pomysl.po.wypiciu 12.08.09, 23:19 czy ktos sie wybiera? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chaton-net Re: koncert Radiohead 13.08.09, 12:14 chyba ja, tylko że to w środku tygodnia Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: koncert Radiohead 13.08.09, 12:16 pomysl.po.wypiciu napisał: > czy ktos sie wybiera? kiepska strategia marketingowa pomysl ma bilet do opchnięcia, tłumaczę, bo z powyższego nie wynika arrrhg!!!! Odpowiedz Link
e-dit Re: koncert Radiohead 23.08.09, 17:23 No właśnie... czy ktoś się wybiera? Dla rozwiania wątpliwości: Nie chcę upchnąć biletu. Towarzystwa szukam. Odpowiedz Link
patchamama Re: koncert Radiohead 23.08.09, 21:18 e-dit napisała: > No właśnie... czy ktoś się wybiera? > Dla rozwiania wątpliwości: Nie chcę upchnąć biletu. Towarzystwa > szukam. Pewnie, że ktoś się wybiera. Jakby można było przegapić taki koncert!? Jeżeli jesteś z Warszawy to nawet znajdzie się jeszcze miejsce w autokarzeJa też się dzisiaj dowiedziałam, że bede osamotniona, ale za nic w świecie nie zrezygnuje z wyjazu, więc jak coś to daj znać p.s. ciekawe co się teraz dzieje w Pradze Odpowiedz Link
e-dit Re: koncert Radiohead 23.08.09, 22:32 Ja jadę pociągiem, we wtorek o 9.40 i chcę sobie przenocować w Poznaniu. A Ty? Nie wiem co w Pradze, ale jak dobrze pójdzie to więcej będę wiedzieć we wrześniu, bo się właśnie do Pragi wybieram. A na Pradze... Właśnie niedawno wracałam do domu i zobaczyłam osobnika siedzącego na chodniku. Myślałam, że potrzebuje pomocy, ale jak się zbliżyłam, to się okazało, że osobnik tylko buty sobie sznurował... To tak z ostatniej chwili... Odpowiedz Link
umatulman Re: koncert Radiohead 23.08.09, 22:48 e-dit napisała: > Ja jadę pociągiem, we wtorek o 9.40 i chcę sobie przenocować w > Poznaniu. A Ty? > Nie wiem co w Pradze, ale jak dobrze pójdzie to więcej będę wiedzieć > we wrześniu, bo się właśnie do Pragi wybieram. > A na Pradze... Właśnie niedawno wracałam do domu i zobaczyłam > osobnika siedzącego na chodniku. Myślałam, że potrzebuje pomocy, ale > jak się zbliżyłam, to się okazało, że osobnik tylko buty sobie > sznurował... To tak z ostatniej chwili... Trzeba było pomóc blizniemu w sznurowaniu...)) Odpowiedz Link
patchamama Re: koncert Radiohead 23.08.09, 22:58 hehe chodziło mi o częską Pragę i koncert radiogłowych, który się niedawno skończył, setlista - www.exitmusic.com.ar/news/2009/08/23/poznan-for-earth-praga-republica-checa/ Tak, jak mowiłam jade i wracam autokarem ( zorganizowanym specjalnie na potrzeby koncertu, więc może byc fajnie z innymi melomanamiSama się w podróż wybierasz? Odpowiedz Link
e-dit Re: koncert Radiohead 23.08.09, 23:40 Ahha...to o to chodziło z Pragą... Jadę sama, ale może kogoś spotkam w pociągu. A kto organizuje ten wesoły autobus? Odpowiedz Link
patchamama Re: koncert Radiohead 23.08.09, 23:45 i jak setlista sie podoba? Na pewno kogoś spotkasz!We wtorek wszystkie drogi prowadzą do Poznania hehe, a jak chcesz moge dać Ci numer do organizatorów przejazdu, ale skoro już masz bilet na pociąg to nie wiem czy będziesz chciała, ja płace za to 80 zł. A do jakiej strefy masz bilet i o której masz być planowo w Poznaniu? Odpowiedz Link