Dodaj do ulubionych

tabelkomania w KB

03.09.10, 22:16
ostatnio w KB pojawił się żenujący sposób zarządzania--tabelkomania--naprawdę
nisko upadła kadra menedżerska tego banku. Nie mają nawet pomysłu jak
zwiększyć sprzedaż , więc wymyślili kolejną tabelkę na zapleczu---nie dość, że
musisz wypełniać tabelkę spotkań w SWS, to jeszcze dodatkowo, żeby się wykazać
przed przełożonym wpisujesz praktycznie to saMO JAK W PRZEDSZKOLU na tablicy-
naprawdę żenada!!!! Twórcy tych tabelek wierzą chyba ,że dzięki tej tabelce
dokona się sprzedaż produktów- marny los delikwenta ,który nie wypełni SWS -a
i tabelki na zapleczu. Może tak KB w końcu wyśliłby jakąś ciekawą akcję
promocyjną zamiast w kółko kazać obdzwaniać te same bazy. a tak w ogóle, to
marketing w tym banku chyba już nie istnieje!
Obserwuj wątek
    • alek1-23456 Re: tabelkomania w KB 06.09.10, 17:00
      Tak ,żeby zarządzać to trzeba skończyć zarządzanie ,marketing a nie prace techniczne.
      • apud21 Re: tabelkomania w KB 09.11.10, 20:25
        no tak, ale jak nie masz w cv wpiasnego excela to pracy nie dostaniesz :) sam word nie starcza :)
        • stary-stary Re: tabelkomania w KB 31.03.11, 23:08
          TAKA KOLEJ RZECZY, KAŻDY Z NAS MA NAD SOBĄ SZEFA, BAZY SĄ TWORZONE PRZEZ CENTRALĘ WEDŁUG SCHEMATU, DOBRZE SPŁACA KREDYT DO KREDYTÓW, MA DEPOZYTY DO FUNDUSZY ITD. JEDNO JEST PEWNE BEZ NOWYCH KLIENTÓW DALEKO NIE ZAJDZIEMY A NOWE PROFILE - CUDOWNE DZIECKO CENTRALI TO NIE PRODUKT NA KIESZEŃ PRZECIĘTNEGO KOWALSKIEGO. JEŚLI MACIE MOŻLIWOŚCI PRACY W INNEJ BRANŻY TO SZCZERZE ZACHĘCAM BO W DOBRYM KIERUNKU TEN OKRĘT NIE ZMIERZA. BANDA Z CITI, MILLENIUM I POCHODNE TOWARZYSTWO NIC ODKRYWCZEGO NIE WYMYŚLA, KALKOWANIE ZARZĄDZEŃ I ROZWIĄZAŃ OD BYŁYCH PRACODAWCÓW, TO ICH POMYSŁ NA ZAISTNIENIE W KB. JA JESTEM TU OD DAWNA I NA DZIEŃ DZISIEJSZY STWIERDZAM, ŻE TĘSKNIĘ DO ZPZ Z LN BO KENNIS TO POMYŁKA, A O TREŚCI PISM DO SIECI NIE CHCĘ SIĘ WYPOWIADAĆ, ILOŚĆ WYJAŚNIEŃ I INTERPRETACJI MÓWI SAMA ZA SIEBIE. PRZYPADKOWI LUDZIE NA STANOWISKACH I TO JESZCZE POD SZYLDEM EKSPER - SPECJALISTA OD TARCIA CHRZANU... I JAK TU DALEJ PRACOWAĆ....
          • alek1-23456 Re: tabelkomania w KB 01.04.11, 08:06
            Dobrze ujęte specjaliści od tarcia chrzanu,bo od niczego więcej nie ale tego nikt nie widzi albo nie che widzieć,tak dobrze,bez rozumu i serca
      • najlepszyewunia Re: tabelkomania w KB 08.04.11, 10:07
        alek1-23456 napisał:

> Tak ,żeby zarządzać to trzeba skończyć zarządzanie ,marketing a nie prace tech
        > niczne.
        I tu się mylisz!!!! Wystarczą prace techniczne, ślepe posłuszeństwo lub znajomości ...
        • alek1-23456 Re: tabelkomania w KB 10.04.11, 11:32
          Szczera racja kumoterstwo ,,da nam sukces'' każdy zadowolony pensja jest i du..po..włastwo cioci wujkowi jak to się ma do tej znanej w KB super etyki ciociu wujku??????
    • marta_k_k Re: tabelkomania w KB 06.04.11, 15:13
      pracowałam w KB długo i to bardzo i czegos takiego jak ostatnio modne tabelkowanie nie było nigdy i jakoś się wszystko kręciło....
      od paru m-cy pracuje w innym banku - brak tabelek, sws-ów i itp głupot, a bank jest w czołówce polskiej bankowości
      mówi się, że wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma - ale tym razem bym się z tym nie zgodziła; są jeszcze banki gdzie pracuje się "normalnie"....
      powodzenia i trzymajcie się
      • alek1-23456 Re: tabelkomania w KB 06.04.11, 18:55
        Kb też jest w rankingu ,,najlepszych'' tylko inaczej,niedługo sami dyrektorzy będą kasjerami,jak wszystkich zwolnią,wyedukowani ,,magistrzy''
        • marta_k_k Re: tabelkomania w KB 07.04.11, 14:09
          hehehehe dobre :D
          sorki, ale taka była pierwsza reakcja ;), ale to jest żałosne tak naprawdę....
          • stary-stary Re: tabelkomania w KB 07.04.11, 18:48
            TO MOŻE PODPOWIEDZ GDZIE WARTO SKŁADAĆ PAPIERY:-) TAK CZY INACZEJ WIELE ZALEŻY OD TEGO JAKIEGO MASZ SZEFA, JA MOGĘ POCHWALIĆ SIĘ, ŻE MÓJ JEST OK. NIE ZMIENIA TO FAKTU, ŻE TABELKI, SMS MNIE JUŻ NUŻĄ, A JAK BAZY SIĘ SKOŃCZĄ TO NIE WIEM KTO BĘDZIE OD NAS KUPOWAŁ TO WSZYSTKO... CV JUŻ READY TYLKO G
            DZIE SŁAĆ ŻEBY NIE TRAFIĆ NA JESZCZE GORSZY SYFFFFF??????
            • najlepszyewunia Re: tabelkomania w KB 08.04.11, 10:11
              stary-stary napisała:

> TO MOŻE PODPOWIEDZ GDZIE WARTO SKŁADAĆ PAPIERY:-) TAK CZY INACZEJ WIELE ZALEŻY
              > OD TEGO JAKIEGO MASZ SZEFA, JA MOGĘ POCHWALIĆ SIĘ, ŻE MÓJ JEST OK. NIE ZMIENIA
              > TO FAKTU, ŻE TABELKI, SMS MNIE JUŻ NUŻĄ, A JAK BAZY SIĘ SKOŃCZĄ TO NIE WIEM KTO
              > BĘDZIE OD NAS KUPOWAŁ TO WSZYSTKO... CV JUŻ READY TYLKO G
              > DZIE SŁAĆ ŻEBY NIE TRAFIĆ NA JESZCZE GORSZY SYFFFFF??????
              Ja wzięłam sprawy w soje ręce. Współpracuję z pośrednikiem finansowym, nie mam żadnych planów, "robię" tyle ile chcę.. Jak chcę więcej kasy muszę się sprężyć, jak nie mam dużych wydatków to spoko ... Nareszcie wiem że żyję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka