Dodaj do ulubionych

Na co zwracać uwagę wybierając konto bankowe

IP: *.146.194.238.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.10.09, 12:42
ja wlasnie szukam darmowego konta, ale chce tez miec darmowe
bankomaty i zeby bylo ich duzo, bo czasem sie trzeba nachodzic zeby
taki znalezc. jakies produkty inwestycyjne mogą mi dać w prezencie:-
) od poniedzialku zaczynam research,będzie cięzko.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Na co zwracać uwagę wybierając konto bankowe IP: 94.254.218.* 17.10.09, 13:28
      Sprawdź ING. Mam tam konto za friko. Polecam. Ponoc Alior tez jest OK.
      • Gość: Polarofon Re: Na co zwracać uwagę wybierając konto bankowe IP: *.chello.pl 17.10.09, 13:53
        Sprawdź mBank, wszysko za free, darmowe bankomaty cash4you, euronet i bzwbk, do tego supermarket funduszy inwestycyjnych.
        Dodam że nie jestem pracownikiem w/w banku, ale szczęśliwym posiadaczem od 8 lat.
      • Gość: Q Re: Na co zwracać uwagę wybierając konto bankowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 13:55
        ING spoko, ale księgowania mają dziwnie późno i nie wszystkie bankomaty są ING/
        Euronet. Do tego taka prozaiczna sprawa, jak debet - kosztuje sporo więcej, niż
        w np. Inteligo, które tanim kontem niby nie jest.
        • Gość: asd Re: Na co zwracać uwagę wybierając konto bankowe IP: *.alfanet24.pl 17.10.09, 14:14
          Po co szukać najtanszego konta, skoro eKonto w mBanku oferuje prawie
          wszytsko za darmo:D

Bankomaty: eCard, Euronet, cash4you i bz wbk:)
        • Gość: ja Re: Na co zwracać uwagę wybierając konto bankowe IP: 188.33.71.* 17.10.09, 15:12
          Nie wiem jak sprawa debetu, bo nie mialem potrzeby tego sprawdzać. Z
          księgowaniem to rzeczywiście dość dziwna sprawa, ale w niczym to mimo wszystko
          nie przeszkadza. A zresztą każdy wybierze i tak, to, co mu bardziej odpowiada.
          Ja za reklamę nie mam nic.
      • Gość: ja22 Re: Na co zwracać uwagę wybierając konto bankowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 16:20
        Ja mam w Alior. Jest ok. Bankomaty za darmo wszystkie. Darmowe konto przez internet, darmowe przelewy. Pozatym bezpieczne jest bo wysyłają hasła jednorazowe na telefon.
        Założyłam na stronie
        www.konto-internetowe.otwarty.net/Alior_Bank.html
    • Gość: superkonta Re: Na co zwracać uwagę wybierając konto bankowe IP: *.toya.net.pl 17.10.09, 14:12
      Polecam SuperKonta Tu na pewno
      znajdziesz coś dla siebie.
      • Gość: puba Oglądajcie Reklamy!! IP: 80.72.40.* 17.10.09, 14:45
        A ja polecam uważnie oglądać reklamy banków, są równie wiarygodne co polecenia
        na tym forum:P

"Hej, mam konto w Banku X, jest fantastyczne i darmowe. Oczywiście nie jestem
        pracownikiem Banku tylko dobrym człowiekiem, co chce Ci dobrze doradzić".
        • Gość: ja Re: Oglądajcie Reklamy!! IP: 188.33.71.* 17.10.09, 15:07
          Akurat ja pracownikiem żadnego z banków nie jestem, zresztą po co polecałbym
          dwa? Co do wielbicieli mbanku to samo rzuca się w oczy.
    • a_qq Ten film jest kompletnie o niczym 17.10.09, 15:47
      Po co takie rzeczy w ogóle powstają i ktoś jeszcze za to płaci?
      • Gość: wektor Re: Ten film jest kompletnie o niczym IP: *.aster.pl 18.10.09, 23:47
        Może poto, zebyś sie czegos nauczył?
    • Gość: swba Na co zwracać uwagę wybierając konto bankowe IP: *.aster.pl 19.10.09, 06:58
      spoko ta grafika...
    • Gość: seba Na co zwracać uwagę wybierając konto bankowe IP: *.aster.pl 19.10.09, 07:01
      Grafika jest spoko. Mogliby tylko dać przykłady konkretnych banków,
      w ogóle tu tego nie ma...
    • Gość: lonii Na co zwracać uwagę wybierając konto bankowe IP: *.centertel.pl 19.10.09, 22:34
      a ja bym chciała darmowy dostęp do netu oraz darmowego RORa to do
      jakiego banku?
      • Gość: Wsio Re: Na co zwracać uwagę wybierając konto bankowe IP: *.icpnet.pl 20.10.09, 23:44
        dostęp dp neta to raczej nie w banku się załatwia, aczkolwiek myślę, że to dobry
        pomysł dostawca kredytu i internetu w jednym..

Jeśli chodzi ci o darmowy ROR i dostęp do konta przez internet to mbank jest dla
        niektórych niezłą opcją (z wyjątkiem tych ze mstop.pl;)) dbNet, alior i getin. W
        każdym mam po etacie;)
    • Gość: kulka Na co zwracać uwagę wybierając konto bankowe IP: *.centertel.pl 21.10.09, 21:36
      a gdzie najlepsze darmowe konta?z dostępem do sieci oczywiście
      • Gość: kandelabr Re: Na co zwracać uwagę wybierając konto bankowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 19:16
        ostatnio się przeniosłem do getinbanku na e-getin. jest całkowicie bezpłatne,
        jeżeli korzystasz przez internet z przelewów. samo prowadzenie rachunków też. a
        są dwa, bo oczywiście ror, ale też oszczędnościowy top. bankomaty w trzech
        sieciach euronet, BZki, ecard, wiec dosyc sporo, a w nich wybieranie gotowki
        bezplatne wlasnie.
    • Gość: kh Konta bankowe IP: *.chello.pl 09.11.09, 16:42
      mBank lub ING - zobacz na porównanie kont bankowych

---
      Tanie kredyty hipoteczne
    • Gość: Agnieszka Re: Na co zwracać uwagę wybierając konto bankowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 16:10
      zawsze warto zwracać uwagę, aby prowadzenie było za darmo i właśnie bankomaty,
      bo z tym jest najtruniej w bankach internetowych. Takie konto ma Alior Bank.
      Wniosek można wypełnić na stronie
      www.konto-internetowe.otwarty.net/Alior_Bank.html
    • Gość: Jacek Wybierając konto bankowe warto zwrócić uwagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 16:13
      Wybierając konto bankowe warto zwrócić uwagę na :
      * ilość bezprowizyjnych bankomatów,
      * dostęp do funkcji, z których zamierzamy korzystać w przyszłości,
      * miesięczny koszt prowadzenia konta,
      * opłatę za wydanie karty,
      * opłatę za przelewy.
      Informacje o darmowych kontach bankowych na
      www.konto-bankowe.dlamnie.com/
    • Gość: Asia jakie konto bankowe wybrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 16:16
      Hej, ja mam w Alior Banku i polecam.
      I bardzo mi odpowiada że mogę wypłacać pieniądze 10 razy w miesiącu (czasem po 20 zł) w każdym bankomacie. To ułatwia życie. Poza tym jest za darmo i przelewy też za darmo. A za kartę 3 zł na miesiąc, można znieść taką opłatę;).
      Konto założyłam na
      www.konto-bankowe.zawsze.net/
      • Gość: konto osobiste Porównanie i OFERTA IP: *.chello.pl 07.03.10, 13:24
        Kompleksowe informacje na temat kont osobistych. Aktualny ranking, porównanie ofert kont osobistych. Możliwość otwarcia konta bankowego przez internet.

Osobiście polecam mBank
    • freestefik Konto osobiste 25.04.10, 03:59
      kilka cennych wskazówek na temat kont bankowych można znaleźć na konta-osobiste.najlepszeporownanie.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka