Dodaj do ulubionych

Lokata w Getin Bank

IP: *.home.aster.pl 10.03.10, 16:45
Alertfinansowy.pl ostrzegł mnie, że wszyscy klienci, którzy założyli lokatę
Optymalna w Open Finance, otrzymają list windykacyjny z Getin Banku. Ja
jeszcze nie otrzymałem takiego listu. Czy to znaczy, że zrobiłem coś złego czy
to tylko pomyłka?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Lokata w Getin Bank IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.10, 17:41
      W tym artykule jest dokładnie napisane, że to tylko prewencyjne działanie, ale
      też bym się zdziwił, że zakładając lokatę (czyli pożyczając pieniądze bankowi),
      informują mnie o tym co będzie jak ja im nie zapłacę (tylko co?). Biedne drzewa
      i koszt dla nich, czyli też nas.

Ta odwrócona hipoteka ciekawa, odnośnie tej strony co podałeś. Trzeba zacząć się
      troszczyć o starszych ;)
    • alink-a1981 Re: Lokata w Getin Bank 07.08.15, 15:29
      Znalazłam ostatnio ciekawą lokatę- jest to Słoneczna Getin Banku. Obecnie jej warunki uległy zmianie i od 3.08.2015 jest to3-miesięczna e-lokata i oferuje załatwienie wszystkich formalności online. Jej warunki to wysokie 2,75%, z kapitalizacją odsetek na koniec okresu oszczędzania. Wystarczy już 500zł na 3-miesięczny okres lokowania, dotyczy to tylko nowych środków, czyli nadwyżka środków złotowych nad stan z 30.07.2015 r. w momencie rozliczania nowych środków. Promocja obejmuje okres od 3 do 31 sierpnia 2015 r.
      Wcześniej lokata Słoneczna Getin Banku była zakładana na innych warunkach, czyli oprocentowanie na poziomie 3,1% lub nawet 3, 35%(przy spełnieniu pewnych warunków:
      posiadanie rachunku oszczędnościowo-rozliczeniowego
      wpływ conajmniej 4 x wpływu wynagrodzenia na ROR min. 1000 zł w danym miesiącu,
      rozliczenia na ROR płatności kartami debetowymi lub iKasa min. 300 zł w danym miesiącu.
      Dodatkowo lokata była dostępna zarówno dla wszystkich czyli zarówno dla nowych jak i starych klientów. Jej przewidywany czas trwania był na 6 miesięcy.
      • plociara Re: Lokata w Getin Bank 18.11.15, 17:13
        Rzecz jasna konto "alink-a1981" zostało specjalnie założone na potrzeby tego wpisu. Myślę jednak, że kretynków gotowych zostawić swe pieniądze u Leszka Czarneckiego nigdy nie zabraknie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka