Dodaj do ulubionych

mysli po zlocie - Katowice

01.07.07, 15:19
Byl zlot, ja w sumie nawet wole nazwac to spotkaniem wink W waskim, ale
doborowym towarzystwie (patrz poprzedni watek nt zlotu). Ja sie bawilam
przednio wink
Tyko taka refleksja, juz i przez Singielke wyrazona. Dlaczego osoby, ktore
zalozyly watek i jako pierwsze zglosily chec spotkania nawet sie nie
pojawily?? Czy jest tak ze mamy tak malo czasu? Tyle zajec? Brak checi? Co
powoduje ze nie ruszamy sie z domu, nie wychodzimy innym na przeciw? Nie
otwieramy sie na nowych ludzi, znajomosci? ???
Obserwuj wątek
    • singielka_1976 Re: mysli po zlocie - Katowice 01.07.07, 16:06
      No cóż ich strata to raz a dwa to chyba nie skłamię jeśli napiszę, że trochę to
      niegrzecznie najpierwe zwoływać do spotkania, potem potwierdzać i obiecywać
      swoją obecność na koniec się nie zjawić.

W każdym razie ja proponuję powtórkę z rozrwyki co Wy na to? Np. 14 lipca,
      sobota ?
      • singielka_1976 Re: mysli po zlocie - Katowice-ERRATA dot.daty 01.07.07, 17:57
        21 lipiec a nie 14smile
    • daniel.27 Re: mysli po zlocie - Katowice 02.07.07, 00:13
      Ja tam nie narzekamsmile
      Chociaż myślałem że będzie jeszcze kilka osób..
      Co do następnęgo "zlotu" to czemu nie jesli będą chetni.
    • aron95 Bo trolle były 02.07.07, 11:46

I wstyd im było przyjść .
      • aron95 Re: Bo to trolle są 02.07.07, 11:48
        tak to miało brzmieć
    • tysia131 trole? 02.07.07, 12:01
      Ale my kochamy trole! wink

Co do ponownego spotkania - jestem za wink I zapraszamy wszystkich chetnych, bo
      naprawde warto! I dowcip, i rozmowa, i zabawa! Wszystko w jednym wink Wierzcie,
      jest spoko wink
      • daniel.27 Re: trole? 02.07.07, 18:25
        tysia131 napisała:

> Ale my kochamy trole! wink
        Ja nie zakochuje sie tak łatwo zwłaszcza jak kogoś nigdy nie widziałem, ale
        dziękuje pomysłodawczyni wątku o zlocie - Rikkusmile)
        >
        > Co do ponownego spotkania - jestem za wink I zapraszamy wszystkich chetnych, bo
        > naprawde warto! I dowcip, i rozmowa,
        Potwiedzamsmile

> i zabawa!
        Hmm jakos nie pamiętam tej zabawy.. Chyba że jak nas odprawiłyście to
        poszłyscie zaszaleć bez niepotrzebnego ogona (czyli mnie i Grzegorza)big_grinDPPPP

ps nie pamietam czy zdążyłemsmile ale chciałbym podziękować Grzegorzowi za
        odwiezieniesmile
        • singielka_1976 Re: trole? 02.07.07, 20:53
          daniel.27 napisał:

> > i zabawa!

> Hmm jakos nie pamiętam tej zabawy.. Chyba że jak nas odprawiłyście to
          > poszłyscie zaszaleć bez niepotrzebnego ogona (czyli mnie i Grzegorza)big_grinDPPPP

No ejże kolego!A nasze salwy śmiechu co chwilę? smile))))

> ps nie pamietam czy zdążyłemsmile ale chciałbym podziękować Grzegorzowi za
          > odwiezieniesmile

Hmmm ciekawe kto następnym razem Cię odwiezie? smile
          • pol1977 Re: trole? 03.07.07, 09:32
            > > ps nie pamietam czy zdążyłemsmile ale chciałbym podziękować Grzegorzowi za
            > > odwiezieniesmile
            >
            >
            > Hmmm ciekawe kto następnym razem Cię odwiezie? smile

Następnym razem jak w końcu ładnie zatańczy na rurce to pewnie
            wielbicielki będą się biły o niego smile))))))))
        • pol1977 Re: trole? 03.07.07, 09:31
          > ps nie pamietam czy zdążyłemsmile ale chciałbym podziękować Grzegorzowi za
          > odwiezieniesmile

Nie ma za co smile)))
    • tysia131 Re: mysli po zlocie - Katowice 06.07.07, 16:18
      Grzesiu to ty??? wink Hehehe fajnie ze jestes na forum wink
      • timsen Re: mysli po zlocie - Katowice 06.07.07, 16:30
        Witam,
        jak będziecie coś kombinować dajcie znać smile) Pozdro dla wszystkich z okolicy

made in 1976
        • singielka_1976 Re: mysli po zlocie - Katowice 06.07.07, 19:37
          21 lipiec pod teatrem śląskim, co Ty na to?
          • timsen Re: mysli po zlocie - Katowice 06.07.07, 21:17
            Jestem jak najbardziej za takimi spotkaniami smile)
            • nice.dreamex Re: mysli po zlocie - Katowice 07.07.07, 15:36
              Musiało być zajefajniesmile.
              Szkoda że to w Katowicach....sad
              • singielka_1976 Re: mysli po zlocie - Katowice 07.07.07, 15:52
                A skąd jesteś?
                • nice.dreamex Re: mysli po zlocie - Katowice 07.07.07, 17:20
                  singielka_1976 napisała:

> A skąd jesteś?
                  Lublin - znamy sie z tysią co nieco
                  • nikka777 Re: mysli po zlocie - Katowice 08.07.07, 22:19
                    Hej, witam wszystkich smile
                    Czytam wasze forum od jakiegoś czasu i zastanawiam sie czy mogę zgłosić akces
                    do udziału w następnym spotkaniu, jeśli takie będzie? Mieszkam w Sosnowcu więc
                    nie mam daleko smile
                    Pozdrawiam serdecznie.
                    • singielka_1976 Re: mysli po zlocie - Katowice 08.07.07, 22:22
                      Janse, że TAK.
                      Następne spotkanie najprawdopodobniej 21 lipca, w Katowicach pod teatrem
                      Śląskim, godz.17.30-18 do potwierdzenia smile.
                      • nikka777 Re: mysli po zlocie - Katowice 08.07.07, 22:31
                        to super smile
                        Będę śledzić forum, gdybyście zmienili termin. Niestety jesli to będzie jednak
                        następny weekend tj. 28.07 niestety nie bedę mogła byc i chyba nie odżałuję smile
                        ale mam panieńskie! także trzymam kciuki żeby termin 21 wypalił. pzdr
    • tysia131 Re: mysli po zlocie - Katowice 09.07.07, 13:20
      alez oczywiscie ze spotkanie sie odbedzie! ja i singielka, mysle z daniel.27 tez
      bedziemy z cala pewnoscia! ;D
      • nikka777 Re: mysli po zlocie - Katowice 09.07.07, 15:11
        tak zastanawiałam się... oczywiście to od was zależy, ale myślę, że mało osób
        wie o spotkaniu bo nie każdy czyta ten wątek. Czy nie ma opcji umieszczenia
        info o spotkaniu na głównej stronie tego forum? Na pewno przyszłoby więcej
        osób smile
        Naturalnie jeśli uważacie że to dobry pomysł - z mojej strony to tylko
        propozycja.
        pzdr
        • daniel.27 Re: mysli po zlocie - Katowice 09.07.07, 15:43
          smile
          Nie zgadzam się z Twoim zdaniem. Jesli single z katowic i okolic czytaja forum
          to napewno czytają ten i podobne watki o spotkaniach w katowicach - wyraxnie
          jest to napisane.
          Pozdrawiam.
          • aron95 Re: mysli po zlocie - Katowice 09.07.07, 16:12
            Czytają , czytają i kto naprawde chce to przyjdzie .
    • singielka_1976 Spotkanie 21 lipca - lista obecności 11.07.07, 20:56
      Na chwilę obecną chęć w spotkaniu wyraziły następujące osoby:
      Majeczka 2310
      Pol1977 o ile nie wypadnie Mu delegacja
      Ivis
      Nikka31
      Lena_pe
      Nikka777
      Tysia, Daniel.27 i ja smile

Może jeszcze się ktoś skusi?Zapraszamysmile
      • daniel.27 Re: Spotkanie 21 lipca - lista obecności 11.07.07, 22:02
        Grzesiu, nie zartuj z tą delegacją - chyba nie zostawisz mnie samego??smile))
        Znów będe musiał stawić czoła wyuzdanym spojrzeniom niewyzytych Singielek -
        ehh, cięzkie jest życie facetatongue_outPPP

Do zlotu jeszcze ponad tydzien wiec napewno Panowi sie pojawią.
        Pozdrawiam
        • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - lista obecności 11.07.07, 22:21
          Życzyłabym sobie i innym oosbniczkom aby frekwencja była pół na pół, ale to
          chyba marzenia ściętej głowy, więc Daniel zbieraj siły co byś nam podołał smile))
          • daniel.27 Re: Spotkanie 21 lipca - lista obecności 11.07.07, 23:00
            singielka_1976 napisała:

> , więc Daniel zbieraj siły co byś nam podołał smile))
            Kocham to Forumbig_grinDD
            • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - lista obecności 14.07.07, 17:44
              Mam nadzieję, że inni panowie to przeczytają i dołączą do nas za tydzień smile
              • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 11:52
                No właśnie, skoro już mniej więcej znamy ilość chętnych to dorbze by było
                ustalić godzinę.Proponuję 17.30, co Wy na to?
                • nikka777 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 15:58
                  błagam, nie!!! ja nawet nie zdążę wyjsć z pracy... a jeszcze dotrzeć na
                  miejsce.. później! please smile
                  • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 17:29
                    Nikka to zawsze możemy być w kontakcie smsowymsmile.
                    Nie ukrywam, że ze względu na niedzielny wyjazd mnie pasuje nieco wcześniejsza
                    godzina spotkania smile,aczkolwiek tu większość ma głos decydujący, najwyżej nie
                    zostanę do końca a wpadnę tylko na chwilę smile
                • daniel.27 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 20:10
                  singielka_1976 napisała:

> No właśnie, skoro już mniej więcej znamy ilość chętnych to dorbze by było
                  > ustalić godzinę.Proponuję 17.30, co Wy na to?

Mnie pasuje kazda godzina do max 19, bo jako niezmotoryzowany musze wrócić do
                  domu autobusem.
                  Niby mam rower, ale nieposiadam przy nim lampkismile
                  • nikka777 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 20:44
                    ja przyjadę samochodem to mogę cię odwieźć smile jesli oczywiście to nie jest na
                    końcu świata smile a w ogóle przewidujecie takie grubsze spotkanie do późna czy
                    lajtowo na godzinkę? bo nie wiem czy to auto jednak brać smile
                    co do godziny to jesli naprawdę nie może byc później to może chociaż 18.00?
                    • daniel.27 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 21:34
                      nikka777 napisała:

> ja przyjadę samochodem to mogę cię odwieźć smile
                      Hmm, kobieta za kólkiem? To już wole autobusemtongue_outPP

jesli oczywiście to nie jest na
                      > końcu świata smile
                      Mieszkam na Manhataniesmile

a w ogóle przewidujecie takie grubsze spotkanie do późna czy
                      > lajtowo na godzinkę? bo nie wiem czy to auto jednak brać smile
                      Ostatnie trwało ze 4 godziny. Jest dobra okazja by sie rozerwać wieć mysle ze
                      auto zostaw w domusmile Ale rob ja uważasz.

> co do godziny to jesli naprawdę nie może byc później to może chociaż 18.00?
                      Niech sie ludziska jeszcze wypowiedzą. Moze skorzystaj z propozycji Singielki
                      wymiany numerów tel - bedziesz miała kontakt z organizatoramismile)
                      • ivis Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 21:54
                        czyli 21 lipiec ok 17.30 przy Wyspiańskim w Katowicach - dobrze zapisałam?? też
                        musże dotrzeć do mojej noclegowni dzięki pomocy KZK Gop smile
                        na 95% potwierdzam swoja obecność

ivis
                        • daniel.27 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 22:02
                          Wszystko się zgadza.
                          Godzina moze ulec zmianie lub nie.
                          najlepiej zajrzyj tu w piatek lub sobotę to bedzie juz znana.
                          Pozdrawiam
                        • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 22:27
                          Mniej więcej tak, będzie jeszcze informacja na maila do wszystkich oraz na
                          forum smile
                      • nikka777 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 21:55
                        chciałeś powiedziec baba za kierownicą! smile) oooo! ta zniewaga krwi wymaga smile
                        do zobaczenia w piątek....
                        • daniel.27 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 22:00
                          nikka777 napisała:

> chciałeś powiedziec baba za kierownicą! smile)
                          Nie, powiedziałem już to co chciałemsmile

oooo! ta zniewaga krwi wymaga smile
                          Daj spokój. Chyba nie będziesz się ciąć?tongue_outP

> do zobaczenia w piątek....
                          Chciałaś powiedzieć w sobotę..smile
                          • nikka777 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 22:06
                            a jak w sobotę to to zmienia postać rzeczy smile)) jestem osłem i blondynką, która
                            sie nie zna na kalendarzu - niniejszym składam samokrytykę
                            • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 22:24
                              Oj Nicka mi coś nie pasowało, że Ty w sobotę pracujesz, ale różnie bywasmile
                      • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 22:25
                        daniel.27 napisał:

> Hmm, kobieta za kólkiem? To już wole autobusemtongue_outPP

Oj ale sobie kolega nagrabił....no nie chcę być złośliwa, ale żebyś jeszcze nie
                        prosił o transport do DG smile)))
                        • daniel.27 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 22:47
                          singielka_1976 napisała:

> daniel.27 napisał:
                          >
                          >
                          > > Hmm, kobieta za kólkiem? To już wole autobusemtongue_outPP
                          >
                          > Oj ale sobie kolega nagrabił....no nie chcę być złośliwa, ale żebyś jeszcze
                          nie
                          >
                          > prosił o transport do DG smile)))
                          >
                          No to mi sie dostalo za mój czasem niewyparzony języksmile)
                          • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 22:50
                            Wiesz co?Z chęcią Cię kiedyś gdzieś przetransportuję to może zmienisz zdanie na
                            temat kobiet za kierownicą smile))))
                            • daniel.27 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 22:59
                              singielka_1976 napisała:

> Wiesz co?Z chęcią Cię kiedyś gdzieś przetransportuję to może zmienisz zdanie
                              na
                              >
                              > temat kobiet za kierownicą smile))))
                              OK
                              Sobota, 21 lipca godziny wieczorne , kierunek DGsmile))
                              • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 23:01
                                No akurat tym razem może być problem, bo chyba nie będę do końca spotkania-w
                                niedziele czeka mnie wyjazd więc muszę się wyspaćsmile
                    • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 22:26
                      nikka777 napisała:

a w ogóle przewidujecie takie grubsze spotkanie do późna czy
                      > lajtowo na godzinkę?

Nikka ciężko powiedzieć, wszystko zależy jak nam się będzie rozmawiało smile
                      • nikka777 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 22:35
                        jeszcze raz się kajam... nie jestem nawet osłem tylko oslicą na maxa smile))
                        a daniela to bardzo chetnie poznam....
                        • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 22:42
                          Nikka no problem, ale widzę , że Daniel będzie miał branie i wcale się nie
                          dziwię, bo to fajny facet jest smile
                          • nikka777 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 22:44
                            no to sie jeszcze okaże..... skoro wątpi w moje wspaniałe umiejetności
                            kierownicze smile))
                            • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 22:49
                              Nikka ja bym się akurat tym nie przejmowałasmilemoże On się da przekonać, że są
                              kobiety, które naprawdę nieźle sobie radzą w tej kwestii smile?
                          • daniel.27 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 22:51
                            singielka_1976 napisała:

> Nikka no problem, ale widzę , że Daniel będzie miał branie i wcale się nie
                            > dziwię, bo to fajny facet jest smile

Dziękismile
                            Ale na Twoim miejscu tak bym tego nie rozgłaszał bo na spotkaniu bedzie z 50
                            kobiet i 2 albo 3 facetów...smile
                            • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 22:52
                              No widzisz jaka ze mnie altruistka? smile,

P.S.dziękuję za słowa wsparcia smile
                              • daniel.27 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 22:57
                                singielka_1976 napisała:

> No widzisz jaka ze mnie altruistka? smile,
                                Niby niezła reklama, ale padło slowo "fajny" i teraz będe musiał sie
                                specjalnie starac by te "fajnośc" potwierdzić - będe pod presją..smile

>
                                >
                                > P.S.dziękuję za słowa wsparcia smile
                                My single musimy sie wspieraćsmile
                                • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 23:00
                                  Dasz radę bez problemu, bo Twój urok osobisty jak zwykle Ci w tym pomoże smile
                                  • daniel.27 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 23:08

Chyba nie chcesz powiedzieć że mój urok osobisty spowodował ze ostatnio
                                    zostałem odwieziony do domu??smile)))
                                    • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 23:16
                                      Ja tam nie wnikam co było ostatnim razem smile)))
                                      • daniel.27 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 23:20
                                        Ja też niesmile
                                        ps z sobotnią jazdą to oczywiście żart-niechciałbym Cie wykorzystywaćtongue_outP
                                        • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 23:23
                                          No skoro nie chcesz mnie nawet w taki sposób wykorzystać to trudno,idę się
                                          napić sad(((
                                          • daniel.27 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 23:27
                                            smile))
                                            Niezłe to byłosmile
                                            Sam bym się napił piwkasmile
                                            • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 23:30
                                              Czy masz świadomość, że moje poczucie wartości zniknęło???Buuuu sad
                                              • daniel.27 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 23:36
                                                Bo niechce wsiąść z Tobą do samochodu?smile
                                                Daj spokój napewno masz sporo zaletsmile)
                                                • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 23:38
                                                  No wiesz?Taki afront a Ty mówisz, że nic się nie stało?

P.S.Żartuję smile))
                                                  • daniel.27 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 15.07.07, 23:46
                                                    Bo nic się niestało.
                                                    I nie żartujesmile
                                                    Które z nas idzie jutro do pracy?smile
                                                  • timsen Re: Spotkanie 21 lipca - do daniel.27 16.07.07, 15:45
                                                    daniel.27 czy mi się coś przewidziało czy gdzieś napisałeś że jesteś z D.G. ?

• singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - do daniel.27 16.07.07, 22:20
                                                    timsen napisał:

> daniel.27 czy mi się coś przewidziało czy gdzieś napisałeś że jesteś z D.G. ?

Pozwolę sobie w imieniu zapytanego kolegi odpowiedzieć:TAK Daniel jest z DG smile
                                                  • timsen Re: Spotkanie 21 lipca - do daniel.27 16.07.07, 22:49
                                                    singielka_1976 napisała:

"Pozwolę sobie w imieniu zapytanego kolegi odpowiedzieć:TAK Daniel jest z
                                                    DG smile"

Dziękuję bardzo w swoim imieniu smile))

• daniel.27 Re: Spotkanie 21 lipca - do daniel.27 16.07.07, 23:24
                                                    singielka_1976 napisała:

> Pozwolę sobie w imieniu zapytanego kolegi odpowiedzieć:

Idąc za przykładem Tysi - niniejszym czynię Cię Singielko moim forumowym
                                                    adwokatemsmile)))
                                                  • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - do daniel.27 16.07.07, 23:29
                                                    Super, znów kilka groszy do pustawej kiesy wpadnie big_grinDDD
                                                  • daniel.27 Re: Spotkanie 21 lipca - do daniel.27 16.07.07, 23:39
                                                    Ktoś ostatnio wspominał o altruizmie..smile))
                                                  • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - godzina ? 16.07.07, 22:22
                                                    daniel.27 napisał:

> Które z nas idzie jutro do pracy?smile
                                                    No niestety ja uncertain
      • pol1977 Re: Spotkanie 21 lipca - lista obecności 16.07.07, 22:04
        > Pol1977 o ile nie wypadnie Mu delegacja

Nie wypadnie smile)))
        Już się oflagowałem i ogłosiłem strajk
        (z przyczyn oczywistych nie głodowy smile)) )
        • daniel.27 Re: Spotkanie 21 lipca - lista obecności 17.07.07, 23:19
          no to luxsmile)
          ale bryke zostaw w domu-winien Ci jestem duuzego browcasmile
      • hrabii Re: Spotkanie 21 lipca - lista obecności 16.07.07, 22:24
        Jestem stałym czytaczem, ale raczej się nie udzielam aktywnie na forum. No i tak się łamię, czy wpaść.

Wy sie już znacie, jak miałbym was ewentualnie rozpoznać?
        • singielka_1976 Re: Spotkanie 21 lipca - lista obecności 16.07.07, 22:26
          hrabii napisał:

> Jestem stałym czytaczem, ale raczej się nie udzielam aktywnie na forum. No i
          tak się łamię, czy wpaść.

Nie łam się tylko przjdź!Kolega Pol1977 tez był taki cichociemny a teraz proszę-
          nawet się na forum udziela smile
          >
          > Wy sie już znacie, jak miałbym was ewentualnie rozpoznać?

Znamy się tylko ja, Tysia, Daniel.27 i Pol1977, resztę znamy tylko z forumsmile.
          Jak się poznamy:jak zobaczysz pod Teatrem Śląskim grupę zwariowanych ludków to
          MY smile.Mailowo możemy się wymienić tel.kom smile
    • tysia131 wiecie co? ;) 16.07.07, 16:08
      Dawno mnie tu nie bylo i teraz tak sobie czytam wasze wypowiedzi i mnie sie
      zdaje ze juz tak calkiem fajnie zaprzyjaznieni jestesmy ;D Cieszy mnie to
      bardzo !!!!

Sobota 17:30??? Ciut wczesnie, ale trudno, dla ciebie Jola wszystko wink

Juz sie ciesze ze znow zobacze te kochane mordy ;D
      • singielka_1976 Re: wiecie co? ;) 16.07.07, 22:19
        <jupi> TYsia bo wiesz jak w niedzielę mamy jechać to dla mnie pobudka w ok.g.8
        to środek nocy będzie i koszmar smile, poza tym nim my się pozbieramy w sobotę,
        nim wybierzemy lokal to dobrze po 18 będzie big_grinD
        • nikka777 Re: wiecie co? ;) 17.07.07, 22:09
          wszyscy przychodźcie, czytacze, niesmiali i inni ukryci, ja tez nikogo nie znam
          z "realu" a juz sie nie mogę doczekać smile będzie smiesznie? smile
          • singielka_1976 Re: wiecie co? ;) 17.07.07, 22:54
            Nikka jak nie będzie śmieszno to będzie straszno smile
            • nikka777 Re: wiecie co? ;) 17.07.07, 22:58
              w każdym razie nam duzą nadzieję, ze będzie interesujaco smile żeby tylko nie tak
              goraco było jak dziś! bo wsiaknę w asfalt zanim dojde pod teatr....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka