margie 22.11.07, 19:37 makaraon ryzowy, wodorosty, salata lodowa, pomidor, kurczak smazony, sol, pieprz, ocet balsamiczny, sos sojowy.... mniam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwajezyki Re: ale sobie pyszne jedzonko zrobilam:) 22.11.07, 19:39 wodorosty nori, czy jakieś inne? Odpowiedz Link
margie Re: ale sobie pyszne jedzonko zrobilam:) 22.11.07, 19:48 nori, ale suszone takie blyskawiczne Prosto z Korei Niedlugo przyjedzie nowy zapas, wiec uzywam do woli) Odpowiedz Link
dwajezyki Re: a wodorsty 22.11.07, 22:39 inna konsystencja, taka w płatkach nori w arkuszach Odpowiedz Link
margie Re: a wodorsty 22.11.07, 22:43 aaa, to ja chyb ate i te p;o wkroilam nori i wrzucilam takie co w wodzie pecznieja \nie wiem, co za cholera, bo wszytskei napisy po koreansku Odpowiedz Link
fleshless Re: a wodorsty 22.11.07, 22:46 margie napisała: > \nie wiem, co za cholera, bo wszytskei napisy po koreansku to skąd pewność że to byly wodorosty? Odpowiedz Link
fleshless najnowszy 22.11.07, 22:47 hit prosto z lidla: polawiane z dna morza baltyckiego zazwyczaj leża pomiędzy karmą dla kanarków a kapusta z jajami bielinka w gratisie ;] Odpowiedz Link
dwajezyki Re: najnowszy 22.11.07, 22:50 no właśnie, nie, kochanie. dostaniesz raczej jedynie w delika- tesach. to taki sklep, gdzie za ociupinkę czegoś każą sobie słono płacić w podpisie snob... Odpowiedz Link
dwajezyki a zupełnie serio: 22.11.07, 22:59 poławiane są z czystych mórz, polskie morze odpada. doczytałam się wybrzeży Francji i Portugalii. takie sprzedawane są w Polsce. suszone na słońcu. i już. podobno przeciwdziałają zatruciom metalami ciężkimi, np. ołowiem. ja tam wolę nie być Ołówkiem Odpowiedz Link
mumuja Re: a wodorsty 22.11.07, 22:39 fleshless napisał: > unga bunga > > jadlyście? > nie. a zrobisz nam? i jeszcze riki tiki Odpowiedz Link
margie Re: a wodorsty 22.11.07, 22:54 mumuja, ja cie normalnie kocham oplulam monitor ze smiechu Odpowiedz Link
mumuja Re: a wodorsty 22.11.07, 22:56 margie napisała: > mumuja, ja cie normalnie kocham dobrze,że chociaż ktos. fajnie! Odpowiedz Link
toradel Re: ale sobie pyszne jedzonko zrobilam:) 22.11.07, 19:41 też kiedyś gotowałam teraz jem tylko karme dla śpieszących sie ludzi czyli bułki, suche lub slodkie, wafelki..wszystko w pośpiechu a dupcia rośnie na dnie mej torby ogromniastej jeszcze pudelko czekoladek od kolegi...zjadłabym cos zdrowego Odpowiedz Link
margie Re: ale sobie pyszne jedzonko zrobilam:) 22.11.07, 19:49 mam podobnie, ale to jedzonko sie robilo 10 minut Odpowiedz Link
mmilky11 Re: ale sobie pyszne jedzonko zrobilam:) 22.11.07, 22:18 ja jem rano ( w pracy )...bułke+masło+ser zółty+ szynka+ ogórek ( ew pomidor)..zapijam kawą lub herbatą...full wypas...i oczekuje z niecierpliwością na obiad.. Odpowiedz Link
toradel Re: ale sobie pyszne jedzonko zrobilam:) 22.11.07, 22:26 od dawna myślę o tym, zeby się zdrowiej odżywiać, ale to przy mojej pracy jest chyba niewykonalne, dlatego ciagle mam wyrzuty sumienia, i na dodatek zjadlam te cholerne czekoladki o tak skandalicznie późnej porze powiedzcie, że to nie tylko mnie sie przytrafia Odpowiedz Link
notoryczny.spioch Re: ale sobie pyszne jedzonko zrobilam:) 22.11.07, 22:35 Nie tylko Tobie ) Ja podjadam nowe ferrero rocher... Odpowiedz Link
mumuja Re: ale sobie pyszne jedzonko zrobilam:) 22.11.07, 22:43 można można można, też kiedyś tak myslałam, że przy zapieprzu to nie, ale teraz są nawet zdrowe dania na wynos, nie trza przecierać buraczków w domu Odpowiedz Link
dwajezyki Re: ale sobie pyszne jedzonko zrobilam:) 22.11.07, 22:48 niezdrowo, boleję nad tym, ale lubię holenderskie śniadania czasem. kawałek bagietki, rozkroić, masło i/lub majonez, kawałek wędzonego kurczaka, sałata, kiełki...zgłodniałam. popić kawą. Odpowiedz Link
mumuja Re: ale sobie pyszne jedzonko zrobilam:) 22.11.07, 22:51 eee.. kokietujesz... samo zdrowie Odpowiedz Link
dwajezyki Re: ale sobie pyszne jedzonko zrobilam:) 22.11.07, 22:55 nie bardzo. majonez. białe pieczywo. i kawa. Odpowiedz Link
fleshless Re: ale sobie pyszne jedzonko zrobilam:) 22.11.07, 22:57 dwajezyki napisała: > nie bardzo. majonez. białe pieczywo. i kawa. zależy w jakich ilościach, same w sobie przeca nie są trujące Odpowiedz Link
margie Re: ale sobie pyszne jedzonko zrobilam:) 22.11.07, 22:59 dokladnie,. na cos w koncu trzeba umrzec) Odpowiedz Link
dwajezyki Re: ale sobie pyszne jedzonko zrobilam:) 22.11.07, 23:01 poproszę tak: skonała z/w rozkoszy z przejedzenia może raczej nie Odpowiedz Link