krynia26 23.10.07, 09:22 ...ponoć rok wolności mi został...tylko jakby kandydata brak) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
singielka_1976 Re: złapałam welon 23.10.07, 09:27 Mnie też się zdarzyło bukiet czy welon złapać i jakoś nic się nie wydarzyło.W sumie to na szczęście bo do papieru na razie mam awersję, ale ktoś do przytulania by się na zimowe wieczory przydał . Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: złapałam welon 23.10.07, 10:00 krynia26 napisała: > ...ponoć rok wolności mi został...tylko jakby kandydata brak) Rzuć go dalej, po co masz się frustrować że coś powinnaś a nie masz możliwości. Odpowiedz Link
altu Re: złapałam welon 23.10.07, 13:14 ja też złapałam.. całe 10 (bez 5 dni) lat przed moim zamążwyjściem więc spoko.. masz jeszcze nieco czasu na kandydata.. Odpowiedz Link
aretah Re: złapałam welon 23.10.07, 13:17 a ja słyszałam kiedys takie powiedzenie: "kto 3 razy świadkuje, nigdy nie ślubuje" - byłam świadkiem na slubach cztery razy kaplica hehehe Odpowiedz Link
aleola1 Re: złapałam welon 23.10.07, 13:34 a ja nigdy nie zlapalam... na zadnym zadniuskim weselu Odpowiedz Link
altu Re: złapałam welon 23.10.07, 18:39 > a ja nigdy nie zlapalam... na zadnym zadniuskim weselu no.. to moja droga to ja nie wiem, jak ty męża znajdziesz, skoro welonu do tej pory nie złapałaś.. no to szybciutko na weselicho łapać welon..! i dopiero potem męża szukać.. a nie tak, na odwrót Odpowiedz Link
fleshless złapałam welon 23.10.07, 14:08 bo co? bo sama tego chciałam, złapałam welon i co? i już go będę mniała, złapałam welon, bo co? bo on nalegał wciąąąąż ooo umcia, umcia, rym cym, cym cym Odpowiedz Link
ola_dom Re: złapałam welon 23.10.07, 16:03 a oglądaliście "Przystanek Alaska" i odcinek, w którym Adam i Ewa brali ślub? Ewa rzuciła bukiet i wszystkie obecne na ceremonii kobiety (pewnie wszystkie w miasteczku) ostrożnie obeszły go jak najszerszym łukiem Uwielbiam tę scenę Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: złapałam welon 23.10.07, 18:47 na ostatni weselu rozstąpiłyśmy sie jak morze czerwone przed lecącym welonem chyba w myśl zasady - chciałabym, ale się boję ))) Odpowiedz Link
krynia26 Re: złapałam welon 24.10.07, 00:22 hehe powinnam napiac raczej ze welon upadl mi pod nogi czekalam chwilke ale zadna nie podnosila...no wiec trzeba bylo zachowac klase hihi Odpowiedz Link