pomysl.po.wypiciu 08.11.07, 19:56 single maja podwyzszony poziom samorealizacji i egoizmu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: czy 08.11.07, 20:13 egoizm na pewno tak - w końcu nie muszę się dzielić z nikim piwem samorealizacji - też. zrobię dla samej siebie pyyyszne zapiekanki a co Odpowiedz Link
alo_ha Re: czy 09.11.07, 07:51 w myśl zasady "trzeba się czymś zająć" to pewnie tak cięzko tylko się wraca do stanu "normalnego" Odpowiedz Link
ta_ann Re: czy 09.11.07, 08:02 zależy jak na to patrzeć. samorealizacji - w tym momencie tak, ale ze świetnym partnerem można też się samorealizować (co za słowo egoizmu - i tak, i nie. usłyszałam wczoraj od znajomej rodziców, że ode mnie surową wodę by przyjęła (zapropo- nowałam herbatę). wcielonym złem zatem nie jestem mamy na pewno więcej czasu dla siebie. co z nim zrobimy, to już inna historia, bo można go przepieprzyć na zamartwianie się "nobody loves me" (zdarza mi się średnio raz na 2 tyg.) Odpowiedz Link
tapatik eeeeeeeeeee 09.11.07, 15:08 pomysl.po.wypiciu napisał: > single maja podwyzszony poziom samorealizacji i egoizmu? A tak po polskiemu? Odpowiedz Link