dwajezyki 21.11.07, 10:54 polubiłam kajaka i margie, nie da się więc tak łatwo uciec z forum. dziewczyny, by uciec uzależnieniu umawiajmy się na wieczór, dobrze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margie Re: od ann 21.11.07, 11:04 a ty co, nicka zmienilas? Ja niestety mam net i w pracy i wdomu. W domu tylkopies patrzy zlym okiem, ze sie nim nie zajmuje, w pracy tez mam kurna za duza swobode(a kajaka wcielo... Odpowiedz Link
mumuja Re: od ann 21.11.07, 11:09 Ann zmienia nick reguralnie, a dla niektórych po swoim zachowaniu i tak zostanie ludzikiem Odpowiedz Link
margie Re: od ann 21.11.07, 11:11 aha. boszzzz, jak ja tego nie lubie... ja mam swoj od 2003 roku.... Odpowiedz Link
dwajezyki - odezwała się nieproszona Mumuja 21.11.07, 11:12 dla mnie na zawsze już pozostanie mamą Muminka z torebką. ciepła, macierzyńska, wchodzi, gdy się rozrabia na stole z mentalnością staruszki eot Odpowiedz Link
dwajezyki Re: od ann 21.11.07, 11:10 poczułam, że muszę KAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK, wracaj! na pewno podczytuje. ja chcę z Wami na kawę. we trzy stanowimy siłę. Ty masz duszę artystyczną, kajak jest ścisła, a ja nie wiadomo co. wczoraj surfowałam po fotoforum. to Ty stworzyłaś tę turkusową łazienkę? jeju, ja już ją widziałam w wakacje. i się zachwyciłam. a Twój dom ma kopnięte linie - bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link
margie Re: od ann 21.11.07, 11:13 ta sila moze byc niszczaca No, ja stworzylam... Mieszkanie ejst w koncu prawie skonczone, mozeniedlugo pokaze jakies nowe zdjecia. Moj dom ma kopniete linie?! Ciekawa teoria.... Tam sa same katy proste, az do przesady Odpowiedz Link
condziu Re: od ann 21.11.07, 11:27 margie napisała: > Tam sa same katy proste, az do przesady Nie wierzyłbym budowlańcom Odpowiedz Link
dwajezyki Re: od ann 21.11.07, 11:31 aha. jestem zupełnie trzeźwa, ale natłok tych linii sprawia, że zaczynam wątpić. i podkreślam, że bardzo mi się podoba. patrz krzesła w kuchni i idź tym tropem Odpowiedz Link