singielka_1976 23.05.07, 19:57 TYsia ma dzisiaj URODZINY )) TYSIA-Happy Birthday Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phimamdosc no Tysia :) 23.05.07, 20:07 to razem dzisiaj świętujemy wszystkiego, co najpiękniejsze z okazji osiemnastki Odpowiedz Link
konrado80 Re: no Tysia :) 23.05.07, 20:13 Ty tez masz dzisiaj?? no to obu kobietom wszystkiego najlepszego ** PS. Phi, co slychac?? Odpowiedz Link
phimamdosc Re: no Tysia :) 23.05.07, 20:26 konrado80 napisał: > Ty tez masz dzisiaj?? urodziny miałam w tamtym tygodniu dziś imieniny. w końcu Dezyderiusz jestem i perwersyjnie lubię mężczyzn, jak zostało ustalone przed forum randkowym oficjalnie i tak sobie siedzę po pracy jednej, kończę scenariusz.. i tak sobie stwierdziłam, że się wepcham w ów wątek, może mi się jeszcze kilka życzeń fajowych trafi do tej ślicznej gromady całodziennej ))) i normalnie się nie zawiodłam, no jak ślepej kurze ziarno, ja to mam farta > no to obu kobietom wszystkiego najlepszego ** no, o tym mówię dziękuję > PS. Phi, co slychac?? uuuu.. długo by Odpowiedz Link
konrado80 Re: no Tysia :) 23.05.07, 20:38 phimamdosc napisała: > konrado80 napisał: > > > Ty tez masz dzisiaj?? > > urodziny miałam w tamtym tygodniu > dziś imieniny. w końcu Dezyderiusz jestem i perwersyjnie lubię mężczyzn, jak > zostało ustalone przed forum randkowym oficjalnie wiedzialem o tym od pierwszego przeczytania, napisania do Ciebie )) > i tak sobie siedzę po pracy jednej, kończę scenariusz.. > i tak sobie stwierdziłam, że się wepcham w ów wątek, może mi się jeszcze kilka > życzeń fajowych trafi do tej ślicznej gromady całodziennej ))) > i normalnie się nie zawiodłam, no > jak ślepej kurze ziarno, ja to mam farta urodzona pod szczesliwa gwiazda ) > no, o tym mówię > dziękuję alez prosze > uuuu.. długo by mam czas ) Odpowiedz Link
color Re: no Tysia :) 23.05.07, 21:08 osobiscie nie znam ale tez sie przylaczam do zyczen, zwlaszcza ze nie tak dlugo sam bede obchodzil @->X-- Odpowiedz Link
phimamdosc :) 24.05.07, 12:11 dzięki, Color, i chwal się, kiedy Twoja okazja do świętowania Konrado, uwierz mi, za dużo pisania coby ogarnąć, co u mnie ale na jakimś spotkaniu kiedyś opowiem, będzie szybciej Odpowiedz Link
tysia131 DZIEKUJE! 23.05.07, 22:52 Dziekuje ci Jolu z calego serduszka! ;* I wszystkim ktorzy pamietali dolaczyli sie do zyczen, co uczynilo ten dzien jeszcze jasniejszym i przyjemniejszym. Nawet nie wiecie jakie to wazne i przyjemne dla singla - ta swiadomosc ze tyle ludzi pamieta... Scisakm cieplutko!!!! Odpowiedz Link
konrado80 Re: DZIEKUJE! 23.05.07, 23:05 a jak dzien przyjemnie sie zaczyna, jak dostaje sie zyczenia juz od rana Odpowiedz Link
altu Re: DZIEKUJE! 24.05.07, 08:54 spóźnione ale uśmiechnięte: wszystkiego naj Tysiu.. Odpowiedz Link
burykrow Re: DZIEKUJE! 24.05.07, 12:22 Mocniej odgrzane urodzinowe życzenia dla pfi, pi, phi znaczy za mocno podgrzałem i dla Tysi jeszcze ciepłe choć nieco spóźnione. <kwiatek> (goździk) dla każdej z Pań. ;D Odpowiedz Link
phimamdosc Re: DZIEKUJE! 24.05.07, 13:31 burykrow napisał: > Mocniej odgrzane urodzinowe życzenia dla pfi, pi, phi znaczy za mocno > podgrzałem nie szkodzi apetyczne są. rozgrzane wręcz dziękuję ogromniście > <kwiatek> (goździk) dla każdej z Pań. ;D a gwoździk to już w realu proszę barwa: ciemny mosiądz, żeby nie było, że się nie znam Odpowiedz Link
burykrow Re: DZIEKUJE! 24.05.07, 14:44 phimamdosc napisała: > a gwoździk to już w realu proszę > barwa: ciemny mosiądz, żeby nie było, że się nie znam Kolory, kolory... Przyznam że takiego chyba, nie widziałem. Ale wyobrażając go sobie przyznam że interesujący. Odpowiedz Link