tom.gorecki 15.08.10, 13:27 Szybko taką możliwość storpedują lub zlikwidują. Korporacje nie lubią przegrywać a u nas sędzia kasy ani kariery nie zrobi więc szuka "ziarenek" gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KAROL Poskarż się w grupie IP: *.chello.pl 15.08.10, 15:03 Zostałem okradziony przez Państwo Polskie , po 39 latach pracy płacenia haraczu w postaci składek na ZUS , Państwo wyłudziło ok. 500.000 złotych ,zostałem zwolniony z pracy z winy pracodawcy w wieku 58 lat i nie mam żadnych praw emerytalnych , w ZUS powiadomiono mnie , że mogę się zwrócić do opieki społecznej ....... Jestem chory i nikt mnie do pracy nie przyjmie . Zwracam się o zwrot wyłudzonych moich pieniędzy Od ZUS , które były pobierane wbrew mojej woli !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cityBank Re: Poskarż się w grupie IP: *.adsl.alicedsl.de 15.08.10, 15:31 jak masz podwojne obywatelstwo to zaskarzyc tych czerwonych zlodzieji w Polsce jesli nie to sprawiedliwosci mozesz sie doszukiwac w Strazburgu-na koszt Polski Polska tak czy siak to margines w EU tolerowany jako wschodnie peryferia Odpowiedz Link Zgłoś
taktowlasnieja Piszcie kto jest na Waszej czarnej liście! BOŚ? 15.08.10, 17:00 Ja zamierzam niedługo poszukać chętnych do takiego pozwu. Zacznę od banku Bank Ochrony Środowiska. W drugiej kolejności Sferis (ci co sprzedają sprzęt komputerowy). Jeśli są chętni do stworzenia ze mną pozwu, piszcie na email albo tu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnom Opluwacz Niesamowite! IP: *.acn.waw.pl 15.08.10, 17:06 To przed 19 lipca nie można było iść do sądu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzy Nareszcie !!! IP: *.chello.pl 15.08.10, 17:23 Będzie coraz lepiej :)) ------ starodruki.wordpress.com - Blog Skuteczne Nośniki Reklamy Wizualnej. arzefu.otwarte24.pl - Mapy, Kalendarze, Starodruki - gustowne prezenty na każdą okazję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam moze poskarzyc sie w grupie na szkody IP: 83.209.146.* 15.08.10, 18:04 wyrzadzone przez grupe broniacych krzyza, oj to bylaby sprawa i tez sprawe przeciwko Pis i tym co chca w tym miejscu pomnik, za to ze chca szastac pieniedzmi podatnikow w Polsce,z e nie wystarcza im juz 2 tablice, wawel, pomnik na Powazkach. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Poskarż się w grupie 15.08.10, 18:44 Gość portalu: KAROL napisał(a): > Zostałem okradziony przez Państwo Polskie , po 39 latach pracy płacenia haraczu w postaci składek na ZUS , Państwo wyłudziło ok. 500.000 złotych ,zostałem zwolniony z pracy z winy pracodawcy w wieku 58 lat i nie mam żadnych praw emerytalnych ,w ZUS powiadomiono mnie , że mogę się zwrócić do opieki społecznej ....... Jestem chory i nikt mnie do pracy nie przyjmie . Zwracam > się o zwrot wyłudzonych moich pieniędzy Od ZUS , które były pobierane wbrew mojej woli !!! Mam złą i jednocześnie dobrą wiadomość...potencjalnych chętnych jest 38 milinów...ale z drugiej strony taka ilość osób to również utrudnienie. Chociaż jeśli odejmie się uprzywilejowane grupy, urzędasów, polityków i ich rodziny - to zostanie połowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Poskarż się w grupie IP: *.146.157.228.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.08.10, 21:33 TROCHĘ OBOK TEMATU. OSTATNIO NA STRONACH AMERYKAŃSKICH JEST DUŻO ZŁYCH OPINII NA TEMAT POLSKICH UCZELNI PROWADZĄCYCH PROGRAMY MBA, ŻE KANTUJAĄ ZAGRANICZNYCH STUDENTÓW. NIE BYŁO KONKRETNIE KTÓRA, ALE MYŚLE, ZE CHODZIŁO O TĄ PRYWATNA WARSZAWSKĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscLA. Re: Poskarż się w grupie IP: *.lsanca.fios.verizon.net 16.08.10, 06:53 Mmyle ze ci co mieszkaja w USA mieli z tym doczynienia tzn z tzw class action. Ja miale kilka i odszkodowania sa groszowe 15-50 dol).NiIe mam doswiadczenia kto to zaczyna ale wszystie dokumenty sa przygotowane przez biuro prawne, przychodzi bardzo jasno napisana broszurka na dwie strony ktora mowi o co chodzi , co ty musisz zrobic i co ci to da.Poniewaz takie biuro wysyla powiedzmy 100 tys takich listow ,od ciebie oczekuje podpisania dolaczanej deklaracji i wyslania powrotna poczta(oplacona koperte zalaczaja).To wszystko.Np taka class action byla przeciwko Home Depot.Ci co kupili sprzet AGD w latach 1997-2007 mieli dostac gwarancje zmiast na rok przedluzona na dwa lata bez dodatkowych kosztow.Byla to nieprawda ( tym samm chcieli wzbudzic wieksze zaufanie klientow).Firma prawnica sprawdzila kto i co kupil i tak trafila do klientow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna wezmy sie za autostrady! kierowcy sa nas miliony IP: *.chello.pl 16.08.10, 08:51 zalatwmy sprawe wiecznie remontowanej autostrady raz na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś