Gość: Krysia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.10, 20:32 Ojej! To już nie będzie reklam z panem Depardieu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Irlandczycy zadecydowali: BZ WBK pójdzie pod mł... IP: 109.243.252.* 30.03.10, 20:38 Fuck... niech tylko kupcem nie okaże się PEKAO SA... będzie wtedy trzeba zwijać żagle Żona z Ukrainy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roger W irlandii grzmią,by wycofywac kase z Bz,bo upada! IP: *.aster.pl 30.03.10, 23:19 Własnie przeczytałem na pasku, że eksperci nawołuja klientów irlandii, ktorzy mają jakies pieniądze, kase, aktywa w bzwbk, by wyciągali sałate, bo bzwbk stanie na skraju trudnej sytuacji i mogą duzo stracic! Ja juz erszte pieniędzy przelałem do innego banku, bo juz nie raz takie historie konczyły sie stratą dla klientów, a ja cenię sobie bezpieczeństwo a nie zabawe w handelek bankami. to nie Monopoly, ze w najgorszym wypadku zamknę planszę i pójdę na piwo, tylko realna strata dużych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mer a ja przeczytałam na pasku IP: *.chello.pl 31.03.10, 00:27 że roger jest najlepiej czytającą osobą w kraju, bo trudno jest czytać pasek którego nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo2 Re: W irlandii grzmią,by wycofywac kase z Bz,bo u 31.03.10, 00:35 Wydaje mi się, że nadszedł czas zakupu akcji AIB. Dowodem na to niech będzie ten skrzeczący spekulant z postu powyżej, ktory "Własnie przeczytał na pasku" i nagania większe spadki. Spoko loko. Nie zapomnij o ustawie przepchniętej przez POdmieńców o gwarancjach bankowych. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Irlandczycy zadecydowali: BZ WBK pójdzie pod 30.03.10, 20:44 Te reklamy są wyjątkowo agresywne. Dział marketingu zapomniał chyba że pracuje dla banku, a nie dla sieci elektromegamarketów. Odpowiedz Link Zgłoś
holyfido Nowy system Internetowy BZWBK 30.03.10, 20:57 A jak Wam się podoba nowy system bankowości Internetowej? Bo mi zupełnie się nie podoba. Mam konta w 3 bankach i najłatwiej konto internetowe obsługiwało mi się w BZWBK. Chodzi mi o wygląd. W tym nowym, będącym kalką mbanku nie umiem się połapać. To znaczy nie tyle nie umiem, co nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient WBK-u Re: Nowy system Internetowy BZWBK IP: *.sarmacka.net 30.03.10, 21:05 Ktos w koncu to powiedzial, bo myslalem ze tylko mi coś nie pasuje z tym nowym wyglądem systememu internetowego w WBK-u. Poprzedni byl funkcjonalny , intuicyjny i przejrzysty. Czy oni nie zrobili zadnych badań czy co... ? Jakos tracę ochotę do posługiwania się nim... Odpowiedz Link Zgłoś
holyfido Re: Nowy system Internetowy BZWBK 30.03.10, 21:27 Niestety od jutra stary system nie będzie działać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Nowy system Internetowy BZWBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 23:41 Jak nie będzie działał to ZMIENIAM BANK Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo2 Re: Nowy system Internetowy BZWBK 31.03.10, 00:37 przyznaję - stary był lepszy. teraz jest kilka fajnych funkcji, ale mogli je dodać i zostawić opcję ze starą templatką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: również Klientka Re: Nowy system Internetowy BZWBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 21:46 też cały czas wybieram "starszą" wersję i aż boję się pomyśleć co będzie jak ją wyłączą... Nowa wersja jest mało przejrzysta, nie mogę połapać się w transakcjach, co wpłynęło a co wypłynęło, jedna długa lista... było zdecydowanie lepiej, jak były dwie kolumny, tak jak na kontach księgowych... Może ktoś z Banku to przeczyta i zastanowi się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfgfdg Re: Nowy system Internetowy BZWBK IP: *.tvk.torun.pl 30.03.10, 21:53 banki i nie tylko czytaja wszystko co ich dotyczy dzieki press clippingowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jejku Re: Nowy system Internetowy BZWBK IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.10, 22:02 To smutna wiadomość. Też nie mogę przekonać się do nowego systemu, choć słowo daję próbowałam. U mnie strasznie wolno chodzi ten nowy, zawiesza się. Czy można coś z tym zrobić? Po co w ogóle ta zmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apski Re: Nowy system Internetowy BZWBK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.10, 10:20 Ludzie, ale wy macie problem. ja uważam, że bankowość elektroniczna BZWBK po liftingu jst o wiele lepsza (i ładniejsza) niż była. Nawet nie ma co porównywać z mBankiem, gdzie na "najwyższych pozycjach" figurują zawsze reklamy iusługi których nie potrzebuje np. różne pożyczki, kredyty itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient mi się podoba IP: *.toya.net.pl 30.03.10, 23:22 Moim zdaniem jest lepszy, nie posiada błędów jak starsza wersja - bez problemów działa pod Windows 7. Najzwyklej w świecie należycie do grupy malkontentów, którzy jak raz kupią czarną kurtkę to zawsze będą kupowali następne w takim samym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
holyfido Re: mi się podoba 31.03.10, 12:13 A co ma do tego windows 7? System, to system, a przeglądarka, to przeglądarka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wowgin mam podobne odczucia, a przeszedłem przez 7 banków IP: *.182.15.3.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.03.10, 08:52 W BZWBK konto mam od 11 lat i w żadnym banku nie ma tak dobrej obsługi plus starego systemu 24. Ale nie tylko to zaczęło się psuć. Od czasu przeniesienia zarządu do Wrocławia nie tylko formalnie, ale i objęcia przez Morawieckiego i wyczyszczenia reszty, zaczęły dziać się niepokojące rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: happy czas na Polskiego giganta, bank ktory liczy sie IP: *.hsd1.fl.comcast.net 30.03.10, 21:36 potrzebujemy Polska instytucje finansowa na skale Europejska. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_winter Re: czas na Polskiego giganta, bank ... 30.03.10, 22:01 Z całym szacunkiem, jakiego "polskiego" giganta. Przecież nie ma już polskich dużych banków, są duże banki zagraniczne w Polsce. Ponad 90 % sektora bankowego w obcych rękach. I proszę mi nie wymyślać od PISiorów, gdyż poglądy mam od nich dalekie, ale fakty są, jakie są. Ostał się jeden PKO BP, siłą bezwładu oraz potrzebą stołków dla kolesi, ale za chwilę rząd, nie ten, to następny, przyduszony rosnącym deficytem / długiem upłynni resztę jego akcji; co najwyżej zostawi sobie 5 %, co by było miejsce w radzie nadzorczej. A BGŻ - wolne żarty. Obsadzony przez sitwę PSL-u, w 1995 r. de facto techniczny bankrut, nie upadł już dawno tylko dlatego, że Pawlak - będąc premierem - wpompował w niego więcej kasy w obligacjach restrukturyzacyjnych, niż dostała reszta ówczesnych banków razem wzięta. BGK - też nie: upolityczniony jak diabli, przeciążony biurokracją związaną z różnymi publicznymi programami i w ogóle bardziej taki bank dla państwa, potrzebny jako częściowa przeciwwaga dla NBP. Jaka instytucja finansowa z polskim kapitałem miałaby więc stać się tym naszym gigantem w w Europie. Spieszę z odpowiedzią: żadna, bo po prostu nie ma takowej. I się niestety nie zanosi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: czas na Polskiego giganta, bank ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.10, 22:29 Spekulowano o połączeniu PKO BP i grupy PZU, wówczas dałoby to spory kapitał na rynku. Tyle że to trochę jak z rysunku Mleczki (tego z żyrafą i nosorożcem ;P ) Odpowiedz Link Zgłoś
malymiswawa Re: czas na Polskiego giganta, bank ... 31.03.10, 13:32 re up niby wiesz, ze cos gdzies dzowni ale... bgz nalezy do rabbo holendrow skarb panstwa bezposrednio lub posrednio kontroluje PKO BP Bank Pocztowy BOS BGK oraz GBW BPS MBR a za posrednictwem tych tzrech ostatnich caly sektor bankowosci spoldzielczej sam np. GBW ma wiecej klientow na ror niz niejeden komercyjny bank - razem spoldzielcze maja ponad 1 mln rorow, Pocztowy tez jest dosc mocny :) Tak wiec nie przesadzalbym z tym, ze 90 % sektora jest zagraniczne. Kolejna rzecz, ze calkiem spory GetinNoble (+GMAC) tez jest polski, maly InvestBnak oraz niedawno wykupiony od niemcow WestLb. Posrednio w polskich rekach jest tez Alior, wprawdzie nalezy do wloskiej spolki ale wloska spolka nalezy do rodziny polskich emigrantow we francji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Irlandczycy zadecydowali: BZ WBK pójdzie pod IP: *.22.54.194.sta.emit.pl 30.03.10, 21:54 jakoś za niewielką kwotę sprzedali ten bank firmie która miała kapitał niewspółmiernie niski w stosunku do WBK, cóż posldpispsl Ludzie myślcie !!!!!!!!!!!to nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
pinionzek Re: Irlandczycy zadecydowali: BZ WBK pójdzie pod 31.03.10, 11:54 jak widać nie wszystkich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizu Irlandczycy zadecydowali: BZ WBK pójdzie pod mł... IP: *.chello.pl 30.03.10, 22:09 doświadczony dyrektor z 10-letnim stażem szuka pracy za 30tysi. pilnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Re: Irlandczycy zadecydowali: BZ WBK pójdzie pod IP: *.icpnet.pl 30.03.10, 22:57 mam dla ciebie pracę, 30 tysięcy brutto rocznie jako kanar tramwajowy. Zarobione pieniądze możesz wpłacić na SuperHiperMega lokatę 3% w skali roku, ja jak nie chcesz to zawsze możesz wziąć MegaGitWypaśnie tani kredyt mieszkaniowy po SurerEkstraMini korzystnym oprocentowaniu 5% z prowizją 0.000.007,00% I witaj po tamtej stronie bankowej pomocy ;) Niech żyje legalna lichwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracowałam i wiem Irlandczycy zadecydowali: BZ WBK pójdzie pod mł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 22:24 o tym, że tak się stanie wiadomo było od jakiegoś czasu!!! Na szczęście się zwolniłam:-))) jestem wolna od godzin nadliczbowych, których nie wolno było pod żadnym pozorem wykazywać, od szefostwa, które wiecznie wmawia pracownikom że nic nie potrafią, od instrukcji dotyczących powitania,uśmiechania się, robienia lub nie robienia czegoś, przesyłania maili, skanowania,wydzwaniania za Klientami, adresowania kopert; procedur na każdą okoliczność i ogromnej ilości aplikacji. W małym oddziale robi się kredyty hipoteczne pracując w kasie i obsługując bankomat - to jakiś koszmar. A wszystko po to, żeby zysk był jak największy, bo przecież trzeba sprzedać spółkę córkę z jak największym zyskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
business3 pieprzona lichwa!!! 30.03.10, 22:55 Gość portalu: pracowałam i wiem napisał(a): > o tym, że tak się stanie wiadomo było od jakiegoś czasu!!! > Na szczęście się zwolniłam:-))) jestem wolna od godzin nadliczbowych, których > nie wolno było pod żadnym pozorem wykazywać, od szefostwa, które wiecznie > wmawia pracownikom że nic nie potrafią, od instrukcji dotyczących > powitania,uśmiechania się, robienia lub nie robienia czegoś, przesyłania > maili, skanowania,wydzwaniania za Klientami, adresowania kopert; procedur na > każdą okoliczność i ogromnej ilości aplikacji. W małym oddziale robi się > kredyty hipoteczne pracując w kasie i obsługując bankomat - to jakiś koszmar. > A wszystko po to, żeby zysk był jak największy, bo przecież trzeba sprzedać > spółkę córkę z jak największym zyskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Irlandczycy zadecydowali: BZ WBK pójdzie pod IP: *.54.17.194.static.telsat.wroc.pl 30.03.10, 23:21 Zgadzam się w 100%.Do tego pozbywa się pracowników,związkowców, którzy "ośmielili" się walczyć o prawa pracowników w tym banku, o niesłusznie niwyplacane dodatki za pracę w warunkach uciążliwych,ochronę danych osobowych,nadgodziny etc.Pracowników nie traktuje się tak jak pracowników w Irlandii, chociaż wypracowują zyski dużo większe niż tamci.Ale może właśnie w wyniku zmiany właściciela, zostanie "wymieniona" ta polska kadra kierownicza,która za wszelką cenę zwalczała związki zawodowe i jakikolwiek przejaw walki o prawa pracownicze i porzestrzeganie kodeksu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda212 Re: Irlandczycy zadecydowali: BZ WBK pójdzie pod IP: *.dawid.uni.wroc.pl 31.03.10, 07:56 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Irlandczycy zadecydowali: BZ WBK pójdzie pod mł... IP: *.wroclaw.mm.pl 30.03.10, 22:25 Panie Gajdziński, teraz Pan nie komentuje, ale jeszcze 2 mc. temu łącznie z Prezesem Morawieckim zaprzeczał Pan i zapewniał, że BZ WBK nie jest na sprzedaż. I co teraz? A tak się zapieraliście. Obłuda jak diabli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Irlandczycy zadecydowali: BZ WBK pójdzie pod mł... IP: 77.223.240.* 30.03.10, 22:45 Szukkam pracy w bankowości. Doświadczony pracownik Centrali szuka pracy za min. 8500,- brutto plus premia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doctor Re: Irlandczycy zadecydowali: BZ WBK pójdzie pod IP: 195.20.110.* 31.03.10, 09:51 Proponuje pracę 8500 rocznie jako pielęgniarka w zadłużonym szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Irlandczycy zadecydowali: BZ WBK pójdzie pod mł... IP: *.aster.pl 30.03.10, 22:48 wycofujcie co tam macie, zwłaszcza w funduszach inwestycyjnych, to była świetna instytucja WBK ARKA ale teraz nie wiadomo co będzie Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Arka pierwsza idzie na dno... 30.03.10, 22:56 Gość portalu: rt napisał(a): > wycofujcie co tam macie, zwłaszcza w funduszach inwestycyjnych, to > była świetna instytucja WBK ARKA ale teraz nie wiadomo co będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromcadebili Irlandczycy zadecydowali: BZ WBK pójdzie pod mł... IP: *.autocom.pl 30.03.10, 23:44 Polska to eldorado dla zagranicznych utracjuszy i bankrutów. W zagranicznych bankach dopuszczonych do grabieży na terenie Polski standardem są: zerowa ochrona pracowników, prawo pracy i orzecznictwo sądów pracy jak z Dickensa, lichwa bankowa w majestacie prawa, okradanie własnych klientów nadmiernymi i arbitralnymi kosztami, zerowa ochrona konsumentów, ucisk przy pomocy bankowych tytułów egzekucyjnych, biur informacji kredytowej gorszych od UB i komorników. Efekt - na oceanie bankructw w bankowości europy i ameryki w Bolandzie mamy oazę wysokich zysków. Tak oto polski nędzarz zapłaci za życie ponad stan w Irlandii, USA, GB, Francji itd. Tam banki były dla autochtonów - pozwalały żyć na kredyt większości społeczeństwa, która nie miała kasy innej niż wirtualna. Tutaj obce banki odzierają z kasy polskich biedaków, żeby zrekompensować straty u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromcadebili Polska - eldorado dla obcych bankrutów IP: *.autocom.pl 30.03.10, 23:57 Polska to eldorado dla zagranicznych utracjuszy i bankrutów. W zagranicznych bankach dopuszczonych do grabieży na terenie Polski (jak i w całym życiu gospodarczym tego chorego kraju) standardem są: zerowa ochrona pracowników, prawo pracy i orzecznictwo sądów pracy jak z Dickensa, lichwa bankowa w majestacie prawa, okradanie własnych klientów nadmiernymi i arbitralnymi kosztami, zerowa ochrona konsumentów, ucisk przy pomocy bankowych tytułów egzekucyjnych, biur informacji kredytowej gorszych od UB oraz całych armii windykatorów i komorników ciemiężących ludzi. Efekt - na oceanie bankructw w bankowości zachodniej Europy i Ameryki północnej w naszej wiejskiej Bolandzie mamy oazę wysokich zysków bankowych. Tak oto polski nędzarz zapłaci za życie ponad stan w Irlandii, USA, GB, Francji itd. Tam banki były dla autochtonów - pozwalały żyć na kredyt większości społeczeństwa, która nie miała kasy innej niż wirtualna. Tutaj obce banki odzierają z kasy polskich biedaków, żeby zrekompensować sobie straty u siebie wywołane łatwą dostępnością pół- darmowych kredytów, którymi burżuazja zapewniała zadowolenie zjadaczy chleba i kupowała sobie spokój społeczny. Teraz głupi polaczek zapłaci rachunek i jeszcze pojedzie posprzątać, pozmywać, pozamiatać, powycierać i popodmywać doopy opuszczonym przez rodziny starym dziadom na brytyjskich wyspach szczęśliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyra Re:niedawno pan Morawiecki IP: 77.236.8.* 31.03.10, 00:22 zaprzeczał , Solidarność walcząca -o co ???? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Zarobili na ,,transformacji''... 31.03.10, 02:28 oczywiście nie Polacy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rataj Re: Zarobili na ,,transformacji''... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 03:36 no wlasnie. wszyscy zawsze narzekaja, ze banki sa w "obcych rekach". zatem skoro nadarza sie okazja, to czemu zaden polak nie odkupi banku. mysle, ze znalazaloby sie kilku ktorych na to stac :) Odpowiedz Link Zgłoś
scot51 Irlandczycy zadecydowali: BZ WBK pójdzie pod mł... 31.03.10, 02:39 Ale głupi ci prezesi, nawiasem mówiąc to o pochodzenie irlandzkie bym ich nie posądzał :) Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Irlandczycy zadecydowali: BZ WBK pójdzie pod 31.03.10, 06:32 Krysia napisał(a): "Ojej! To już nie będzie reklam z panem Depardieu?" - HUŁAJ? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Irlandczycy zadecydowali: BZ WBK pójdzie pod mł... 31.03.10, 07:23 Ogólna teoria bankowości wynikająca z postów wtajemniczonych taka jest, że banki są po to, aby 80mln. 5x bogatszych od Polaków Niemców mogło żyć na kredyt za pieniądze złupione na Polakach, Ciekawa teoria. A co na to wasze nauczycielki matematyki? Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy bierę . irlandzki bank ,bierę,lubiem Irlandki tam 31.03.10, 08:27 łorkujące... Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Ile pieniedzy transferuje sie z Polski? 31.03.10, 09:45 Czy to dobra informacja, ze te "polskie" banki zarabiaja wiecej? Przeciez to oznacza, ze wiecej pieniedzy jest wytransferowywane z Polski. A poza tym, czy ktos pamieta, za ile liberalowie sprzedali ten warty dzis 3,7mld euro bank? Bo wiekszy Pekao SA poszedl za 1 mld $ o ile mi wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herman Pasterze nie nadają się do biznesu IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.10, 09:48 Owce pasać a nie mącić w biznesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Pora zwijac wedki IP: *.ntlworld.ie 31.03.10, 10:16 Ja tez sie powoli zwijam z Irlandii i przenosze swoj biznesik do Rzeczpospolitej: Blueberry POLSKA Odpowiedz Link Zgłoś
uburama Fajny model: doić tłuków ze Wschodu i przepitalać 31.03.10, 10:17 to na Zachodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W-Z Iluż tu wrogów obcego kapitału w finansach!!! Chmm IP: *.chello.pl 31.03.10, 10:34 Sam nie zamierzam go bronić, bo ani mi on brat ani swat. Zapytam jedynie: 1 Czy jakość usług bankowych była wyższa wtedy, gdy banki pozostawały jeszcze "polskie", czytaj: państwowe, niesprywatyzowane? Tak wam bardzo było po drodze Z PAJĘCZYNĄ KOMUSZYCH BANKOWCÓW Z poprzedniego, NOMENKLATUROWO-AGENTURALNEGO ROZDANIA? 2 Taki na przykład Lucas Bank nigdy nie był państwowy. Zatem tutaj przekształcenia własnościowe nie polegały na podstołowych transakcjach kiepskich polityków oraz sprzedajnych urzędników. I oto ów od zawsze prywatny bank też w końcu wolał się sprzedać obcym. I to Francuzom, którzy od zawsze mają reputację najbardziej wycyckujących partnerów biznesowych. Na czym to polega? Odpowiedz Link Zgłoś
optymistyczny2 A może Alior Bank go kupi? 31.03.10, 10:44 To może Alior Bank go kupi, on teraz wszystko chce kupować, czytałem ostatnio artykuł z jego Prezesem. Kupił już klientów detalicznych HSBC, to może kupi też BZWBK. I dzięki temu stanie się jednym z najbardziej liczącyh się graczy. Grupa Carlo Tassara być może sypnie kaską? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcz Re: Iluż tu wrogów obcego kapitału w finansach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 13:28 sprzedajesz bank gdyż: 1. albo zamierzasz na tym zarobić 2. albo troszczysz się o rozwój banku, potrzebne są pieniądze z zewnątrz 3. albo jedno i drugie :) Lukas Bank się sam nie sprzedał, zrobili to żywi ludzie. Na pewno na tym nie stracili ;) A pieniądze od Francuzów się przydały, bank rzeczywiście się rozwinął, w sensie wielkości, oferty dla klientów. Taki jest interes właściciela/pracodawcy. A nasz interes ( pracowników ) często nie jest i nie musi być z nim zbieżny. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian z działek Irlandczycy zadecydowali: BZ WBK pójdzie pod mł... IP: *.chello.pl 06.04.10, 20:30 Wynikaja z tego 2 wnioski: albo Irole sa tak glupi jak mowia, bo sprzedaja swoje najlepsze aktywa, albo po prostu cos wiedza (ze z tym bankiem cos nie tak). Trzeba jak najszybciej zamnknac tam konto. Odpowiedz Link Zgłoś