kika_5 15.10.08, 22:45 jak jeteś miłym i kulturalnym 30 latkiem to się odezwij bedzie mi miło Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorrento_8 Re: single z katowic 15.10.08, 22:55 tylko 3 kryteria? I tylko jedno precyzyjne? Odpowiedz Link
tysia_katowice a mówią, że... 16.10.08, 19:14 ...z wiekiem wymagania rosną, a tu proszę! Jak miło Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: single z katowic 16.10.08, 22:39 fresh_active napisał: > nie ma co sobie komplikować życia Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: single z katowic 16.10.08, 22:41 > fresh_active napisał: > > > nie ma co sobie komplikować życia Coś za szybko Ale przy tej prostej metodzie, to może być taki jeden mężczyzna w Katowicach i to jeszcze nie czytający naszego forum Fresh a Ty nie jesteś z tych właśnie okolic, co??? Może Ty się łapiesz, co??? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: single z katowic 16.10.08, 22:44 właśnie freshu?;DDDD może się łapiesz tylko...... dowcipny, złośliwy, przemądrzały...tak) ale miły??? miły to jest kotek w dotyku;P Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: single z katowic 16.10.08, 22:49 Onyks, nie lubisz miłych chłopców? PP A jakby był miły i w dodatku sympatyczny <brr>? ;P Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: single z katowic 16.10.08, 22:53 nie wiem dlaczego skojarzyło mi się miły w dotyku;D no dobrze...przyznam się.... lubię, ale... ale chyba takich złośliwców chyba bardziej;D Odpowiedz Link
fresh_active Re: single z katowic 18.10.08, 17:17 obawiam się, że jestem miły tylko w dotyku poza tym nie mam tylu lat ile chciałybyście, młody dupek jestem Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: single z katowic 18.10.08, 19:20 a to że jesteś młody to widać, słychać i....;DDD a my coś chciałyśmy??? chyba się żle zrozumieliśmy Odpowiedz Link
fresh_active Re: single z katowic 18.10.08, 21:53 ok ok kika_5 chce > a to że jesteś młody to widać, słychać i....;DDD to dobrze chyba Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: single z katowic 19.10.08, 12:28 czy mi się wydaje młody...czy Ty nam wypominasz starczy wiek?;D Odpowiedz Link
fresh_active Re: single z katowic 19.10.08, 18:56 jakże bym mógł!! Poza tym jestem gorącym zwolennikiem powiedzenia: "kobiety jak wino..." i tej wersji będę się trzymał Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: single z katowic 19.10.08, 19:35 młody, ale inteligentny;P I już potrafi być pochlebcą;DDD Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: single z katowic 18.10.08, 23:46 fresh_active napisał: > obawiam się, że jestem miły tylko w dotyku chwalimy się, co? ;PP > poza tym nie mam tylu lat ile > chciałybyście, A co my byśmy chciały? Nam to obojętne >młody dupek jestem czyli znowu się chwalimy, tak? ;P Odpowiedz Link
fresh_active Re: single z katowic 19.10.08, 19:03 > chwalimy się, co? ;PP > czyli znowu się chwalimy, tak? ;P zawsze cechowała mnie przesadna skromność > A co my byśmy chciały? > Nam to obojętne aż mi się przypomniała sytuacja ze sklepu: Facio ok 50 lat kupuje w sklepiku jogurt, sprzedawca się go pyta: - jaki smak?? truskawkowy czy brzoskwiniowy?? na co facio odpowiada: - obojętnie, wszystkie są niedobre. Czy Wasza obojętność jest podobna?? Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: single z katowic 19.10.08, 20:04 no już nie przesadzaj z tą skromnością, lubimy skromnych ale bez przesady ;P > Czy Wasza obojętność jest podobna?? Mogę się wypowiedzieć za siebie, choć z Onyksem w paru sprawach mamy podobne zdanie zupełnie inna obojętność , nie moja ogłoszenia, nie moje kryteria, nie mój zasięg terytorialny A tak na marginesie, ile Ty chłopie masz lat? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: single z katowic 19.10.08, 20:30 aż za bardzo podobne zdanie) tak obstawiam 23 lata Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: single z katowic 19.10.08, 20:48 czarny.onyks napisała: > aż za bardzo podobne zdanie) dobrze, że odległość jest spora ) > > tak obstawiam 23 lata ja podobnie do 25 maksymalnie Odpowiedz Link
fresh_active Re: single z katowic 20.10.08, 18:21 oj dziewczyny za dużo chciałybyście wiedzieć ale sorrento jest najbliżej, troche więcej mam niż to maximum Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: single z katowic 20.10.08, 20:31 Jakie za dużo? No to jak masz więcej niż moje postawione maksimum, to ty stary chłop jesteś PP Odpowiedz Link
grzespelc Re: single z katowic 17.10.08, 18:39 > miły to jest kotek w dotyku;P Albo plusz - podobno Odpowiedz Link
czarny.onyks do dziewczyn z katowic........ 19.10.08, 21:57 pokażcie grzechowi jakiegoś pluszaka Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: do dziewczyn z katowic........ 20.10.08, 12:52 czarny.onyks napisała: > pokażcie grzechowi jakiegoś pluszaka Niech sobie idzie do SMYKA i podotyka pluszaki Odpowiedz Link
czarnyaniolek Re: single z katowic 16.10.08, 19:26 ..nie jestem miły ..kulturalny może trochę ..30. skończyłem.. ..to sobie dalej pomilczę Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: single z katowic 16.10.08, 20:11 Ja w sumie jestem miły, ale do trzydziestki mi 2 lata brakuje Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: single z katowic 16.10.08, 21:07 akurat tym brakiem nie należy się zbytnio przejmować;D piękny wiek:] Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: single z katowic 16.10.08, 22:39 Jak to się mówi i tak źle i tak nie dobrze Niestety wiek kryterium ciężkie do przeskoczenia Odpowiedz Link
tysia_katowice ależ! 17.10.08, 18:22 Spełniasz dokładnie wszystkie TRZY kryteria! a do tego skromny Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: ależ! 31.10.08, 12:39 tysia_katowice napisała: > Spełniasz dokładnie wszystkie TRZY kryteria! a do tego skromny Tysiu, no tak, owa wrodzona skromność nie pozwala mi dodać, że i przystojny Odpowiedz Link
flyfate Re: single z katowic 17.10.08, 09:55 hehe zrobił się wątek zapoznawczy tylko Panów brak...DD Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: single z katowic 17.10.08, 19:28 jak nie ma panów jak są)) oto oni: fresh_active czarny.aniołek i grzespelc....... tylko wybierać i przebierać Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: single z katowic 17.10.08, 20:31 czarny.onyks napisała: > jak nie ma panów jak są)) > oto oni: > fresh_active > czarny.aniołek > i grzespelc....... > > tylko wybierać i przebierać Sęk w tym, że to kropla w morzu potrzeb, wszak nas jest więcej niż ich. Odpowiedz Link
grzespelc Re: single z katowic 17.10.08, 22:14 Statystyka: W miastach jest o ok. 1/3 więcej kobiet niż mężczyzn... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: single z katowic 18.10.08, 19:23 hmmm... jakby tu zlikwidować tę część;D Odpowiedz Link
kika_5 Re: single z katowic 18.10.08, 21:59 no widzę że się dyskusja rozkręciła, no proszę Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: single z katowic 18.10.08, 22:01 grzespelc napisał: > Statystyka: W miastach jest o ok. 1/3 więcej kobiet niż mężczyzn... Czyżbyś sugerował mi wyjazd na prowincję w poszukiwaniu połówki? Odpowiedz Link
grzespelc Re: single z katowic 18.10.08, 22:33 No jest to z pewnością rozwiązanie, które daje możliwość osiągnięcia celu, szczególnie, jeżeli pragniesz zamienić swój pojazd na traktor Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: single z katowic 19.10.08, 10:59 grzespelc napisał: > No jest to z pewnością rozwiązanie, które daje możliwość osiągnięcia celu, szczególnie, jeżeli pragniesz zamienić swój pojazd na traktor Raczej na SUV'a Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: single z katowic 20.10.08, 12:50 grzespelc napisał: > Nie bujaj w obłokach A co! Pomarzyć nie wolno? Poza tym prędzej czy później takim właśnie jeździć będę. Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: single z katowic 21.10.08, 12:07 grzespelc napisał: > Chyba dwusuwem Nie planuję się uwsteczniać Odpowiedz Link
czarny.onyks a gdyby 19.10.08, 19:47 wybranek okazał się być chłopakiem ze wsi... poszłabyś na rolę? Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: a gdyby 19.10.08, 20:12 pytanie w sumie nie do mnie, ale Onyks zastanawiałaś się nad tym? Pamiętasz kiedyś rozmawiałyśmy na podobny temat Rolnik tak, ale tak żebym mogła pracować w swoim zawodzie czyli w mieście, ale chyba dla leśnika chyba mogłabym się zaszyć w leśnej głuszy Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: a gdyby 19.10.08, 20:33 ja na wieś????????????????????? i z rolnikiem???????????? nigdy.. znam wieś...nie kręci mnie to.... owszem domek z ogródkiem i kotem mógłby być i ta cisza... ale raczej ciągnie mnie do cywilizacji ale siebie na roli nie widzę Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: a gdyby 19.10.08, 20:51 Onyks... domek z ogródkiem, pies i kot, on ma swoja pracę na roli, Ty masz swoją prace gdzieś w mieście, całkiem niedaleko tak, że można dojeżdżać codziennie, kochacie się, chcecie być razem... potrafisz sobie coś takiego wyobrazić, wiem, że potrafisz Dobra,wykorzystuje dzisiaj pewne podarowane mieszadełko, stąd ta duża wyobraźnia Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: a gdyby 19.10.08, 21:11 pies?;>....wolę kociaki praca na roli dostarcza wielu stresów... sama nie wiem, ale to nie moje klimaty nie mówię,że nigdy...ale do tej pory nie potrafiłam... podarowane mieszadełko?? Odpowiedz Link
czarny.onyks do sorrento;P 19.10.08, 21:39 a propos mieszadełka... aaa przypomniałam sobie tego faceta sorrento;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: do sorrento;P 19.10.08, 21:54 dobrze kobieto, bo już się obawiałam o twą pamięć ;D Mieszacz z tego faceta pierwsza klasa tak się zastanawiam, skoro taki żółciutki to chińczyk, czy jak? Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: a gdyby 20.10.08, 12:51 czarny.onyks napisała: > wybranek okazał się być chłopakiem ze wsi... > poszłabyś na rolę? Znaczy mnie pytasz? Mieszkać mogę wszędzie, ale pracy raczej na agroturystykę nie zamienię . Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: a gdyby 31.10.08, 12:33 Ej, nie demonizujta tak tej całej roli Zresztą na agroturystyce można nieźle zarobić Nic się nie narobisz, agroturyści z radością się do pługa zaprzężą, albo traktor poprowadzą Odpowiedz Link