Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Anies... 14.04.07, 20:30 - tak mówił do mnie kolega. Podobno po jakiejś fr aktorce. Anies Jakośtam. Ładny nick. Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam że nie chcieli/nie potrafili 14.04.07, 20:37 zauroczenia przemienić w trudniejszą fazę, bo dojrzałą miłość? ich strata, prawda? Odpowiedz Link
anies79 Re: że nie chcieli/nie potrafili 14.04.07, 20:40 widać nie wszyscy są na tyle dojrzali, ale czasem człowiek strasznie to przeżywa, zamyka się na wszystkich i na wszystko, czuje się zraniony i musi się sam borykać z "niedojrzeniem" innych istot do miłości Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Wiem :-) 14.04.07, 20:47 Mam zrobioną z tego mantrę "to ich problem". Miło się z Tobą gawędzi. Miłego wieczoru. Kurczę, słońce za mocno opala, chociaż dopiero kwiecień, muszę uratować twarz Odpowiedz Link
hollygolightly85 Re: ciągle sama sama 14.04.07, 21:24 też sobie to pytanie zadaję..przyjaciółka moja twierdzi, że po prostu żaden facet się jeszcze na mnie nie poznał, i żaden nie był mnie wartpodbudowuje,nie powiem, ale na krótko bo jak to jest, ze inni się jakoś poznajdywali? a tak serio- mam nadzieję, że jest mi jednak pisany jakiś fantastyczny faceti że warto czekać. moje dotychczasowe "związki" to były duuuże pomyłki..szybko urywałam znajomość widząc,ze to nie to.i nie żałuję. to naprawdę wymaga ogromnego zaangażowania i pracy z OBU (!!) stron, żeby zbudować trwałą i inspirującą relację.może się wydać,ze to wygórowane wymagania (a propos tej relacji), ale mam nadzieję, że kiedyś mi się uda spotkać kogoś, kto myśli podobnie Odpowiedz Link