altu 27.12.08, 17:28 co wychodzi z połączenia dwóch singli?? mały singielek jest .. uroczy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sudione Re: zagadka ;) 27.12.08, 17:49 Ze swojego doświadczenia wiem, co wychodzi z połączenia dwóch popapranych singli - wychodzą popaprane historie i kłopoty. Jeżeli single są fajne, wolne i zakochane to słyszałem z bajek, że "miłość do grobowej deski", ale z obserwacji rzeczywistości wydaję mi się, że to "bujda na resorach".;P Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: zagadka ;) 27.12.08, 18:16 > co wychodzi z połączenia dwóch singli?? Moim zdaniem z tego wychodzi podstawowa komórka społeczna > mały singielek > jest .. uroczy Gratuluję!!!!! Z pewnością jest uroczy... Może jakieś urocze szczegóły na @? Odpowiedz Link
karmelowa_mumi Re: zagadka ;) 27.12.08, 18:33 wiem! złączenie wielokomórkowe! widzialam na n-k! Altu, Emzet - wielkie gratulacje!!!! Proszę o szczegóły Odpowiedz Link
kami.3 Re: zagadka ;) 27.12.08, 19:27 Drodzy Single więcej optymizmu, życzę... Zawsze na świecie może pojawić się mała "singielka" bądź mały "singielek"... I takie rozwiązanie należy wziąć pod uwagę Odpowiedz Link
wajego Tego to akurat nie wiem 30.12.08, 09:36 Ale z połączenia dwojga singli wyszła całkiem fajna singieleczka. Tylko czemu tak sie drze? Najlepszego, zgaduję, że już w domu. Jakiś Sylwek może? pzdr. Odpowiedz Link
mojave777 Re: zagadka ;) 30.12.08, 11:10 Gratulejszyn! eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: zagadka ;) 30.12.08, 15:01 photosy poprosimy..... zdrówka życzymy... na ten nowy rok Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: zagadka ;) 30.12.08, 15:37 o cholerka.... to takie tematy w tym wątku;D GRATULACJE dla mamuśki i oczywiście tatusiowych chromosomów;DDDDD fajny uparciuszek koziorożec będzie;D wiem, co mówię;P Odpowiedz Link