altu 06.05.08, 14:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=79148180 czyli rzecz o nowej teorii połówek.. osobiście najbardziej podoba mi się: 3. połówka modelinowa - spotykasz gościa i myślisz: prawie ideał. i jak to zwykle bywa - prawie robi wielką różnicę. ale jest Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzespelc Re: dla singla - druga połówka jest bardzo ważna 06.05.08, 16:42 I ten właśnie przpadek najczęściej występuje w przyrodzie Odpowiedz Link
poprioniony Re: dla singla - druga połówka jest bardzo ważna 08.05.08, 00:30 Moja teoria polowek mowi, ze po dopiero po dwoch polowkach na twarz zycie nabiera prawdziwych barw. Odpowiedz Link
wajego Re: dla singla - druga połówka jest bardzo ważna 08.05.08, 08:56 No wreszcie. Bo na tych spotkaniach forumowych to sami, kurna, abstynenci. Jest taki kawał: - Cześć, chodź do mnie na imprezę, będą dziewuchy. - Ładne chociaż? - Wypijemy, będzie OK. Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: dla singla - druga połówka jest bardzo ważna 08.05.08, 09:00 wajego napisał: > No wreszcie. Bo na tych spotkaniach forumowych to sami, kurna, > abstynenci. Zależy jakich spotkaniach forumowych. Na śląskich wprost przeciwnie Odpowiedz Link
wajego Re: dla singla - druga połówka jest bardzo ważna 08.05.08, 09:16 Się chyba przejadę. Bo u nas, Panie, sami krawaciarze: albo jutro do roboty, albo tylko piwo. Aha, są też sportowcy. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: dla singla - druga połówka jest bardzo ważna 08.05.08, 09:21 Ktoś ostatnioo się zarzekał, ze musi wrócić trzeźwy bo jakiś żużel czy inne badziewie.... Odpowiedz Link
wajego Re: dla singla - druga połówka jest bardzo ważna 08.05.08, 09:36 No, ale za to Wy sobie pochlaliście: dwoje na rowerach, jeden na noc do roboty, koniec imprezy o 18. Ho ho ho) Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: dla singla - druga połówka jest bardzo ważna 08.05.08, 09:48 Wajego, ostatnio to u nas też było tylko piwo, ale w okolicach Dnia Dziecka planujemy większą imprezę, całonocną (taką, jak z okazji "śledzika", wtedy się działo, oj działo ). Monitoruj wątki i wal do nas. Odpowiedz Link
grzespelc Re: dla singla - druga połówka jest bardzo ważna 08.05.08, 16:46 (taką, jak z okazji "śledzika", wtedy się > działo, oj działo O, tak, panie dziejku, działo się... Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: dla singla - druga połówka jest bardzo ważna 08.05.08, 10:19 prosze o definicje slowa "chlac" Odpowiedz Link
wajego Re: dla singla - druga połówka jest bardzo ważna 08.05.08, 10:22 To jest skrót. Czasem hamuję, lecz alkohol ciągnie. Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: dla singla - druga połówka jest bardzo ważna 08.05.08, 14:37 > To jest skrót. > Czasem hamuję, lecz alkohol ciągnie. > Odpowiedz Link
candycandy Re: 09.05.08, 00:14 Altu, jak mozesz chocby w 10% pochylac sie nad wymyslami rodem z cosmo czy innego badziewia?;p btw - czy tylko ja mam takie freudowskie "przejezyczenia" w czytaniu i rozszyfrowalam nicka osoby piszacej jako eunuch_a...hmmm;PP W.(jakos nie moge przyzwyczaic sie do Twojego nowego nicka) - chciales mnie obrazic?! ja primo - nie przychodze na imprezy przed 18; due - krawaciarzem bywam tylko w fabryce; tercio - 2 powyzsze argumenty sa wystarczajace;P a widziales, ze lodka B. szukala testerow? www.bXXX.pl Odpowiedz Link
wajego Candy 09.05.08, 08:39 Prawdę mówiąc to nigdy nie widziałem Cię na imprezie przed 22 A na wzmiankowanej przez smoka imprezie Ciebie nie było w ogole. Jak Ci wygodniej mów do mnie "Dziewiątka". )))))))))))))) Odpowiedz Link
candycandy Re: Candy 19.05.08, 15:47 potraktuje to jako komplement;P wygodniej bedzie mi "po starym" czyli alfanumerycznym nicku. no chyba, ze sie przestawie Odpowiedz Link
stasi1 Re: dla singla - druga połówka jest bardzo ważna 23.09.25, 20:38 Gdyby była wązna nie był by singlem Odpowiedz Link