mojave777 09.12.08, 12:09 Tak to się kończy, jak niewiasta ma "bardzo sprecyzowane wymagania" www.wykop.pl/ramka/120266/szukam-wspollokatora eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niemoge Re: Współlokator potrzebny... 09.12.08, 13:07 mojave777 napisał: > Tak to się kończy, ............. a jak się skończyło? Odpowiedz Link
mojave777 Re: Współlokator potrzebny... 09.12.08, 14:27 > a jak się skończyło? Ano skończyło się takim ogłoszeniem... Btw. Na Wykopie,gdzie znalazłem to ogłoszenie cześć ludzi jest przeświadczona, że to prowokacja ( "tacy ludzie nie mają prawa istnieć"), inni twierdzą, że koleś, który by się zgodził na taki układ jest mega-frajerem ( "doglądanie pająków, sprzątanie w mieszkaniu i oczekiwanie aż Wielce Szanowna Pani Właścicielka przyjdzie i przeleci. No chyba, że przyjdzie na bombie z jakimiś 4 nekrofilami z Bombaju". ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link
sansibear Re: Współlokator potrzebny... 09.12.08, 18:02 ...no chyba, że super z niej towar, to wtedy zmienia postać rzeczy Odpowiedz Link
juicyblue Re: Współlokator potrzebny... 09.12.08, 20:01 dla mnie petarda ) czasy niewolnictwa coprawda minęły ale myślę, że kobita by się właśnie w takim klimacie odnalazła. niezłe jest sformułowanie kwestie techniczne odnośnie lokum a później kwestie TECHNICZNE odnośnie współlokatora ) myślę, że pani jest chodzącą reklamą wyzwolenia rodem z XXIII wieku. Ciekawa jestem jaki czas chce poeksploatować sobie tego współlokatora... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Współlokator potrzebny... 09.12.08, 20:25 zawsze wiedziałam, że Kraków jest pełen odjechanych ludzi;DDD ale ciekawe czy musi umieć gotować i czy będzie sprzatać, prać, prasowac w tym mieszkaniu? jak niewolnik....bo nawet mąż ma więcej praw ;P Odpowiedz Link